Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בבעיית זוגיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צריך להפריד פה את הסיפור ל3 חלקים מרכזיים, לעשות נסלח\לא נשכח,

על כל אחד מהם

ולראות בכללי האם המשוואה מתאזנת בעד נסלח או בעד "לא נשכח".

א.העובדה שהיא שיקרה לו - שאתה בונה מערכת יחסים,(גם על פי חוק אגב) אתה מקים שותפות עסקית לכל דבר. מבלי להכנס לפן הריגשי, אמינות זה א-ב שאתה צריך עם שותף לחיים.

ב.בשלושה שבועות היא הספיקה להפרד ממנו, להתגבר עליו, לצאת עם מישהו אחר. ושהוא יבעבס אותה. מה זה אומר על כמה היא קשורה אליו ? לדעתי בחורה שדפדפה כלכך בקלות הלאה. לא באמת אוהבת אותו\קשורה אליו, אלא היא פשוט איתו, ויום יבוא והיא פשוט לא תהיה איתו.

ג.הוא עזב אותה מיוזמתו, וחזר אליה אחרי 3 שבועות. האם זה כי הוא לא מצא משהו אחר ופחד להשאר עם ה*** ביד. האם זה כי הוא לא באמת אוהב אותה אלא סתם נוח לו שהיא שם. וכו'.

שיענה לעצמו על שלושת השאלות האלו ויקבל תשובה.

מסכים עם כל מילה.

זכותה של בחורה לעשות מה שהיא רוצה עם הגוף שלה, נכון.

אבל בחורה שאחרי קשר רציני של כמה שנים, תוך 3 שבועות טסה קדימה בלי לראות בעיניים יש לזה משמעות (כנ"ל גם לגבי בחור)

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק אני רואה שחסרה פה שאלה מתבקשת, מה הוא עשה בשלושה שבועות האלה? קצת קשה לי להאמין שהוא ישב בבית לצלילי אבי ביטר.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם
מסתבר עכשיו, שהבחור שהיא היתה איתו הוא חבר פורום ותיק.

+

רק אני רואה שחסרה פה שאלה מתבקשת, מה הוא עשה בשלושה שבועות האלה? קצת קשה לי להאמין שהוא ישב בבית לצלילי אבי ביטר.

אולי עשה וואקס לצבע של הרכב, נעים לריפודים ומאסג' לג'אנטים? :roll:

• תוכן חדש...