Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בבעיית זוגיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

נכון זה לא פורום "לייעוץ בזוגיות", אבל ברצוני לעזור לחבר קרוב שכרגע נמצא בדילמה קשה עם חברתו, ודעות מהמין הגברי לדעתי יהיו יותר רלוונטיות בנושא.

אז ככה הם זוג בני 29 ו25 יוצאים כבר 3 ומשהו שנים כמו כל זוג הם רבים, אוהבים,מתווכחים,מסכימים,משלימים ובלה בלה בלה

בקיצור זוג נורמלי.

לפני כשנה הוא החליט להפרד ממנה הוא הרגיש חנוק מהקשר בגלל תקופה רעה של מריבות איתה,היא לא רצתה להיפרד.

שבוע לאחר הפרידה היא הכירה מישהו(ניהלה איתו קשר של שלוש שבועות) ובמקביל החבר ניסה לחזור אלייה לבסוף הסכימה לחזור,הוא רצה לדעת עד איפה היא הגיעה עם הבחור שהכירה , אחרי הרבה "חקירות" היא הודתה שרק התנשקו.

הוא התגבר היא התגברה והמשיכו הלאה,לפני יומיים הם חזרו שוב לאותו נושא והוא הוציא ממנה שהם שכבו.

הוא כרגע במשבר ולא יודע אם לזרוק הכל או להמשיך.

המחשבה שגבר אחר נגע בה אוכלת אותו,

מה לדעתכם הוא צריך לעשות?

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קצת אנוכי מצידו.

הוא נפרד ממנה ועכשיו הוא מרגיש לא בסדר שהיא שכבה עם מישהו אחרי שהוא נפרד ממנה.

מפריע לו העובדה שזה היה רק אחרי שבוע ? זכותו, אבל מה הוא בדיוק מצפה, שהיא תישאר שלו גם אחרי שהוא נפרד ממנה ?

ואם זה היה אחרי שבוע ושלושה ימים זה היה בסדר ? ואחרי חודש ושלושה שבועות ? בקיצור, הנקודה מובנת.

תמיד אומרים שהפתרון הכי טוב להתגבר על פרידה זה להכיר מישהי אחרת, זה תקף גם לבנות המין היפה, אני לא מבין מה הוא בדיוק ציפה שיקרה.

מותר שזה יפריע לו, מותר גם שלא, אבל היא מצידה לא עשתה שום דבר לא בסדר.. ואם הוא מרגיש שמשהו כאן לא בסדר, לדעתי זה אנוכי מצידו.

כמן-כן לדעתי השקר שלה נבע מהפחד בדיוק מהתגובה הזו, ולמרות זאת, אני חושב שהיא לא הייתה צריכה לשקר.

בקיצור, יש לי הרגשה שהקשר כבר לא בריא, אני הייתי מפרק את החבילה או מתבגר קצת (מה הוא מצפה, לבתולות חסודות בגיל 25).

YE0339851_aaa.jpg

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מזכיר לי את אחד המשפטים האלמותיים שיצאו מהסדרה "חברים": !We were on a break

די ברור שהבחור רכושני ולוקח את הסיפור רחוק מדי. לטובת שניהם, הייתי חותך עכשיו, לפני שזה ידרדר למקרה של אלימות במשפחה. (ואני לא צוחק, לפעמים ככה זה מתחיל.)

פורסם

שלום,

מ 10 שורות שנכתבו כהודעת פתיחה, אין שום אפשרות להכנס לכל מכלול היחסים, אופי של כל אחד מבני הזוג,

ועוד המון דברים אחרים (מסורת לגבי מעמדם של גבר\ אישה, סיבות לכל הדברים שהתרחשו בעבר, וגם עכשיו).

אם מתחלים לנתח את כל הסיפור מנקודת מבט שבאה מהראש (ולא מהלב\ בטן),

התחושה שלי, שהרומן של 3 שבועות, שהיה לה (ואני מדגיש) בזמן שהוא נפרד ממנה, ואחרי 3 שבועות היא הסכימה שהוא יחזור (תוך כדי התגברות על כבוד שלה ועזיבתה של הבחור השני),

אני אומר את דעתי: הסיפור מהעבר לא משמעותי עד כדי כך, שיהיה סיבה להחלטות קשות (ופזיזות).

לדעתי, הרומן הקצר, שהיה לה, התרחש מסיבות של הבודדות\דיכאון, ולא בגלל אהבה חדשה או נקמה בחבר שלך.

אבל מה שבא מהראש, לא תמיד מסתדר את ההרגשות ועם יכולת להשאיר מאחור את מה שהיה ולהמשיך האלה.

אם החבר שלך באמת אוהב אותה, כדאי לו לנסות להמשיך איתה.

הזמן יכול לעזור, אבל גם הוא צריך להשתדל להשכיח את הנושא הכאוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תמסור לחבר שלך פתרון מאוד פשוט, לך תפוס מישהי לסטוץ לילי לא מחייב וזהו, שיוציא את זה מהמערכת... כך פסיכולוגית הוא ירגיש שהם הישתוו

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
שלום לכולם..

נכון זה לא פורום "לייעוץ בזוגיות", אבל ברצוני לעזור לחבר קרוב שכרגע נמצא בדילמה קשה עם חברתו, ודעות מהמין הגברי לדעתי יהיו יותר רלוונטיות בנושא.

אז ככה הם זוג בני 29 ו25 יוצאים כבר 3 ומשהו שנים כמו כל זוג הם רבים, אוהבים,מתווכחים,מסכימים,משלימים ובלה בלה בלה

בקיצור זוג נורמלי.

לפני כשנה הוא החליט להפרד ממנה הוא הרגיש חנוק מהקשר בגלל תקופה רעה של מריבות איתה,היא לא רצתה להיפרד.

שבוע לאחר הפרידה היא הכירה מישהו(ניהלה איתו קשר של שלוש שבועות) ובמקביל החבר ניסה לחזור אלייה לבסוף הסכימה לחזור,הוא רצה לדעת עד איפה היא הגיעה עם הבחור שהכירה , אחרי הרבה "חקירות" היא הודתה שרק התנשקו.

הוא התגבר היא התגברה והמשיכו הלאה,לפני יומיים הם חזרו שוב לאותו נושא והוא הוציא ממנה שהם שכבו.

הוא כרגע במשבר ולא יודע אם לזרוק הכל או להמשיך.

המחשבה שגבר אחר נגע בה אוכלת אותו,

מה לדעתכם הוא צריך לעשות?

לזרוק לזרוק ושוב לזרוק אותה !

אשה שמתגלה כלא ישרה ולא אמינה בשלב הזה של הקשר עלולה להיות מפלצת בהמשך .

תאמין לי אני יודע על מה אני מדבר .

עקב הנסיון המר והטרי שלי עם האשה שחייתה לצידי מעל 20 שנה .

אם תרצה שלח לי ה"פ ואוכל להפנות אותך למאמרים חשובים בנושא .

פורסם
לזרוק לזרוק ושוב לזרוק אותה !

אשה שמתגלה כלא ישרה ולא אמינה בשלב הזה של הקשר עלולה להיות מפלצת בהמשך .

לטעמי הגזמת טוטלית.

להבנתי את הסיטואציה, הגב' לא רצתה לקלקל את מערכת היחסים עם הבחור ולכן שיקרה שקר לבן.

טבעי מובן וברור.

אם הוא יזרוק אותה אז יומים הוא יתהלך עם חזה נפוח מגאווה (יצא גבר) ומיד אח"כ הוא שוב יזחל אליה כדי שיחזרו, כדי לגלות שבינתיים היא שכבה עם עוד מישהו. :shock:

בקיצור, הבחור צריך להחליט, אם הוא לא יכול בלעדיה שיבלע את הצפרדע וימשיך את הקשר ואף ימסד אותו.

יכול בלעדיה - חבל על הזמן שלו ושלה ושיחפש קשר אחר.

בכל מיקרה ה"בגידה" שלה זה לא הגורם שצריך לשנות כאן.

פורסם

הם נפרדו והיא המשיכה קדימה זה הגיוני וטבעי והיא עשתה מה שעשתה וזכותה!

עכשיו או שהוא רוצה להיות איתה ולשים את כל השטויות בצד או שהוא רוצה לדרוך על העבר ולהיפרד שוב...

אם הוא רוצה אותה שישכח מזה ושלא יפתח את התיבת פנדורה!

שיהיה בהצלחה!

פורסם

אם הוא יזרוק אותה אז יומים הוא יתהלך עם חזה נפוח מגאווה (יצא גבר) ומיד אח"כ הוא שוב יזחל אליה כדי שיחזרו, כדי לגלות שבינתיים היא שכבה עם עוד מישהו. :shock:

לא יודע אם זה טיעון בעד או נגד, אבל זה טיעון טוב. :mm_yeah:

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לדבריו באותו זמן שהוא נפרד ממנה היא חשבה שזה סופי,היא הרגישה אומללה פגועה ובודדה, הבחור שהכירה הצליח לסובב אותה

בקיצור הכיר אותה בזמן הנכון וניצל את חולשותייה,היא אומרת שכל מה שקרה לה עם הבחור הגביר את האהבה לחבר שלי ועזר לה להבין שהיא רוצה רק אותו,היה קשה לה להודות במעשים מהפחד שהוא לא יחזור אלייה ומהבושה וגם כדיי לא לפגוע.

האמת אני לא האמנתי שהיא יכולה למשוך שקר הרבה זמן אבל אני יכול איכשהו להבין .

מדובר לפי מה שאני מכיר בבחורה שקופה,פגיעה דאגנית וצומי ,שאומרת מה שמרגישה שיודעת לאהוב ואני רואה את זה הרבה.

אני לא יודע אם כדאי לו לזרוק או להתגבר ולהמשיך.

פורסם

לפי דעתי אם היא הייתה זורקת אותו הוא היה עושה אותו דבר. אז תשובתי היא שהוא צריך להתגבר על זה ולפתוח דף חדש! כמובן אם הוא רוצה אותה ואוהב אותה

פורסם
לא יודע אם זה טיעון בעד או נגד, אבל זה טיעון טוב. :mm_yeah:

חן-חן.

זה טיעון נגד עשיית מהלכים אמפולסיבים חסרי מחשבה.

הבחור עומד להפוך את החברה שלו לאקסית המיתולוגית, זו שכל החיים הוא יבכה על רגע הטיפשות שבו הוא נפרד ממנה.

פורסם
חן-חן.

זה טיעון נגד עשיית מהלכים אמפולסיבים חסרי מחשבה.

הבחור עומד להפוך את החברה שלו לאקסית המיתולוגית, זו שכל החיים הוא יבכה על רגע הטיפשות שבו הוא נפרד ממנה.

או שכל החיים יבכה על רגע הטפשות בו הכריע לטובת המשך הקשר איתה !

פורסם

אם הוא אוהב אותה והיא חשובה לו אז עדיף להם להישאר ביחד. הקטע שהיא שכבה עם מישהו אחר יאכל אותו עד סוף החיים ושום דבר לא יעזור לזה. אם הוא ישכב עם מישהי גם אז רק יהרוס את המערכת יחסים או ייגרע ממנה מאוד ובסופו של דבר זה יהיה אחד

הדברים שגרמו לפרידה או מערכת יחסים נוראית.

אז אם הוא באמת אוהב אותה שיתחיל להתמודד עם הקטע הזה. מה שכן, אם היא ממשיכה לשקר בכל מיני דברים

אז הוא צריך להיפרד ממנה.

מה שאני לא מבין, זה איך נקבה הספיקה להכיר מישהו ולשכב איתו אם היא אוהבת את חבר שלה. אפילו שטכנית הם ניפרדו, אם היא אוהב אותו יהיה לה "קצת" קשה להכיר מישהו חדש ולשכב איתו וכל זה בשלושה שבועות. או שהיא כזאת

ששוכבת עם גברים בלי בעיות(ובמקרה כזה חבר שלך צריך להיפרד ממנה) או שהיא לא באמת מרגישה אליו דברים חזקים.

כי אם כן, אז היא לא הייתה יכולה ללכת ולשכב עם מישהו אחר. כי כדי לשכב עם מישהו, צריך להיבנות משהו מסויים בין הגבר לאישה ואם זה קרה אצלהם אחרי 3 שבועות אז כמו שאמרתי, או שאין לה בעיות ממש לשכב עם גברים או שהיא

לא ממש אהבה את החבר שלך.

זה שהיא חזרה אליו לא מוכיח את זה שהיא אוהבת אותו. היא חזרה אליו כי היא מעדיפה את המערכת יחסים שהייתה לה איתו

והיא כניראה כן מרגישה משהו אליו אבל זה ממש לא אומר שהיא אוהבת אותו.

• תוכן חדש...