Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול חזרתי מאשדוד לאשקלון ב 2 בלילה, בקטע ניצנים - כניסה צפונית אשקלון , לכוון דרום ראיתי פלאש כאשר היתי על 140, הכביש היה ריק וחשוך מוות. לא היה רכבים סביבי ולא היו שום רכבים על שוליים לפני או אחרי. מצלמות נייחות אני מכיר בעל פה , אז אין מצב שהיא צלמה אותי, וגם כמו שאמרי היתי בקטע חשוך לא היה פנסים חוץ מפנסי רכב. קצת נבהלתי ואמרתי אני אעשה סיבוב ונבדוק מה קורה שם, יש ניידת או אין, עברתי לכוון אשדוד ובחזרה על 90-100 וכל הזמן הסתכלתי על השוליים - הכל ריק - מכונית אחת לא היתה. רציתי לדעת אם יש מצב שצלמו אותי איך שהו , לפי מה שסיפרתי. או אפשרות שנייה היא שראיתי פלאש מהצומת ניצנים שיש יש שם שני מצלמות מהירות ורמזור, גירסה שנראת לי הגיונית יותר, או שמישהו בכוון השני החלית לעשות תמונה באוטו :)

פורסם

המצלמה בצומת ניצנים לא אמיתית (האדומה כן).

המצלמה האמיתית היחידה שיש זה קצת לפני במושב בית עזרא.

לאחרונה התחילה לעמוד בצומת ניצנים אחרי מצלמת המהירות הקבועה ג'טה בצבע שמפניה - לא פעם ראיתי ממנה פלאשים...אם ראית פלאש אז יכול להיות שצולמת אולם זה מוזר שאתה אומר שעשית אחרי זה סיבוב ולא ראית שום אוטו עומד בשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...