Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט 55K ושאלת בונוס

SuRuK
שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לרגל תחילת הלימודים אצטרך לקנות רכב אשר ישרת אותי יום יום כ-60 ק"מ, ואצטרך להגיד שלום לרכב מהעבודה והתנאים שבאו איתו..

אני מחפש רכב שיהיה אפשר להנות ממנו ולא סתם רכב לנסיעה מ-X ל-Y, את הטיול לאחר הצבא חסכתי כי ידעתי שאצטרך את הכסף לרכב שאוכל להנות ממנו..

מה שאני מחפש הוא רכב בעל 3 דל' (בעדיפות).

ידני, חסכוני בדלק ככל האפשר (אחרי חפירות מעמיקות בפורום ככל הנראה 1600 יתאים לי אלא אם כן מישהו יחשוב אחרת).

עדיפות לרכב צעיר 2002/3+.

משיכה יותר לספורטיבי ולא למשפחתי.

חלקים וטיפולים במסגרת השפיות.

התקציב עומד על 55K גמיש ממש במקצת. כולל יישור וביטוח, וכן גם אפשר להעלות רכבים שמתחת לתקציב.

רכבים שעלו כמתאימים בחיפוש וכמו כן גם תשאלתי כמה בעלי רכבים כאלו ונמצאו דיי מתאימים לדרישות שלי:

206 אקס אס 100 כ"ס 1600. שלדעתי נראת קצת זוועה אבל מכנית מאוד מתאימה.

וסיגנו 1600 שאט אט אני יורד ממנה.

אשמח גם לחוות דעת על 206 CC 1.6 ידני.

שאלת הבונוס!

הלימודים מתחילים באוק' השנה, במידה ונמצא הרכב המתאים.. כמה אפשר לחרוג לפני תחילת הלימודים ולבצע את הקנייה? לציון שוב כי יש לי רכב מהעבודה ורוב הסיכויים שהרכב יעמוד. עד כמה אפשר להתפשר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הונדה סיוויק הציבק 2001-2005 3 דלתות 1.6 . כדי לשקול את האפשרות .

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails.php?SubModelID=22436&Year=2002

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש קליאו ספורט אם תמצא אחת במצב טוב

גם יפה וגם חיה וגם אופה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש קליאו ספורט אם תמצא אחת במצב טוב

גם יפה וגם חיה וגם אופה.

הבעיה שהקליאו מתחילות להיות כמו הראלי.. למצוא אחת בלי שיניים תותבות מאוד קשה :-) לאיזה שנתון התכוונת?

וכידוע לי היא בכלל 2.0 לא?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן היא 2 ליטר אבל בנסועה שלך ההפרש בין 1600 ל 2000 יכול היות זניח ולא תמיד לטובת ה 1600.

הבעיה היא באמת למצוא אחת שמורה:shock: כנס לאתר של PSI מוצעות שם מכוניות מעת לעת גם כאלה שלא תמיד מפרסמות ביד 2 או כאן.

בהצלחה בלימודים בכל מקרה

הסמלון שלך מעלה לי חיוך כל פעם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שמח לשמוע :-P

בכל מקרה הפנתי לכאן כמה בעלי קליאו, אז כמה שאלות לבאים לאחר תחקור דיי מעמיק בפורום.. וגם ב-PSI.

השאלות לגבי דור II.

אוקטן 98 לפי הוראות יצרן - לא קצת קנס כספי לסטודנט?

טיפולים וחלקי חילוף - בחיפוש הבנתי שכבר מצאו אופציות אחרות שהם לא קרסו.. כאלה שגם הם מתמחים ברכב - הטיפולים והאחזקה גבוהים מאלו של ה-HGT ומשל ה-206XS צודק בעניין?

ואחרונה חביבה..

הרכב ספורטיבי, חוויות נהיגה נקראו רבות, אך עד כמה הוא מתאים לסטודנט בגדול?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל לגבי הדלק, יש כל מני חוזים עם פז או דור אלון שמזכים ב-60-90 אגורות הנחה על 98 שזה מעמיד את המחיר שלו קרוב מאוד ל-95 לא בשירות עצמי. מבחינת צריכת דלק זה אחד הדברים הכי מדהימים בקליאו, אני עשיתי 1:12 בנסיעה עירונית עם מזגן (לשם השוואה הקורולה של ההורים לא מצליחה לרדת מ-1:10.6 בעיר) ו-1:14.2 בטיול לחיצות לכינרת. בנוסף הביטוח זול משמעותית מהמתחרות.

הקליאו תתן את הכי הרבה פאן לעומת המתחרות, למי שמחפש סיבובים המתחרות פשוט לא יכולות לדגדג את הביצועים של הקליאו.

החסרון הגדול של הקליאו זה טיפולים גדולים יקרים ואמינות לא מזהירה. מי שמוכן לקחת את הסיכון ולהשאיר בצד עוד כמה אלפים בשנה לאחזקה ותקלות יהנה מרכב שנותן כמות פאן מטורפת יחסית לעלות של הרכב. מי שרוצה ללכת על יותר בטוח (ד"א, לאור השרשורים האחרונים בפורום הטכני נראה שגם אלו סובלות מתקלות לא צפויות עם הגיל) ולא כ"כ בקטע של לתקוף סיבובים יכול להתפשר על 206XS או פונטו HGT.

ד"א, יש מספיק קליאו שמורות שאני מכיר למכירה, הבעיה שעל אחת באמת מלוקקת צריך לשלם בהתאם. רק תקח בחשבון שלא כל מי שדורש 20K ש"ח מעל המחירון ישר הופך את הרכב שלו לשמור ומטופל.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ביטוחים - 3400 ש"ח לשנה מקיף+חובה.

דלק - מחזק את מה שאמרו מעליי לגבי הכרטיס תדלוק , ושים לב שהוא כתב "טיול לחיצות" - בשיוט רגוע וארוך לאילת הגעתי איתה ל17קמ"ל כולל מזגן-או יותר נכון 730 קילומטר למיכל של 42 ליטר...

טיפולים - לא מסכים בכלל!!!! (אלעד אתה מפליא אותי שאתה אומר את זה אחרי שמכרת את האוטו)- האוטו אצלי (דור שני)כמעט שלוש שנים - אפס תקלות!

לא שמעתי על מישהו עם בעיות מיוחדות, דור ראשון זה כבר סיפור אחר ורמת מחיר אחרת.

כל המכוניות בנות הדור השני כבר עברו את מחסום ה-6 שנים ככה שסיכוי מועט שתמצא אחת שלא נעשו בה הטיפולים הקריטיים שהם:

טיימינג ופולי(חובה במורשה וחובה קבלות על כך!!!) , סט בילום אחורי , קלא'ץ ופלאגים.

כל השאר זהה עד מאוד לטיפולים ב1.4 - אין חלקים מיוחדים ורמת הטיפול הכוללת היא די זהה לרכב רגיל.

מחירים - הן נסחרות בין 55 ל70 לשנים 2002 ו2003 שבהן הן נמכרו,קח בחשבון גם את מוטיב הנדירות , נמכרו כ-20 באותן שנים.

לגבי ביצועים...עניין אישי לחלוטין - רק אוסיף שהיא קלה לנהיגה בעיר כמו שהיא קלה לנהיגה בשיוט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ביטוחים - 3400 ש"ח לשנה מקיף+חובה.

דלק - מחזק את מה שאמרו מעליי לגבי הכרטיס תדלוק , ושים לב שהוא כתב "טיול לחיצות" - בשיוט רגוע וארוך לאילת הגעתי איתה ל17קמ"ל כולל מזגן-או יותר נכון 730 קילומטר למיכל של 42 ליטר...

טיפולים - לא מסכים בכלל!!!! (אלעד אתה מפליא אותי שאתה אומר את זה אחרי שמכרת את האוטו)- האוטו אצלי (דור שני)כמעט שלוש שנים - אפס תקלות!

לא שמעתי על מישהו עם בעיות מיוחדות, דור ראשון זה כבר סיפור אחר ורמת מחיר אחרת.

כל המכוניות בנות הדור השני כבר עברו את מחסום ה-6 שנים ככה שסיכוי מועט שתמצא אחת שלא נעשו בה הטיפולים הקריטיים שהם:

טיימינג ופולי(חובה במורשה וחובה קבלות על כך!!!) , סט בילום אחורי , קלא'ץ ופלאגים.

כל השאר זהה עד מאוד לטיפולים ב1.4 - אין חלקים מיוחדים ורמת הטיפול הכוללת היא די זהה לרכב רגיל.

מחירים - הן נסחרות בין 55 ל70 לשנים 2002 ו2003 שבהן הן נמכרו,קח בחשבון גם את מוטיב הנדירות , נמכרו כ-20 באותן שנים.

לגבי ביצועים...עניין אישי לחלוטין - רק אוסיף שהיא קלה לנהיגה בעיר כמו שהיא קלה לנהיגה בשיוט.

ידועה הסיבה למה נמכרו רק 20 רכבים?

ירון אשמח ליותר פירוט על הT

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מניח שהיה תמחור גבוה מול המתחרות לעומת מעט מידי אנשים שאכן הבינו איזה רכב זה בדיוק-רוב עמך ישראל חשב(ועדיין חושב) שמדובר במנוע של סניק 2.0 על גוף של קליאו...לך תסביר שזהו מנוע שמשמש את ליגת הפורמולה רנו ומיהם ווילאמס..

עוד תקח בחשבון שבאותם ימים השם של הצרפתיות בישראל אכן היה רע - ואף אחד לא רצה לקחת סיכון-רק המשוגעים האמיתיים :)

דרך אגב - מהדור הראשון נמכרו כ50....

קרסו מעולם לא ידעו איך לשווק דברים טובים באמת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוי, אתה לא מדגם מייצג בדיוק כמו שאני לא מדגם מייצג. אם תעשה חיפוש ב-PSI תוכל לקרוא על מגוון תקלות שיש גם בדור השני שנובאות בעיקר מאבזור (חיישנים מרעישים של הבקרת אקלים, פיקוד בקרת אקלים שמתקלקל, פנסי קסנון שדורשים החלפה וכו').

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מגוון תקלות שיש גם בדור השני שנובאות בעיקר מאבזור (חיישנים מרעישים של הבקרת אקלים, פיקוד בקרת אקלים שמתקלקל, פנסי קסנון שדורשים החלפה וכו').

נורות נשרפות גם בפרארי , בקרות אקלים מתקלקלות אחרי 6 שנים יש גם בBMW...

וזו סיבה להגיד שדור שני לא אמינות?...נו באמת...:shock:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...