Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב הקפצה, עדכון תקציב 45-50K

אשמח לשמוע עוד על ה +XS 02 למי שיש להוסיף.

ועוד המלצות לרכבי קופה ושנתונים (ובבקשה לא לזרוק לי דגמים של רכבי קופה באוויר כי אני מכיר את כולם כמעט)

ירדתי מהקליאו, מה-206CC ומהיאריס, הונדה לא בא בחשבון.

פורסם

ממליץ לך לעשות סיבוב על הרכבים (הפיז'ו והרנו) עם נהגים שיודעים מה שהם עושים, אתה תרגיש טוב מאוד את ההבדלים בין הרכבים.

רוי, התקלות האלו לא שונות מתקלות מכאניות. עודף אבזור זה בעיה עם הגיל, כמובן כשהרכב חדש הכל טוב ויפה אבל אחרי כמה שנים שצריך להחליף את כל היחידה של הבקרת אקלים או את כל הפאנל של המערכת המובנית בעלות של 5 ספרות זה לא כ"כ נעים. וזה נכון לא רק לרנו אלא גם לאאודי, מרצדס, BMW וכל רכב מאובזר וישן.

כמובן שקליאו דור שני תהיה עליית מדרגה מהדור הראשון מבחינת עיצוב ואבזור אבל כפי שרשמתי לא הכל ורוד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

פונטו HGT?

היא אמנם לא חזקה בסיבובים כמו הקליאו אבל עדיין מדובר על רכב נחמד ביותר וגם פרקטי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

HGT יקרה מידי לאחזקה.. וגם יהיה קשה למצוא אחת טובה בתקציב הנ"ל.

בטור סטודנט תרשה לי לתת לך : קח בחשבון עלויות אחזקה , ביטוח, דלק לתקופת הלימודים.

כדי שלא יבצר מצב שתצתרך למכור את הרכב לפני הזמן.

לכן הורדתי את התקציב..

פורסם

למה דווקא 2 דלתות?

אולי שווה לך לנסות לשנות כיוון טיפה ולמצוא משהו כמו דייהטסו סיריון, רכב מצויין.

בכל זאת, אני תומך ב-206 אחלה אוטו.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

• תוכן חדש...