Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגיד ואני מעלה לפורום תמונה כזאת של הרכב שלי:

כדי להשוות גדישה עם חברה אחרים.

newsouthind2.jpg

אבל תמונה שרואים מופיעה המהירות, והודעה שבא אני מפרט על הניסוי שעשיתי ומודה שנסעתי במהירות

המסוימת הנ"ל, מצורפת גם תמונה להודעה.

לא יכולים להאשים אותי נכון? אני יכול לטעון ששיקרתי והתמונה לא של הרכב שלי ולא צולמה על ידי, זה הכל?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שיוכיחו שזה מהארץ, אני יכול לעלות לך תמונה של לוח שעונים של מגאן על 190 שצילמנו באיטליה, אתה בקלות יכול להגיד שצילמת בחו"ל או שאפילו סתם תמונה שהבאת מגוגל, ושוב כמו שאמרו, אני בספק אם שוטר ישקיע מאמץ בלרדוף אחרי מה שאנשים כותבים בפורומים

פורסם

לא כזה קשה להוכיח שהתמונה מהארץ אם היא אכן מהארץ. יש המון מידע שהמצלמות שומרות שאנשים לא יודעים עליו ואפשר מאוד בקלות לראות אותו אם לא מחקת את המידע הזה. אם זה ישתלם למשטרה, לך תדע.

http://en.wikipedia.org/wiki/Exif

תראה מה התמונה, מתי צולמה, תבדוק מי הבן אדם ואם היה בארץ בזמן שזה צולם. אז תבדוק מול היבואן\מכס אם המספר הסיריאלי נמכר בישראל\יובא לארץ ויש לך קייס. לך תגיד שזה ממישהו אחר, אבל אז אתה מעיף את האשמה למישהו אחר ולא אומר כי זה לא קרה.

אם הבן אדם יודע על הקיום של המידע הזה ומוחק אותו, אני בספק אם יצליחו לעשות משהו.

בכל אופן, לא קביל שום דבר שנאמר בפורום. אתה יכול להגיד שהזרקת הירואין שזה חמור בהרבה, או שמכרת לילדים בני 12 מריחואנה ועדיין לא יעשו לך כלום על זה. יש הבדל גדול מאוד בין להגיד משהו ולעשות אותו, ומבחינת כוח אדם וכסף כנראה שאין אף מדינה בעולם שמשתלם לה לעצור אנשים שאמרו משהו בפורום.

פורסם
אין סיכוי, לשוטרים אין מחשב בבית ובתחנות אין חיבור לאינטרנט.

בכלל, המחשב הראשון שרוב שוטרי הסיור/תנועה נתקלו בו הוא המחשב שבניידות.

נראה לי הגזמת.

כל הסטיגמות על משטרה הן משעשעות מאוד אבל השוטרים הם בני אדם כמונו.

לפי הניסיון עם המשטרה שלפעמים מתעלקים ומתעסקים עם שטויות - לך תדע איזו קריזה הבאה תיכנס לראש של איזה קצין שרוצה ליצור הד תקשרותי.

כדי למצוא את הכותב אחרי הכינוי לא צריך להתעסק עם IP וכו' - עושים כמה חיפושים ברשת כולל הודעות מכירה, פייסבוק וכו' ולרוב אפשר לזהות את הבן אדם.

אני אישית כך מצאתי כל הפרטים על אדם שמכר לי משהו ב-EBAY ויצא לא לגמרי בסדר.

לקח לי פחות מ-10 דקות - ואני ממש לא מומחה בתחום......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אף אחד במשטרה/ פרקליטות לא יתעסק עם שטויות כאלה אבל כמו שתקדימים (שכבר ציינתי) מלמדים אותנו, אם פתאום יתעסקו עם זה, ירשיעו אותך כמו גדול בזמן שאתה והעו"ד שלך תצרחו עד השמיים ובחזרה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...