Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין סיכוי, לשוטרים אין מחשב בבית ובתחנות אין חיבור לאינטרנט.

בכלל, המחשב הראשון שרוב שוטרי הסיור/תנועה נתקלו בו הוא המחשב שבניידות.

אתה רציני?

אני בטוח שהמשטרה משתמש באינטרנט ובפורומים כדי לאסוף "מודיעין" על מפגשי רכב וכו' כדי לתפוס עברייני תנועה.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

מעל עשרים שנה לקח לי להסביר לבת זוגתי כי כל אדם יכול לתבוע אדם אחר. הבעיה היא לא לתבוע אלא גם לזכות.

המשטרה באותה קטגוריה בדיוק.

כדי לתבוע ראשית עליה לקבל את פרטי IP של הכותב מהנהלת הפורום , ואח"כ את הפרטים האישיים מספק האינטרנט.

החוק מגן על שני אלה ואין להם צורך לספק את הפרטים האלה, כך לפחות לפי הפסיקה אלא אם מדובר באיזה מעשה פשע רציני.

אני יכול לכתוב שרצחתי את ארלוזרוב. זה עדיין לא מספק.

כאשר אומר זאת בבית משפט לאחר שנשבעתי לומר אמת , יש לכך אפקט אחר, וגם הוא לא תמיד מספיק.

נאמר שתופסים אותך על מהירות 130 קמ"ש ובמהלך עדותך תאמר כי " מה פתאום ? נסעתי בקושי 100 קמ"ש". והמשטרה לא הצליחה להוכיח את אשמתך על ה 130 אפשר יהיה להשתמש בעדותך שלך כדי למצוא אותך אשם, על ה 100 קמ"ש.

אז תמשיכו לכתוב בבטחון .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה מוזמן לדבר עם סולימאן אל עובייד ורומן זדורוב (בקרוב) בשביל להבין שאפשר להרשיע רק על סמך הודאה, אפילו שכל העדויות בשטח שוללות את ההודאה ואין לפרקליטות את ה"דבר מה הנוסף" שעל פי החוק היבש, מחויב מציאות בכדי להרשיע על סמך הודאה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם אני נוסע באיילון על 180 ואז עוקף אותי שוטר על אופנוע.

שנינו עולים במחלף ההלכה וברמזור אני פותח חלון וצועק לו "נסעתי 180 ועקפת אותי!".

זה נחשב להודאה באשמה? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
זה נחשב להודאה באשמה? :roll:

הדו"ח ינתן לך לא על מהירות מופרזת אלא על הפרעה לשוטר בעת מילוי תפקידו (השווארמה שלו מתקררת)... :-D

פורסם

אף שוטר לא יתעסק עם מה שכותבים בפורום!

ולו היה מקרה כזה, תמיד אפשר יהיה לטעון שכל מה שנכתב היה סתם בשביל להשוויץ וממש לא אמיתי.

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

בכלל, המחשב הראשון שרוב שוטרי הסיור/תנועה נתקלו בו הוא המחשב שבניידות.

מה השוטרים משחקים בו? קומפי?

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

בהחלט אין שום סיכוי לאישום בעבירה שנתמך רק בהודעה בפורום.

ההגנה הכי פשוטה תהיה "שיקרתי".

לשקר (למעט בעדות בבית משפט) זה אמנם לא מנומס אבל אין בכך עבירה.

גם תמיד אפשר להגיד "אחי הקטן השתמש במחשב באותו יום והסיסמה לפורום שמורה בדפדפן, והוא נכנס וכתב שטויות".

אם מישהו יכתוב בפורום "אתמול הייתי במסיבת סמים במועדון "הג'ויינט" ואז הייתי כ"כ מחוק שנסעתי בכביש 4 180 וצילמו אותי" אז ייתכן שהמשטרה תבדוק איזה תמונות צולמו במצלמות באותו יום בכביש 4 ואם תהיה תמונה שמתאימה לתיאור אולי תפתח חקירה למציאת ראיות לעבירות האחרות.

בכל מקרה שום תובע לא יגיש אישום בעבירה כאשר הראיה היחידה היא איזשהו פוסט בפורום.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אל תשללו את זה ככה.

פעם לפני איזה דרבי תל אביבי,ילד בפורום מסויים כתב הודעה להטריף את הגולשים.לא זוכר מה היה כתוב שם,אני יודע שהמשטרה השיגה את הפרטים ונתנה לו איזשהו עונש.האנלוגיה יכולה להיות תקפה גם פה..

פורסם
אל תשללו את זה ככה.

פעם לפני איזה דרבי תל אביבי,ילד בפורום מסויים כתב הודעה להטריף את הגולשים.לא זוכר מה היה כתוב שם,אני יודע שהמשטרה השיגה את הפרטים ונתנה לו איזשהו עונש.האנלוגיה יכולה להיות תקפה גם פה..

אם מישהו יכתוב בפורום שאתמול הוא פגע בהולך רגל בקרית ארבע וברח מהמקום ואכן היה ארוע כזה, המשטרה מיד תשים יד

על הכותב לחקירת המקרה.

אבל על שטויות כמו כמה מהר נסעתי וכו', נו באמת!?

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

העיקר שלך יש, אחרת איך היינו נחשפים לדברי חוכמה שנפלתים ממוחך הקודח... :loco:

ולנושא השרשור, שוטרים לא יתחילו לחפור בהודעות בפורומים, לדרוש ממנהלים כתובות איפי (לרוב המכריע של משתמשי האינטרנט בארץ ובעולם יש איפי דינאמי) ולהשוות אותם מול הלוגים של ספק אינטרנט (וזה כשאין להם הוכחה ביד) רק כדי לדפוק לך דו"ח של 750 שקל ו-5 נקודות.

הרבה יותר קל ויעיל למקם דבורה או ניידת עם ממל"ז שתי רחובות מהתחנה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אתה מוזמן לדבר עם סולימאן אל עובייד ורומן זדורוב (בקרוב) בשביל להבין שאפשר להרשיע רק על סמך הודאה, אפילו שכל העדויות בשטח שוללות את ההודאה ואין לפרקליטות את ה"דבר מה הנוסף" שעל פי החוק היבש, מחויב מציאות בכדי להרשיע על סמך הודאה.

בגירה היקר

יש להבחין בין מה שאתה כותב כאן, לבין הודאה שלך תחת אזהרה במשטרה.

במקרה כזה, ואם לא יוכיח כי היא ניתנה שלא כדין ,אפשר להרשיע, כמובן שרצוי שלהודאה יתלוו "דבר מה נוסף" כדי לסגור את הפרשה הרמטי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
במקרה כזה, ואם לא יוכיח כי היא ניתנה שלא כדין ,אפשר להרשיע, כמובן שרצוי שלהודאה יתלוו "דבר מה נוסף" כדי לסגור את הפרשה הרמטי.

ואם נתחשב בעובדה שלחלק נכבד מהבתים בארץ יש ראוטר אלחוטי - שילכו להוכיח שאני רשמתי את זה ולא סתם איזה שכן שגולש על הרשת שלי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...