Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאימי יש כזו מזה שנה בערך.

לדעתי רכישה מעולה. המון המון פרקטיות (שזה בדיוק מה שהיא חיפשה), ולמרות זאת, רכב בגודל משפחתית סטנדרתית.

אנחנו קנינו ללא הגג הפנורמי מכיוון ובנסיעת המבחן שעשינו היה ממש חם. מה לעשות, חלון למעלה עם שמש קייצית זה לא כיף.

מה שכן, המזגן ברכב לא פחות ממעולה.

לדעתי דגם הסקאוט מאוד משתלם, קצת בולט מהעדר, וגם מאובזר יותר.

שלנו בצבע Polar Blue

!AWDSOME

פורסם

זה דגם עם הנעה כפולה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תתחדשו - בחירה מצויינת ויחודית.

ואגב, אני נאלץ לחזק את גדעון - אומנם המזגן משובח, אך הגג הפנורמי (והוילון הדקיק שלו) מיותר בקיץ החם עד מאוד שלנו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מסכים אתכם בענין הגג אלא שלא נותרו סקאוטים ללא גג.

הרכב יבלה את רוב זמנו באיזור ירושלים כך שאני מקווה שזה יהיה סביר.

כשלעצמו (מנסיעת מבחן של כשעה בלבד), הרכב מרגיש נעים, יציב יחסית (אתם יודעים מה הסטנדרט שלי) וממש לא נותן תחושה של טנדרון.

מעבר לזה הייתי על הקצה של להזמין את הרכב שלדעתי הוא הרכב האידיאלי לסביבה הישראלית אוקטביה RS סטיישן לבנה:-) חבל שהם לא מוכרים אותה בלבן.

פורסם

amiger, תתחדש על הרכב ושמור אליו. אשמח ליראות תמונות. את הדגם עם גג פנורמי עוד לא ראיתי על הכביש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מזל טוב!

זו דרך להחליט מהר: תוך חמש שעות הרכב הוזמן :-) לא כמו אצלי, שגם חמישה ימים לא מספיקים...

אגב, מה זאת אומרת שלא מביאים RS סטיישן בלבן? לפי מה שהם מסרו לי אין להם במלאי וממילא כל הזמנה זו הזמנה מיוחדת... אגב נוסף - ידני או DSG?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אייל, אתה מתוסבך :-D

ולגבי vRS - הזמנה מיוחדת?

אני הבנתי שהיא חזרה ליבוא סדיר - אבדוק את זה (עבור המתעניינים).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הוא מתוסבך?

כשסיפרתי לירון מסקודה שיש מישהו מהפורום שמחליף כל שנה פאביה - הוא ישר ידע להגיד את השם שלך.

אגב, הוא אמר שכבר מכרת את הפאביה שלך, החתימה לא מעודכנת?

פורסם

אני ממזמן לא סתם לקוח - אלא יותר כמו משפוחה... :-P

חוצמזה, ירון נוכל - הוא גולש פה מידי פעם! :wink:

בסופו של דבר ביטלתי את ההזמנה...

החלטנו לשנות כיוון - ממתינים ליטי החדשה... 8)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש RS ביבוא סדיר, 190000 ש"ח בערך. סטיישן לבנה צריך להזמין במיוחד ולחכות כ3 חודשים. לא הגענו עד כדי דיבור על הגיר.

אגב, לדברי הסוכן הם העלו את מחיר הסופרב 3.6 ב50000 ש"ח!!!!!!! הסיבה הרשמית, שנויי המסוי הירוק.

• תוכן חדש...