Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי הונדה סיוויק.

ורד'יו דיסק 6050 פיוניר

hu:pioneer 7800mp:comp front-infiniti refrance comp rear:sound strem rubicon. amp1:hifonics bxi6408 amp mono:hifonics 2008d class

sub:FI BTL 15

פורסם

לבסוף אני יקח איזה הלוואה קטנה מחבר ויביא את הbtl השקעתי הרבה באוטוו אז חבל ללכת על שטויות של ילדים.

אני מנסה להשיג את הבחור שמוכר את הbtl.

יש לכם מושג איפה אפשר לקנות בארץ חדש?ומה מחירו.

hu:pioneer 7800mp:comp front-infiniti refrance comp rear:sound strem rubicon. amp1:hifonics bxi6408 amp mono:hifonics 2008d class

פורסם
לבסוף אני יקח איזה הלוואה קטנה מחבר ויביא את הbtl השקעתי הרבה באוטוו אז חבל ללכת על שטויות של ילדים.

אני מנסה להשיג את הבחור שמוכר את הbtl.

יש לכם מושג איפה אפשר לקנות בארץ חדש?ומה מחירו.

אל תשכח את ההלוואה הגדולה בשביל להביא מגבר ראוי לBTL וחיזוקים של מערכת החשמל ברכב שיש סבירות גבוהה מאוד שתיאלץ לבצע, אה כן - כמה עולה כבל אפס גייג'? :-D

אני אוהב לראות שמישהו מביא סאב ולא לוקח בחשבון את כל מה שצריך מסביב בשביל להרים אותו נכון.

זה לא עוזר לך לקנות פרארי בלי מנוע.

אפרופו - הציטוט המקורי שלי של הL7 למי שלא הבין למה קראתי לו סאב לבוקרים -

"ידידי היקר - L7 לעומת האבוק זה כמו סוס עם רתיעות על העיניים שהורידו לו מכה עצבנית בישבן והוא פשוט דוהר כמו מטורף בלי לדעת לאן. ראית פעם סוס רודף אחריך? זו פחות או יותר ההרגשה עם L7, אין לך מושג מה הוא רוצה ממך ולמה הוא מאחוריך. "

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

את הbtl אני יגביר אם היפוניקס.יש לי באוטו חיווט 0 ג"ג.

והשבוע אני יעשה את "שלושת הגדולים".

רק מקווה שהמשתמש שומכר יענה לי שלחתי לו מספר הודעות.

פורסם

מנסיון עם ההיפוניקס ברוטוס 2005D. ועם אחרים.

הוא חיייייב ! יציאות מגבר חזקות. אחרת הוא לא יזיז את הסאב.

אתה חייב ליין דרייב לפני המגבר של הסאב. פחות מ5V. הוא לא נותן הרבה. הוא מגבר חזק. אבל זה לא זה ללא ליין דרייב.

מנסיון!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

+1 לאלי, הייפוניקס בלי יציאת קדם מגבר גבוהה לא ידגדג אפילו BTL (שד"א מוצהר 2000 RMS אבל מסוגל להתמודד עם הספקים הרבה יותר גבוהים, 6K יומיומי, 9 ב burps)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לשומאכר לא היה מחשב, ולכן לא יכל לענות. לא בגלל שהוא שייך לאחי, אבל זה הסאב הכי חזק ששמעתי בארץ. עם יד על הלב :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה לעונים..

ומה שאתם אומרים בקשר למגבר היפוניקס הבאתי קרוס לסאב שהוא העלה לי את היציאות rca..אז ככה שאני לא מודאג בגלל זה.

ונקווה ביום שלישי אני יסע לשמוע את הסאב נחבר אותו ואוטוו ועם הכל יהיה תקין ואני יהיה מבסוט..ויצא עם כאבי ראש אז אפשר לומר שאני יתחדש בbtl בהונדה שלי..רק מקווה שהתיבה תיכנס באוטוו אין לי כוח להתחיל לבנות עכשיו.

ולמי ששאל עובד לי באוטו חיוט o גייג באוטו.ומחר מחרותיים אני יעשה את שלושת הגדולים ונקווה שלא יהיו נפילות מתח.

אז שבת שלום לכולם ותראה במפגש מחר.

פורסם

2000 שקל אתה מביא את הסטרוקר מחו"ל אבל בלי תיבה.

נשרף לי בדיוק אתמול הסאב וופר מסוג סרווין וגה וי מקס אני מתקן אותו מוכר ומייבא לעצמי את הסטרוקר.

אפשר לדעת על איזה מונובלוק מומלץ להושיב את הסטרוקר?

פורסם

ולמה נראה לך שהסטרוקר חזק כמו ה-BTL? או יותר מזה, ה-BTL, עד כמה שזה נשמע מצחיק, עדיין סאב מוזיקלי, בניגוד לסטרוקר. (ושמעתי סטרוקר בקולט ובסיויק האצבק, ו-BTL במאזדה 2, ואין מה להשוות). ולא, זה לא מתוך אינטרס אישי שלי, אלא מתוך שמיעה ולחץ באוזניים :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הסטרוקר לא מתקרב לקצה קצהו של ה BTL, זו בדיחה להגיד סטרוקר ו BTL באותו משפט.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...