Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני כרגע במערכת יחסים עם בחורה חדשה

מצד אחד אנחנו עוד לא מכירים מאה אחוז ומצד שני יש רגשות

בחור , אתה קצת נסחף לדעתי - מצד אחד אתם לא מכירים ומצד שני יש רגשות .

אני לא בטוח שאתה קורא את מחשבותיה ויודע באמת מה הרגשות שלה אליך נכון ( כבר חקרו את הנושא של ההפרשות מבלוטות המוח שבעת 'התאהבות' מתגברות וגורמות לבלבול חושים כמעט כמו ברמה של שימוש בסמים )

ואני לא בטוח שהיא עצמה באמת יודעת מה היא מרגישה למרות גילה ולמרות הוותק שלה עם גברים .

בכל אופן - דעתי היא לגרום לה לרצות אותך וקיבלת פה שלל עיצות איך לא להתרפס לפניה , ברגע שתעשה זה בטווח הקרוב 'הלך עליך' .

זר פרחים וברכה בחזית ובקבוק יין אדום יבש מאחור אמור להספיק לאירוע .

יאללה שיהיה בהצלחה .

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תריב איתה ביום או יום לפני היומולדת

תיפרדו

ותתפייסו יום אחרי

זה יספיק לשנים הבאות

למה?

כי בשנה הבאה כדי לריב איתה פשוט תשאל "מה עשית/איך היה ביומולדת שנה שעברה"

למה רשמתי לך את זה ?

כדי לחסוך לך שיברון לב וחור בארנק

כי אם תציע לה חופשה כזו ליומהולדת כשאתם רק מכירים 3 שבועות זה מה שיקרה לך ביום או כמה ימים אחרי שתחזרו משם

בכל אופן כדי לישר קו עם דעתך

אז פשוט שלח לה פרחים באמצע היום לעבודה (לפני שתאמר לה מזל טוב כדי שיהיה את אפקט ההפתעה)

ותזמין אותה בערב למסעדה רומנטית

זה אמור להיות יותר ממספיק לסיטואציה הזו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

משהו נוסף,חשבתי על שרשרת מכסף אים השם שלה באותיות כתובות מה אומרים?

שלא תעיז, פשוט לא!

מה אתם, בני 16? תשקיע קצת יותר מחשבה (צר לי שאין לי רעיון חדשני בשבילך, אני תמיד קונה בושם, זה תמיד עובד)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

יודע מה היא אוהבת לקרוא ?

קנה לה ספר טוב,זה גם יראה שהשקעת מחשבה ושאתה לא טיפוס שיטחי,וגם היא תעריך את המתנה כי נשים יודעות להנות מספרים (ולא,אל תקנה לה ספר אקשן או את הספר של הקמא סוטרא,לך על ספר שמתאים לנשים).

אתה יכול לצרף לזה יין ואיזו ארוחה רומנטית בייתית ויצאת מלך,ובזול.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פששש... איזו חבורה של פחדנים: היא תברח, היא תיבהל, חבל על הכסף...

תפגיז, איש, תפגיז חופשי. תעלה עם גדוד טנקים בגיבוי ארטילריה, כי ממה אתה נהנה יותר, מלקנות למישהי ספר או מלבלות איתה באילת?!

אתה משקיע לא בשבילה אתה משקיע בשבילך. כדי שהזמן שלך יהיה פגז, לא כדי שהיא תיפול מהרגליים (טוב, גם, אבל לא רק). כולם מביאים אותה בקטן, תביא אותה אתה בגדול. אם זה יימשך חודש, שבוע, יומיים באילת או שנתיים, זה לא משנה.

גם עם בחורות שלא המשכת איתן (או הן איתך...) יותר מחודש, מה עדיף לזכור: סיור בסטימצקי או ישיבה עירומים מול האח באיזה צימר ביום סערה? סרט בקולנוע או פיקניק ב-3 בלילה ברמת הגולן עם גבינות ויין (לא יותר מדי, שוללים היום על אלכוהול...)?

רק אם אתה מציע חופשה, תעשה זאת בעדינות, כי יכול להיות שזה מוקדם לה מדי ותהיה ב-easy אם היא תסרב. תמיד אפשר פשוט לנסוע למקום מלא כוכבים עם אוכל טוב ארוז יפה ושמיכה (עבה).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

חברים תודה רבה לכולכם על העזרה,כנראה שאני אלך על זר פרחים גדול ויפה בנוסף אולי איזה ברכה יפה

וארוחת ערב רומנטית באיזה מסעדה טובה.

חשבתי אולי איזה בגד נוסף או בושם מה אתם אומרים?

יום מבורך לכולם.

imprza new age

פורסם
פששש... איזו חבורה של פחדנים: היא תברח, היא תיבהל, חבל על הכסף...

תפגיז, איש, תפגיז חופשי. תעלה עם גדוד טנקים בגיבוי ארטילריה, כי ממה אתה נהנה יותר, מלקנות למישהי ספר או מלבלות איתה באילת?!

אתה משקיע לא בשבילה אתה משקיע בשבילך. כדי שהזמן שלך יהיה פגז, לא כדי שהיא תיפול מהרגליים (טוב, גם, אבל לא רק). כולם מביאים אותה בקטן, תביא אותה אתה בגדול. אם זה יימשך חודש, שבוע, יומיים באילת או שנתיים, זה לא משנה.

גם עם בחורות שלא המשכת איתן (או הן איתך...) יותר מחודש, מה עדיף לזכור: סיור בסטימצקי או ישיבה עירומים מול האח באיזה צימר ביום סערה? סרט בקולנוע או פיקניק ב-3 בלילה ברמת הגולן עם גבינות ויין (לא יותר מדי, שוללים היום על אלכוהול...)?

אם הבחור בקטע רציני,על מה ולמה הוא צריך לעלות עם גדוד טנקים בגיבוי ארטילרי ?

אם להיות בוטה,במידה והבחור בקטע רציני עם הבחורה הזאת אז אין לו מה להיות לחוץ זיון,הוא יזיין אותה במשך 70 שנה עד שהיא תמאס לו.

ואם הוא לא בקטע רציני אז הוא בבעייה אם הוא צריך לנסוע עד אילת בשביל להביא אותה בזיון מהסרטים.

רוצה סקס מהסרטים ?

לא משנה הלוקיישן,העיקר שניכם לבד,יורדים על קצת אלכוהול (אם היא בקטע של וודקה אז לכו על זה בשוטים עד שתיהיו בראש טוב וחרמן,עדיף ללכת על וויסקי כי וודקה זה משקה מניאק,הוא שקרן.....אתה שותה חצי בקבוק ולא מרגיש כלום,ופתאום מקבל סטירה,הוויסקי מודיע לך על מצבך "אחי,לא שתית מספיק,אתה בדרך הנכונה,עצור פה-אתה סטלן אש!!" ולא מקבל ממנו סטירה).

יין לא טוב לסקס,הוא מרדים...

בקיצור,מאוד תלוי גם בסוג הבחור ובסוג הבחורה,אם הייתם יותר זמן יחד והבחורה בראש "תל אביבי זורם" הייתי אומר לך ללכת על סרט כחול (אבל עם עלילה,לך תסביר לבחורה שסרט כחול לא אמור לרגש\להצחיק...) ולהביא אותה בלילה של "חיקויים"....

זה יכול להיות אחלה ערב-לילה-בוקר שבעולם...

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

2 דברים:

1. אני זז לקנות וויסקי, אז אני אכתוב את 2 מהר.

2. להפציץ לא טוב, בייחוד אם מתכנן קשר ארוך טווח... אם אתה מפציץ בהתחלה על דבר קטן אז אתה יוצר ציפיות עצומות לגבי דברים אחרים בהמשך ואז שתעשה משהו "חמוד" אבל לא ברמה ממש גבוה אז תהיה אכזבה.

פורסם
חברים תודה רבה לכולכם על העזרה,כנראה שאני אלך על זר פרחים גדול ויפה בנוסף אולי איזה ברכה יפה

וארוחת ערב רומנטית באיזה מסעדה טובה.

חשבתי אולי איזה בגד נוסף או בושם מה אתם אומרים?

יום מבורך לכולם.

בבגדים זה תמיד טוב בהנחה ואתה יודע את המידה שלה.

קיבלתי חולצה יפה ונחמדה מידידה וזה עשה את העבודה טוב מאוד, אז ממך אני בטוח שזה לא יהיה רע בתור מתנה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
ואם הוא לא בקטע רציני אז הוא בבעייה אם הוא צריך לנסוע עד אילת בשביל להביא אותה בזיון מהסרטים.

לא הבנת כלום.

כשאתה נוסע עם מישהי לאילת זה לא רק בשבילה, זה גם בשבילך. גם אתה נוסע לחופשה, גם אתה נהנה יותר, החיים שלך יפים יותר. כשאתה משקיע אתה נהנה גם, אם יש סקס בסוף או אין. חיזור הוא לא כדי להשיג מטרה, צריך להנות ממנו. כשעושים דברים משעממים וסטנדרטים, אז משתעממים. זה בכלל לא משנה אם הקשר "רציני" או לא. גם עם יזיזה יותר נעים להעביר זמן בחופשה מאשר לקנות לה חולצה.

אתה יודע מה, אפילו עם ידידה שלא קורה ביניכם כלום ואתה לא מעוניין.

החיים יפים, תנו ביס!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני הייתי באותה בעיה בדיוק! 3 שבועות אחרי שהתחלנו לצאת כבר היה לה יום הולדת :evil:

אני קניתי לה גור כלבים וסגרתי עניין :twisted:

פורסם

אני קניתי לה גור כלבים וסגרתי עניין :twisted:

אתה בטוח שזה היה גור כלבים :shock:

לאור הסמלון שלך , זה נראה יותר כמו גור אבטיח :-)

ולמה היא מחזיקה אותו באיזור המפשעה ?

פורסם
אתה בטוח שזה היה גור כלבים :shock:

לאור הסמלון שלך , זה נראה יותר כמו גור אבטיח :-)

ולמה היא מחזיקה אותו באיזור המפשעה ?

אולי היא מסתירה שם את הגור שהוא קנה לה :roll:

ולפותח השירשור,כמו שייעצו לך תתחיל במשהו קטן,אל תרביץ הכל במכה אחת שבהמשך היא תעריך את המתנות שלך יותר ולא תתאכזב.אבל לעומת זאת יש משהו בדבריו של falou,אם אתה בקטע של הנאה ובא לך משהו בטוב,איזו חופשה מפנקת תנצל את ההזדמנות הזאת בשבילך וגם על הדרך בשבילה :-)

בהצלחה.

פורסם

:roflmao:

2 התגובות האחרונות גרמו לי לבכות מרוב צחוק!

ורק שתדעו שזו לא חברה שלי (החברה בלונדה :wink:) אבל אחלה קנה מידה שבעולם לא?

אני לא מוכן יותר לשמוע טענות על קנה מידה של אבטיח קפיש?

פורסם
לא הבנת כלום.

כשאתה נוסע עם מישהי לאילת זה לא רק בשבילה, זה גם בשבילך. גם אתה נוסע לחופשה, גם אתה נהנה יותר, החיים שלך יפים יותר. כשאתה משקיע אתה נהנה גם, אם יש סקס בסוף או אין. חיזור הוא לא כדי להשיג מטרה, צריך להנות ממנו. כשעושים דברים משעממים וסטנדרטים, אז משתעממים. זה בכלל לא משנה אם הקשר "רציני" או לא. גם עם יזיזה יותר נעים להעביר זמן בחופשה מאשר לקנות לה חולצה.

אתה יודע מה, אפילו עם ידידה שלא קורה ביניכם כלום ואתה לא מעוניין.

החיים יפים, תנו ביס!

:mm_yeah:

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...