Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם, אני כרגע במערכת יחסים אים בחורה חדשה

ובעוד שבוע וחצי היא חוגגת יום הולדת 31,אני בבעיה חמורה שאין לי מושג מה קונים לה.

מצד אחד אנחנו עוד לא מכירים מאה אחוז ומצד שני יש רגשות,אבל אני לא רוצה להפגיז כי זה לא בריא.

מה הייתם מציעים לי?

חשבתי על איזה סוף שבוע באילת להשכיר איזה יחידת דיור קטנה וזולה לחגוג שמה מה אתם אומרים?

אולי מסעדה טובה ?

תכשיט כגון שרשרת יפה או צמיד?

תעזרו לי בבקשה הזמן הולך ואוזל.

המצב הכלכלי שלי לא משהו בלשון המעטה ככה שאני קצת בבעיה.

תודה לכולם. :wink:

imprza new age

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סופ"ש באילת ? כבר ?

תאט, ותירגע.

תתלבשו יפה, קח אותה למסעדה טובה, תן לה פרח וזהו. אם מצאת חן בעיניה, היא תעריך אותה גם עם הפרח.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לא לא!!!

אל תשקיע יותר מידי זה יפחיד אותה !

קח למסעדה טובה (לא ספגטים או משהו דומה) ותן כרטיס ברכה חמוד עם איזה חמשיר מצחיק.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

תודה לכולם,אז כרגע לדעתכם הסופ''ש באילת לא בא בחשבון?

מבחינת זמן אין לי בעיה כי כבר העברנו לילה מיוחד ביחד והמבין יבין.

יש למישהו המלצה על מיסעדה טובה ורומנטית אים אפשר גם לא הכי יקרה?

משהו נוסף,חשבתי על שרשרת מכסף אים השם שלה באותיות כתובות מה אומרים?

imprza new age

פורסם
...ן אין לי בעיה כי כבר העברנו לילה מיוחד ביחד והמבין יבין.

...?

אני לא הבנתי :mm_tongue

אפשר הסברים ותמונות (אם יש)....

מסעדה זה רעיון טוב, אתה גם יכול להזמין אותה לספא למסז' למשל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תעשה מה שאני עושה תמיד...

לא עושה כלום, ומחכה שהיום הזה יחלוף :roll:.

לא לפני שאני מוציא פתק מחלה מהרופא, נישכב בבית לאיזה יומיים ו"לא יכול לזוז".

........ :lol:

תתקשר אליה כמה ימים לפני זה ותגיד לה שאתה לא מרגיש טוב. ביום הפקודה תתקשר לקראת הצהריים ותגיד שאתה מאוווד מצטער וכו' וכו'... תזמין אותה אליך, אחרי העבודה שלה זה אחלה זמן. היא תחשוב "OK אני אבוא אליו, נגיד כמה מילים ונלך לפגוש חברות...

כשהיא בבית, אל תצא מגדרך כדי "לבדר" אותה, ונסה לא להיות גם "תלותי" יותר מידי אלא נצל את ה"חולי" שלך וסנג'ר אותה להביא לך את השלט נניח וכו'... הכל בצורה חביבה ושמחה.

לא לשכוח לקרוא לה "ילדת היום הולדת" כשאתה פונה אליה ;)

רוב הבחורות ירתמו לעזרתך, יכינו לך תה ויפנקו אותך. אם לא, זה זמן טוב לעבור הלאה.

בכל אופן, אל תשכח מתנה!

קנה ביצת קינדר + חבילת מטבעות שוקולד תעטוף את הכל בקופסא חמודה (קופסת מטמון קטנה) ותרשום לה פתק בכתב יד " רציתי לקנות לך משהו שהוא גם מתוק, גם הפתעה וגם עולה הרבה כסף.... "

דאג לאווירה נעימה, הפרטים הקטנים. למשל תה.

שיהיה בבית קומקום קטן לתה, או לפחות חולט תה וכמובן שני סוגים של תה צמחים (לא, אני לא "הומו" ;)).

אם היא אוהבת סושי אפשר לעשות אחלה סעודה בבית. אם יש לך סושיה ליד הבית.

אם לא תמיד אפשר לסנג'ר חבר שיביא וילך... ;)

בקיצור, הכי חשוב, להראות שאיכפת לך, מאוד. אבל שאתה לא יוצא מגדרך.

סביר להניח שב31 שנות חייה כל מי שיצא איתה "סידר" לה יופי של יום הולדת, בלונים, הפתעות ומתנות יקרות.

זה שונה.

ושונה זוכרים.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

קרה גם לי כבר בעבר, והגעתי אז למסקנה שהדבר הכי טוב לעשות הוא באמת כמו שאמרו לך פה - קח אותה למסעדה טובה ואחר כך אתה יכול לקחת אותה גם לים, לפרוש שמיכה ולהתסכל על השמיים. פשוט, זול יחסית והכי רומנטי שאפשר. בהצלחה. [אגב אם אני לא טועה, באותה הפעם הלכנו למסעדת ג'ויה בפיתוח (איטלקית), היה כיף].

עריכה:

סליחה, לא ראיתי את הגיל שלה, חשבתי שאתה חייל או משהו באזור.. בכל מקרה - אתה יכול לבצע את אותו הקטע עם המסעדה, רק בלי הים אחר כך :)

פורסם
בגיל שלה היא מצפה לטבעת נישואין ולא משנה כמה זמן אתם יוצאים.

כל דבר אחר יהיה אכזבה :)

מסכים ב-100% איתך (לשם שינוי).:-)

בכל מקרה, אחרי 3 שבועות אתה קורא לזה מערכת זוגית... מה יהיה אחרי חודשיים ביחד ?:wink:

Veni Vidi Vici

פורסם

עזוב את זה, הוא לא רוצה להשקיע יותר מדיי והוא בונה על אילת...:oops:

קודם כל בגלל שאתם יוצאים "רק" 3 שבועות, אז יש מצב טוב שהיא מתכננת ליומולדת שלה משהו עם החברה שלה, אז תגשש לפני, שלא תעשה מלא תוכניות ואז פתאום תופתע.

• תוכן חדש...