Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשוה רושם שאתה ממש נהנה..:wink:

אז עכשיו ניתן כבר בהחלט לומר לך [שוב] תתחדש. סט מעולה ברמה גבוהה. :-D

כשאתה מדבר על להתקין את המידבאסים בתיבות קח בחשבון שהמלצות היצרן הן 10-14L פורטד. לא פשוט כ"כ.. ואכן מסקרן לשמוע אותם בתיבות למרות שאצלי בנפח דלת הם מנגנים יופי טופי ואני ממש לא חושב על שום תיבות..

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש - רמקולים אכן מדהימים, בכל פרמטר.

אני לא חושב שיש מה להשוות כאן לפוקל.

הK2P הם מאוד אגרסיבים, מאוד מהירים וחזקים אבל הם בעיניי גם מאוד יבשים וחסרי נשמה\רכות - אין להם את היכולת להיות נעימים לאוזן מבחינתי.

זה עולם אחר של סאונד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בוריס, יש לך אותי. אני מגיע לכל המפגשים של הפורום. [כלומר לכל המפגשי מרכז:wink:]

אלכס, אז מהן התכניות להמשך הסטאפ? SW1000/SW1200 על שאדו 50/100? הולך על הרמוניה?:-D

פורסם

תחדש ותהנה מהסט שלך. סימפוני זה נחמד מאוד , אני בעצמי הייתי קרוב לקנות כזה (3 חלקים) רק שבסוף האשה שמה לי ברקסים 8)

פורסם
ירדו וישרתו אותי בצורה טובה ונאמנה :-)...!

לגבי הסט באמת אחלה אין מילים בתור אחד ששמע :wink:

פשוט איכות ללא פשרות.

יש רק להגיד לך, תתחדש.

קיבלת מוצרים מידיים נאמנות ואני משאר שגם במחיר מאוד טוב 8)

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

גם אני ,כשאני נכנס לרכב ומדליק את המערכת זה כל פעם מרגש אותי מחדש,תמיד מעלה לי חיוך:

mtbrjimp.jpg

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם
תחדש ותהנה מהסט שלך. סימפוני זה נחמד מאוד , אני בעצמי הייתי קרוב לקנות כזה (3 חלקים) רק שבסוף האשה שמה לי ברקסים 8)
יוסי אם האשה שלי הייתה שמה לי ברקס בהייתי שם לה בוקס :wink: סתםםםם

אתה יכול לקחת כמה טיפים מ-eli_i איך עוקפים את האשה בשושו

אחח כמה טוב ליהיות רוווק:wink:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
אבל מה עם הSEAS ?! :wink: סתם סתם, תתחדש ידידי, חבל שכולכם עם הסינפוני בצפון, אני מת לשמוע.

ה-SEAS שוכבים בארון :-)

אני לא מהצפון, אני דווקא מאיזור דרום\ירושלים.

בוריס, יש לך אותי. אני מגיע לכל המפגשים של הפורום. [כלומר לכל המפגשי מרכז:wink:]

אלכס, אז מהן התכניות להמשך הסטאפ? SW1000/SW1200 על שאדו 50/100? הולך על הרמוניה?:-D

ההמשך של התכנית הוא SW1000, אבל כרגע יהיה מוגבר על האמפליטוד ובעתיד יהיה מוגבר עם השדאו.

אז מי לוקח

סינפוני סדרה S או קלארוס ?

כמובן שניהם 2 חלקים

יהיה מעניין לעשות השוואה :-)

אני חושב שזה לא כל כך נכון להשוות את סדרת S עם הקלארוס כי סדרת ה-S עולה בערך פי-2 ואולי אפילו קצת יותר. ואם כבר רוצים לבצע השוואה אז זה סדרת L עם הקלארוס וסדרת S עם הלגטיה. אבל בהחלט יהיה מעניין לערוך השוואה בין הסטים.

דרך אגב, אם אני לא טועה לצביקה היה לפני הסט של סינפוני את הלגטיה או לפחות כמה אלמנטים מסדרת לגטיה אז הוא בטח יכול לתת איזושהי השוואה בין האלמנטים.

יוסי אם האשה שלי הייתה שמה לי ברקס בהייתי שם לה בוקס :wink: סתםםםם

אחח כמה טוב ליהיות רוווק:wink:

אהבתי! הפלת אותי מהספה! :lol:

פורסם

זה פטנט של חברינו ELI_I, והוא עולה כסף :-D

קיצור רק שימוש בפטנט עולה חבילה.

הפטנטים מסוג זה עולים הרבה כסף, בהרבה יותר מסט סינפוני 3 חלקים, אז אדיף לקנות סט הזה ועוד כמה אמפליטודות על הדרך וכך לסגור את הסיפור עם אישה :lol:

פורסם

בקיצור המסקנה מהשרשור הזה היא לבנות מערכת לפני החתונה .

אני במצב טוב מסתבר :wink:

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...