Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עופר אל תתלהב, אומנם פעלת לפי העיקרון

אבל אתמול קיבלת הפתעה....

מסכים עם טאו בקשר להשווה של L-קלרוס, וS-לגאטיה.

בגלל המחיר - כל השאר לא רלוונטי

אופי הסאונד שונה במהות ולכן אני בספק אם מישהו שבאמת התחבר לHAT יתחבר לסינפ' (למעט צביקה שהוא עוף מוזר :))

לצביקה לא היה סט של לגאטיה ברכב, היה רק L4 אז החוות דעת שלו פה רק מיד מול מיד, והL4 הוכיח את עצמו כעילוי מוזיקלי, ככה ש...

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

או ממש לפני, או הרבה אחרי..:wink:

ישראל, יש לי מישהי או שתיים שיאהבו אותך איך שאתה..:

רוני, חיוך נוסף בשבילך

עריכה:

גורל, כפי שהנך יודע צביקה "קצת" מכיר את הלגאטיה מעבר ובנוסף לL4 שהיה לו ברכב..

בכל מקרה לגבי הL4, אני מתגעגע אליו. דרייבר גן עדן.

מה עוד שהS100M שלי לא מנוצלים די בגלל נפחים בעייתיים בקיקים. אני שוקל לבנות קיקים חדשים ייעודיים בנפחים מתאימים.

פורסם
עופר אל תתלהב, אומנם פעלת לפי העיקרון

אבל אתמול קיבלת הפתעה...

חופשי קיבלתי הפתעה ..

היום כבר התחלתי לבדוק לגבי בריכות ..

:loco:

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני מביא מצופים ובא :),

קח את זה בקלות ככה החיים.

צביקה : לא אמרתי שאתה לא מכיר את הL4 ואת הלגאטיה, רק ציינתי שלא היתה לך לגאטיה מושלמת ברכב. אלא רכיב אחד מתוך הסט.

פורסם

ברור שאני לוקח את זה בקלות , וחוץ מזה אני מעדיף שהיא תהיה מאושרת על פני כל מערכת שבעולם .

(אחרי שהיא תהיה מאושרת היא בטוח תרשה לי לקנות איזה W505 על חשבון כסף לחתונה לא ? )

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

היא לא תהיה מאושרת יותר עם בעל W505 מאושר?

אגב, ניתן לשנות רקעים למסך בצבעי פרארי אנזו אדום/כחול/צהוב כך שזה בכלל יתאים לכם בול.

פורסם

עופר - תקנה את הW505 עכשיו - בוקר אחרי החתונה הכל משתנה... :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האם בכל זאת לא ניתן לעשות השוואות עם הסטים שציינתם ללא קשר למחירם?

ואולי בכל זאת קצת מידע על הסינפוני L והקלארוס? השוואה למשל בכל הקשור לאופי סאונד?

אישית,אני מאד מתעניין בהם לקניה שתתבצע כנראה בשבועות הקרובים.הקלארוס קיבל תשבחות מקיר אל קיר מכל מי ששאלתי.

תודה

פורסם

פנה ליבואן סינפוני שיתאם לך השמעה של סט מסדרה L. לא שמעתי אותו ואינני יכול לחוות דיעה, אך שווה בהחלט להשקיע בללכת ולשמוע.

בעיניי כל עניין "ההשוואות" חסרות טעם לחלוטין. לך תשמע ותחליט עם האוזן ועם הלב.

גורל, לגבי העוף המוזר, אני בעניין של לאהוב מספר סוגים, גם אם הם שונים באופיים [או אופיין:wink:]. נפלאות הפוליגמיה, אתה יודע..

תאכל כל היום סושי? תשתה כל היום קמפאשן? [טעים, טעים..] תנהג כל היום על פגאני זונדה?

מה הכי נעים באוזן? מסתבר שיש הרבה יותר מרק דבר אחד שנעים לנו באוזן.. :-D

פורסם
האם בכל זאת לא ניתן לעשות השוואות עם הסטים שציינתם ללא קשר למחירם?

ואולי בכל זאת קצת מידע על הסינפוני L והקלארוס? השוואה למשל בכל הקשור לאופי סאונד?

אישית,אני מאד מתעניין בהם לקניה שתתבצע כנראה בשבועות הקרובים.הקלארוס קיבל תשבחות מקיר אל קיר מכל מי ששאלתי.

תודה

סטים של HAT מאוד נפוצים כאן בפורום וזה טבעי לחלוטין שיהיו הרבה תגובות עליהם ורובן כנראה גם יהיו טובות.

אני לא שמעתי את הסט מסדרת L, ולכן גם אני לא יכול לחוות דיעה עליו, אבל אתה יכול לדבר עם היבואן לגבי הסט שיסביר לך עליו וגם אולי יוכל לארגן לך השמעה. בכל מקרה, אני ממליץ בחום לשמוע את הסט ולא לוותר כי אתה עלול להיות מאוד מופתע. לטובה כמובן.

בכל מקרה, תשמע גם סטים של HAT ועוד סטים נוספים. תזכור שאין כמו האוזניים והטעם שלך!!

פורסם

אי אפשר לעשות לך השוואה כמו שאתה רוצה . הסט של סינפוני עוד בתול בשוק ולכן קשה לתת דעה עליו , הקלאורוס סט שהוכיח את עצמו .

הסינפוני בטוח טוב , אתה פשוט צריך לשמוע ולראות מה יותר מגניב לך .

פורסם

ממש לא יעזור לך לעשות השוואה בין HAT לסינפוני - כי ברגע האמת, כשתהיה צריך לעשות החלטה - היא תהיה מבוססת על טעם אישי ושום דבר חוץ מטעם אישי (בהנחה ותקציב הוא לא שיקול קריטי או שההבדלים במחירם בין הסטים הוא מזערי).

סינפוני לפי מה ששמעתי - רמקולים חמים מאוד רכים מאוד בנמוכים ובעלי נוכחות מטורפת בגבוהים, מפורטים מאוד וכן גם כוח לא חסר להם בכלל.

HAT לעומת זאת - סטים הרבה יותר בהירים מהסינפוני בתחום הגבוה אבל גם יש להם פחות נוכחות מהטוויטרים - אבל בסטים שלושה חלקים המיד עושה את כל ההבדל כי הוא עושה את כל העבודה.

הסאונד שלהם הוא חם ונעים בנמוכים, יש להם גם ליטוף נהדר מצד אחד וגם פאנצ'יות ודיוק חסרי פשרה מצד שני, המיד שלהם הוא אנושי אבל פתוח ומפורט והטוויטרים עושים השלמה נהדרת אם כי קצת בהירה מידי לטעם שלי אבל עדיין אני יכול לאמר לך שאני מאוד אוהב את הL1 למרות העובדה שהם בהירים.

מה ששמעתי ברכב של צביקה זה טוויטר "חיה" אבל כזו שלא הייתי נותן לה לצאת מהבית שלי - זה כאילו שלקחו את הסט הכי טוב שמורל אי פעם יכלו לייצר אבל תיקנו בו את כל החולשות שיש לרמקולים של מוראל כמו מיד שלא יורד מספיק נמוך או טוויטר שברגע שהוא צריך להגיע לתדרים מאוד גבוהים הוא כבר מאבד פירוט או מידבאס שמלטף בצורה יוצאת מן הכלל אבל הפאנצ' שלו נופל מהמתחרים שלו...

אם זאת - שלושה יצרנים שאני פושט חולה על הרמקולים שלהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני יודע שהשוואות על הנייר הן הכי קלות ושוב "הכל על הנייר" תופס כאן ומהווה כאן משקל מכריע. הבעיה (הטובה) שאיתה אני מתמודד והיא לצמצם במידת האפשר את סוגי הסטים ששוב על הנייר :wink:ידועים באיכותם. יש כל כך הרבה סוגים של סטים עם הבעד והנגד וגם אם רוצים לברוח מתופעת העדר ולהיות שונים,יש בסהכ יתרון למשפחתיות,קרי,רבים שמחזיקים סט מסויים ויש להם רק תשבחות עליו,וזה בעייני יתרון ענק כי קצת קשה לטעות אם כולם אומרים שזה ברווז אז זה גם מגעגע ונראה כמו ברווז...

ברור לי שבראש וראשונה עליי לשמוע את הסטים במו אוזניי ולהחליט.

תודות לכולכם על ההיענות-עזרתם לי רבות.

ליאור

פורסם

תיזהר מהנוצות - עדיף לעשות מהן שמיכת פוך מאשר להחנק מהם - אה כן, זה בכלל אווזים ולא ברווזים :-P

אבל לך תדע, אולי בסוף תעדיף אווז על ברווז - וכבד אווז זה מאוד טעים :-)

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...