Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החזרת מוצרים באוטו דיפו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן רכשתי כמה מוצרים למנוע (פלאשינג, תוסף לשמן מנוע ועוד משהו).

לאחר טיפול שבוצע באוטו אין לי יותר צורך במוצרים האלה.

מישהו יודע אולי מה המדיניות של אוטו דיפו בכל הנושא של החזרת מוצרים? יש לי את הקבלה, מה הוא הזמן המקסימלי שבו אני יכול להחזיר את המוצרים ולקבל זיכוי?

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

על הקבלה של אוטו דיפו רשום לך בגדול למטה

*אין החזרת מוצרים*

כשהתעצבנתי עליהם שאמרו לי רק אחרי שחייבו את האשראי הם הסבירו בקופה שרק אם המוצר פגום או לא מתאים לרכבך ולא נעשה בו שימוש הם מוכנים להחזיר את המוצר, אחרת אין סיכויי.

GS300.

פורסם

\: מבאס.

גם אם לא נעשה שימוש במוצר ולא נפתח?

יום טוב.

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

אם מדובר בתקופה שיורדת מה14 יום שקבועים בחוק, אני מציע שתלך לשם ותדבר עם מנהל הסניף ותודיע לו רשמית שאם הוא לא מקבל את המוצרים בחזרה אתה תובע אותו על כך..

אבי.

פורסם

בתור אחד שמכיר היטב את הנהלים של אייס ואוטו דיפו, כל עוד המוצר הוא מוצר מדף, סגור ולא משומש, בהצגת קבלה תוך 30 יום אין סיכוי שלא יסכימו להחזיר.

גם אם בכל זאת ינסו לעשות בעיות (מהסיבה היחידה שאולי תוותר על כך) תתעקש קצת ויזכו אותך.

מה שכן, תקבל זיכוי לקנייה חוזרת באוטו דיפו / אייס. לא ביטול עסקה או משהו בסגנון.

CoupéF7R

• תוכן חדש...