Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת אקדח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן אספנות :lol:

Beretta_M1935.JPG

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בקשר לתפס שחרור המחסנית שציינת: המחסנית משתחררת ע"י מינעל תחתון. מדובר בשיטה אירופאית, בניגוד לזו האמריקאית (לפעמים מכונה השיטה "הגרמנית") אשר לה יתרונות מישלה. הבולט: לעולם לא ילחץ כפתור תפס השחרור בטעות, למשל ע"י לחץ גוף, ולכן תמיד תמצא עצמך מול תוקף חס וחלילה, עם מחסנית בהכנס. תחשוב על זה...:shock:

אגב, התאריך ע"ג הכלי הוא 1942...

פורסם

אני רואה שכבר קנית ולכן ההמלצות יהייו רלוונטיות רק לרכישה הבאה.

אמנם אני מנוסה רק עם 3 אקדחים, אך על ה-FN והפאג אני לא ממש חושב שאפשר להמליץ :)

לדעתי, אחרי נסיון של כ-3 שנים עם הגלוק, אני לא חושב שיש מועמד ראוי יותר.

קל לתפעול, קל לתחזוקה, קל לנשיאה, אמין ונוח. הדריכה לא כ"כ קשה (מתאים לאשה) והוא פשוט פשוט.

שים לב לתמונה השנייה. גם אשה, גם רגע יפה. (התרמיל בדיוק נפלט, חלקיק שנייה לאחר הירי).

אני חושב שגלוק 19C עם משקל של פחות מ-600 ג' (ללא מחסנית) יהייה בחירה מצויינת.

בהצלחה, ותתחדש על הברטה.

IMG_4441.jpg

IMG_5942.jpg

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

הברטה קל מאוד לדריכה, אפילו לזוגתי השברירית :-D

בעבר היה לי קולט 45. והיא לא הייתה מסוגלת לדרוך אותו גם אם הייתי דורך לה את הפטיש.

מועד פקיעת אישור קניית הנשקים הגיע לי במועד לא טוב (מבחינת התחייבויות כספיות) ולכן נרכשו צמד הענתיקות הנ"ל שלהפתעתי, יורים מצוין, אמינים ועם תחמושת ה7.65 החדישה (המידה הזאת זוכה פתאום להתחדשות בעקבות הדרישה לאקדחים קומפקטים) שמכילה 100 גריין לעומת 40 גריין פעם, פתאום גם יש לקליע איזה כושר חדירה :lol:

נחסוך איזה חצי שנה ונביא איזה צמד גלוקים תואם.

שברת אותי :smile: הקולט שלי משנת 1943.

עדיין לא שברתי כלום, התמונה היא מהרשת.

עוד שבוע נקבל את הנשקים, ונדע מאיזה שנה הגרוטאות שלי :lol:

פורסם
טיפ, אם יורשה לי, לבעלי הנשק כאן: לא להשתמש ב- WD40 ודומיו, על אף הציור או הכיתוב על גבי הפחית שכן מאשר זאת. החומרים הללו מכילים גם חומצה מלחית שכן הם מוגדרים גם כמשחררי חלודה. עדיף לנקות היטב, אפשר איתם ולהשתמש בהם כממיס ליכלוך, לאחר מכן לנקות היטב ו/או לשטוף בחומר כלשהו (היורים ה"כבדים" שוטפים עם נפט, סולר וכו'), ניגוב הגון עם סמרטוט, לחץ אויר לתוך המכלולים ואז לשמן בשמן.

אני אישית לא קונה שמן ייעודי לשם כך, אני מחזיק משמנת קטנה מלאה בשמן מנוע נקי (פורום רכבים כאן, לא 8) ?) ומשמן איתה היטב היטב. העמדה ע"ג סמרטוט או עיתון לשם ספיגת עודפים וזהו.

החכמתי, עד היום השתמשתי רק ב WD 40.

תודה על העצה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מימי לא שימנתי את הנשק. (מעבר לניקוי פיח לאחר מטווח)

השמן סופח אבק ולכלוך שהופכים לעיסה דביקה עם הזמן.

האקדח מבריק ונקי ללא טיפת שמן כבר 16 שנה ונראה ומתפקד כמו חדש.

פורסם

כמה אתה יורה ? בירי מעשי גומרים איזה 200 כדור כל פעם, הנשק מלא פיח לחלוטין.

אני מנקה עם שמן את הפיח ומשאיר שכבת שימון קל בלבד. מבחינת חלודה איני חושש כי האחסון יבש והגוף אצלי מצופה כרום.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בזמן האחרון מחוסר זמן - 0..

בתקופות אחרות הייתי יורה 300 כדור בשבוע.

(כשכדור אימונים עלה 15-30 אגורות)

הייתי מפרק את הנשק, מנקה טוב טוב מפיח ומייבש לגמרי.

בפעם הראשונה - כשהשארתי שכבת שמן דקה ולא השתמשתי בנשק חודש (כמו שלימדו אותי בטירונות..)- כל איזור המכלול והקנה היו מכוסים באבק דביק והייתי צריך לשטוף הכל עם בנזין.

מאז אני לא משמן אחרי הניקוי וכאמור הכלי חדש. חלודה גם לא תהיה כי האקדח מסגסוגת (P228)

פורסם
והגוף אצלי מצופה כרום.

משהוא בסגנון הזה?

terminator_t-800.jpg

• תוכן חדש...