Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שהלימודים נפתחים רק באוקטובר אני מקדים את ההגעה שלי לאילת לאוגוסט כדי לעבוד, להכיר את העיר ולחפש דירה נורמלית (אחרי ששמעתי חוות דעת לא כזו טובה על המעונות). החברה תצטרף חודש מאוחר יותר מכיוון שיש לה עוד בחינות להשלים.

אני כנראה מתכנן על משרה של קב"ט באחד המלונות (יש כבר רישיון לנשק). שלחתי כבר פקסים ולאט לאט כולם חוזרים אליי, נראה כאילו יש מחסור חמור בעובדים באילת. מכיוון שאני יודע שכולם יספרו לך כל מה שאתה רוצה לשמוע כדי שתבוא לעבוד אצליהם אז אני פונה אליכם בעלי הניסיון כדי שתספרו לי איפה הכי כדאי/שווה לעבוד? כסף כמובן חשוב אבל יותר חשוב לי התנאים. אני לא מחפש מסיבות ושטויות כאלו אבל כרגע יש לי 2 עבודות שמאוד קשה לי לעזוב כי משלמים לי כסף על זה שאני לא עושה כלום לכן נראה לי שקצת יהיה לי קשה לחזור לעבודה בלחץ. בקיצור, שפכו את כל מה שידוע לכם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מנסיון של אחים שלי ששניהם עבדו וגרו באילת למשך כמה חודשים,

העבודה עצמה לא אטרקציה,עבודה ככל עבודה, מה שכן, אם אתה ללא חברה ובקטע של בילויים ומסיבות אז זה נחמד כי לרוב החבר'ה מסיימים משמרת ויוצאים כולם יחד לשתות\לאכול.

בחלק מהמלונות התנאים לא משהו,מקבלים איזו דירה מצ'וקמקת שבה גרים יחד עם עוד כמה עובדים,בחלק מהמלונות מקבלים דירות יותר נחמדות אבל עדיין יש שותפים (לא ממש מתאים אם אתה מגיע עם חברה שלך).

הכסף די מתבזבז שם.

ובנימה אישית, למה לעזעזאל אתה רוצה לגור באילת ?

אם היית ילד בן 18 או חייל משוחרר שרוצה להרביץ את המענק באיזה מלון הייתי יכול להבין,אבל למה בתור סטודנט,עם חברה, אתה רוצה להגיע לעיר הזאת ?...

שלא תבין,יש לי משפחה מאוד גדולה באילת,עד גיל 18 הייתי חולה על העיר הזאת והייתי מבלה בה לפחות 3 חודשים בשנה, היום כשאני כבר יותר בוגר,לא מסוגל לסבול את העיר הזאת.

בפסח הייתי באילת בביקור אצל המשפחה,שעה וחצי אחרי שהגעתי כבר התחלתי לגלות סימני עצבנות, כעבור 3 שעות אמרתי לאשתי שמבחינתי אני מוכן לעשות עכשיו פרסה ולחזור למרכז...

אגב, אילת בקיץ היא די גיהנום של עיר (ואני לא מדבר על החום,איתו אני דווקא סבבה לגמרי).

בקיצור,בהצלחה ידידי.....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני לא רוצה לגור באילת ואני ממש לא מתכוון להשתקע שם. אני עובר רק לשנה אחת למטרת לימודים.

אני כן עובר עם החברה אבל היא מצטרפת אליי כחודש אחרי שאני עובר אז זה אומר שאני אשתמש בשירותי המעונות רק חודש חודשיים ובזמן הזה אני אחפש לנו דירה. כבר נאמר לי ע"י אח של ידידה שלמד שם 3 שנים שהדירות בחוץ עדיפות על המעונות ולא יקרות בצורה משמעותית.

לצערי אני לא בא לבלות שם. ב-3 חודשים הראשונים המטרה לטחון עבודה כדי לחסוך כסף. לאחר מכן מתחילים ללמוד אז העבודה תצטמצם למשמרת אחת עד שתיים בשבוע בתנאי שזה יסתדר עם הלימודים אחרת אני לא אעבוד בכלל.

אני רציתי יותר כיוון מפורט של באיזה מלונות התנאים יותר טובים כי כמעט כל המלונות ששלחתי להם קורות חיים חזרו אליי. בנוסף אין לי הרבה זמן לעשות ניסוי וטעיה לגבי איפה הכי כדאי לעבוד אז אני מבקש את עזרתכם.

פורסם
מכוון שאתה מאיזור המרכז אני ממליץ לך לבדוק גם במלונאות באיזור.

אני עובר רק לשנה אחת למטרת לימודים.

SuRuK,

מה תעזור לו עבודה במרכז? או שאולי אתה מצפה שיסע פעמיים בשבוע לעבוד בת"א ויחזור ללמוד באילת?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
סתם מסקרנות: מה הולכים ללמוד באילת?

הנדסה שנה א'.

פורסם

יש שם שלוחה של אוניברסיטת בן גוריון.

עושים שנה א' בהנדסה באילת, אחר כך ממשיכים משנה ב' בב"ש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מנסיון של חברים שעבדו באילת, יש לסייג כמובן את העובדה שזה היה לפני כמה שנים:

הכסף הולך "לאיבוד" באילת, פשוט ככה (זה לפחות מה שהם טענו).

האווירה בעבודה במלונות מאוד חיובית כלפי הקולגות לעבודה (כולם צעירים שבו להנות),

כך שיש "חיי חברה" עשירים באופן יומיומי (ז"א שאפשר להתחיל לגור שם לבד ולהתחבר עם כולם).

השכר לרוב לא משהו,והתנאים הסוציאליים לא להיט בכלל, מה גם שאתה "מחוייב" על כל דבר,

כלומר - כל דבר שלא הסבירו לך שהוא "על המעסיק" הוא בעצם "עלייך".

זה מה שאני זוכר מהסיפורים שלהם, בגדול, מדובר בקבוצת אנשים שנסעו ביחד ועבדו כל אחד במלון אחר ו/או בתפקיד אחר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
שזה יכול להיות גם די פיקציה.

כל מי ששנה א' באילת מתכנון על שנה ב' והאלה בב"ש, כמה באמת עוברים?

כל מי שמשיג ממוצע מעל 75.

אלו מלונות החזירו לך תשובה? ואני יקטלג לך אותך לפי הכי טוב ומטה.

רשת מלונות אסטרל (4 מלונות) שהם כרגע האופציה המובילה.

מלון הנסיכה- נמצאים בסוף הטיילת שידרוש ממני ללכת קצת הרבה ברגל.

ומלון סאנרייז- העדפה אחרונה בגלל שהם קצת מרוחקים מהעיר.

קונדסון, אני ממש לא בחור שהולך למסיבות וכאלה וכאשר אני זקוק לכסף (וכרגע אני ממש זקוק לכסף) אני מאמין שאני אשקע לי בעבודה במקום לצאת לבלות.

פורסם
מלון הנסיכה- נמצאים בסוף הטיילת שידרוש ממני ללכת קצת הרבה ברגל.

"סוף הטיילת" זה חתיכת אנדרסטייטמנט מטורף. למיטב זכרוני, אין אפילו מדרכה רצופה עד הנסיכה. אני לא הייתי מסתכן בלעשות את הדרך משם לעיר ובחזרה ברגל.

חוץ מזה, אם אני זוכר נכון, יש שאטל של בתי המלון פעם בשעה - לגמרי בחינם. למה לא להשתמש בו?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...