Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דוד מקורי איביזה טורבו- נסע פחות מ50K ק"מ! כמו חדש!

פגוש פיבר עם מקום לאינטרקולר- לסיוויק 96 ומעלה דרוש שיפוץ קל כרגע בצבע לבן כולל רשתות!

פורק פנימי ביילי (מברזל כמובן)- יושב פגז על איביזה טורבו ללא שום התאמות.

פורק מקורי איביזה טורבו- עבד רק 35K ק"מ בגדישה מקורית! לעולם לא עבר את ה0.6 באר!

ידית הילוכים עם אולטרה כחולה אוניברסאלית.

פנס ערפל מקורי של איביזה טורבו. (2001)

טורבו gt28 חדש, נראה לי סיני אבל אני לא מבין בזה.

ממיר מקורי איביזה טורבו, נסע רק 35K ק"מ (2001)

ספויילר של מאזדה 323F שנת 98 לא שבור ולא כלום! (לא גנוב כמובן :lol:)

סמל מקורי חדש של איביזה דור 3.

אפשרות החלפה בדברים מעניינים לרכב ובעיקר ל20VT או מזומן.

מחירי זנות! לבוא ולקחת.

איזור המרכז.

054-31-555-35

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
דוד מקורי איביזה טורבו- נסע פחות מ50K ק"מ! כמו חדש! החלפה גם באגזוז פתוח ראש בראש

פגוש פיבר עם מקום לאינטרקולר- לסיוויק 96 ומעלה דרוש שיפוץ קל כרגע בצבע לבן כולל רשתות! אקטואלי,מחיר פגז!

פורק פנימי ביילי (מברזל כמובן)- יושב פגז על איביזה טורבו ללא שום התאמות. אקטואלי, מחיר ברצפה!

פורק מקורי איביזה טורבו- עבד רק 35K ק"מ בגדישה מקורית! לעולם לא עבר את ה0.6 באר! שוב,מחיר טוב ובמצב חדש!

ידית הילוכים עם אולטרה כחולה אוניברסאלית. נמכרה :shock:

פנס ערפל מקורי של איביזה טורבו. (2001) אקטואלי, מצב כמו חדש

טורבו gt28 חדש, נראה לי סיני אבל אני לא מבין בזה.נמכר :idea:

ממיר מקורי איביזה טורבו, נסע רק 35K ק"מ (2001) מפורק מהרכב, ניתן לבוא להיתרשם. עבר טסט!

ספויילר של מאזדה 323F שנת 98 לא שבור ולא כלום! (לא גנוב כמובן :lol:) בינתיים יושב בתור קישוט בחדר אז יאללה לבוא לקחת

סמל מקורי חדש של איביזה דור 3. חדש בניילון כולל מק"ט הוזמן בטעות

נוספו גם זוג פנסים מאזדה 3 יפייפים שנקנו לצורך פרוייקט שבוטל!

נוסף טרי טרי: קיט קסנון H7 8000K נורות חדשות מפיטסטופ! היתכוונתי להרכיב ברכב שלי אבל לא בא לי למשוך אש משוטרים משועממים. :evil:

הכל צריך להימכר!!! (מי שמגיע שיביא איתו משהו לאכול כי נגמר לי הגז בבית :shock:)

אפשרות החלפה גם בפיליפס דיימונד, אינטרקולר חזית כלשהוא, דוד פתוח, רמקולים או מגבר,אישה יפה וטהורה וכל מה שבא ליד!

אפשרות החלפה בדברים מעניינים לרכב ובעיקר ל20VT או מזומן.

מחירי זנות! לבוא ולקחת.

איזור המרכז.

054-31-555-35

חמסה חמסה חסמה חמסה חמסה (5 תווים)

כמו כן האבטיח שבסימלון למכירה, היה אמור להימכר לחבר פורום מסויים אבל הוא קיבל רגליים קרות ברגע האחרון!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ביונק בוינק!

יאללה חברה הקסנון יימכר במחיר מצחיק מאוד!

חוץ ממה שצויין בהודעה למעלה שנמכר (טורבו וידית הילוכים) הכל עוד מחכה לקונה המאושר.

מחירים טובים מאוד!

אפשרות החלפה בכל דבר מעניין החל מפילטר פתוח, דרך מוצרי אודיו לרכב ועל למכשירים סלולרים. אני גם מחפש אגזוז פתוח,אינלט לאיביזה 2001 טורבו,אינטרקולר, פיליפס דיימונד ושטויות אחרות!

אחד אחד נא לא להיסתער כולם בבת אחת!

• תוכן חדש...