Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ביקרתי אתמול במוסך בטיפול 10,000 ובסיום הטיפול המוסכניק אמר לי,

שהיות והרכב עבר 80,000 ק"מ עלי לעשות טיפול טיימינג. לי אישית זה נשמע

כמו נסיון להוציא ממני עוד כסף...

האם באמת הרכב שלי זקוק לטיפול הזה, והאם זה באמת כ"כ חיוני ודחוף?

הרכב שלי, אגב, הוא דייהטסו שרייד שנת 97'. הוא נמצא אצלי כבר 4 שנים, ובמשך

התקופה הזו לא ביצעתי טיפול ברצועת הטיימינג.

המחיר שהמוסכניק ציין לטיפול כזה היה 1300 ש"ח.

אנא עזרתכם, אני לא מבינה בזה כלום, אני מבינה רק באופנה ..(בחורה או לא? :))

המון תודה למי שיעזור,

שרונה.

פורסם

מאוד מאוד כדאי - החלפת רצועת הטיימינג מומלצת כל 4 שנים או 90,000 ק"מ מה שיבוא קודם. הנזק מקריעת רצועת הטיימינג בנסיעה יהיה הרבה יותר רציני!

פורסם

האם מחיר של 1,300 ש"ח לטיפול טיימינג הוא סביר?

האם טיפול כזה אמור לכלול אך ורק את החלפת הרצועה, או אולי גם את המותחן,

משאבת מים (אם היא מונעת מהרצועה) ומחזירי שמן כמו שאמר PROXIMA?

שרונה.

פורסם

כל המשיבים רשמו "כדאי" והתעלמו מהמחיר.

כדאי ואפילו חובה להחליף את הרצועה. אבל לא כזה דחוף . המחיר נשמע מאוד מנופח.

תשווי מחירים.

בהצלחה

פורסם

המחיר נשמע סביר אם הוא כולל בתוכו גם משאבת מים.

תבררי במוסכים המומלצים בפורום לפי אזור המגורים שלך ותבקשי הצעות מחיר.

בכל אופן את הטיפול כדאי לעשות כמה שיותר מהר כי הנזק בקריעת הרצועה יכול להגיע לאלפים רבים עקב נזק לראש מנוע.

פורסם

לשם השוואה, הנה מחיר הטיפול שעשינו מיד עם קניית הבלנו שלנו:

החלפת כל הרצועות (טיימינג, מנוע, מגזן) + משאבת מים + מותח טיימינג + מחזיר שמן = 1459 ₪

1300 רק לטיימינג זה מוגזם.

ליהי

פורסם
לשם השוואה, הנה מחיר הטיפול שעשינו מיד עם קניית הבלנו שלנו:

החלפת כל הרצועות (טיימינג, מנוע, מגזן) + משאבת מים + מותח טיימינג + מחזיר שמן = 1459 ₪

1300 רק לטיימינג זה מוגזם.

ליהי

טיימניג ומשאבת מים ברנו מגאן( 16 שסתומים) 2700 ש"ח בחלפים חליפי.ההשואה היא לפי סוג רכב ודגם מנוע.

פורסם

טיפול טיימינג לרוב לא כולל רק את החלפת הרצועה עצמה משום שאם כבר פותחים הכל מעדיפים להחליף את שאר הרצועות באותה ההזדמנות וגם את משאבת המים.

מה כוללת הצעת המחיר ב1300 ש"ח?

פורסם

גברתי אם את לא סומכת על המוסך שהיית בו אל תלכי אליו, הבעיה הרצינית ביותר בשרשור הזה הוא שאת חושבת שמנסים לדפוק אותך אז זהו שלא לגבי בירור מחירים מקובל לחלוטין אבל היה עצוב לקרוא את פתיחת השרשור שהמכונאי המדובר בס"הכ המליץ לך לחסוך לך בעתיד הלא רחוק עלות של "ראש מנוע" שיותר נכון במכוניות הללו כל המנוע.

במידה ותקרע לך הרצועה את נכנסת לבעיה.

עלות של קיט טיימינג לרכב הנ"ל כולל מותחנים היא כ550 שקלים משאבת מים עוד כמאתיים ושמונים שקלים רצועות אביזרים סדר גודל של עוד מאאה שקלים ומגיע לבחור גם על העבודה?

מחיר סביר לחלוטין אם כלולים בו המכלולים שכתבתי לך.

ואני לא יודע היכן היית אבל אני חושב שמן ההגינות לאחר שהבנת את טעותך תגשי אליו מגיע לו לעשות את העבודה.

פורסם

שלום רב !

מצטרף ומחזק את חברי ניסן חזי בתגובתו הקודמת, וכל מילה נוספת מיותרת, מיותר לציין שהמחיר סביר במידה והמחיר כולל, רצועת טיימינג מחזירי שמן מותחן משאבת מים, רצועות אביזרים, ומי קירור.

שבוע שעבר ביצעתי פעולה זהה, ברכבי לנסר 93, והעלות הגיעה לכ1100 שקל , לא כולל מע"מ,לאחר הנחת בעל מקצוע.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...