Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף trendline 1.6 or Gt sport 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברגע שאתה קובע מחיר מסויים ופתאום שמישהו מציע מחיר גבוה יותר אז הוא מקבל את הרכב למרות שאתה קדמת בעסקה

וכאשר נאמר לך במפורש מהנציג שהוא יחזיר לך תשובה בנוגע לעסקה ושאתה ממתין לתשובה ממנו בשביל לסגור את העסקה ובנתיים משנים את התנאים.

בצרפת גם הסכם בעלפה יש לו תוקף משפטי מחייב ואם התחייבת למחיר מסויים או לקנות דירה כלשהי נסיגה כלשהי מההסכם המילולי יכולה להוביל להליכים משפטים.

טוב ברור לי שפה זה לא תקף ולא חרטה וכלעוד שלא חתמתי בפועל והזמנתי את הרכב אני יכול לחפש אותם בסיבוב, אבל כל ניהול העסקה נעשה בדרך עקיפה שאני מקבל מסרים שונים כל פעם. תאמין לי, אם הם היו פונים אלי כמו בני אדם ומודיעים לי שיש מתעניינים נוספים ברכב הייתי מוכן לשלם יותר, אחרי הכל הוא לא בא וקנה ישר, הוא התלבט בדיוק כמוני שלושה ימים.

ברגע שהראתי עניין בנוגע לרכב והם יודעים שאני רוצה אותו אז הם משחקים פה משחקים. גם אני למדתי פסיכולוגיה בתיכון אבל לא ייתכן שכל שיחה איתם מקפיצה את המחיר

טוב יש לך 3 שניות לקחת את העסקה אחרת הנחת החרטה ברטה תאבד תוקף, אופה עבר הזמן. טוב למזלך בגלל שבאת באירוע מחירות שלנו יש לנו עוד רכב ספייר במחסן, תבוא מחר ונדבר אם אתה רציני.... נשבר לי השכל מהשטיות האלה

לא מספיק שבמחיר של האוטו הזה אפשר לקנות פורשה במקום אחר או איזה מוסוטנג חדשה. כבר הזכרתי שאנחנו לא נמצאים בצרפת ארה"ב או גרמנייה. לפחות בישראל דואגים לאיכות הסביבה, עוד מעט יהיה מס ירוק ש"יוריד" את המחירים לחלק מסויים של הרכבים.

פקטור הזמן היה חלק בעניין ללא ספק, אבל אני לא מסוג האנשים שיקנה רכב מתוך פזיזות. פספתי את ההזדמנות אין בעייה

יש עוד הרבה דגים עם גג נפתח ומסך מגע.

ברוך הבא לישראל :).

המדינה היחידה בעולם שכדאי לקנות גולף צריך להיות עשיר :p.

HONDA CIVIC hatchback-RED

• 3 שנים מאוחר יותר...
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קצת באיחור בשביל לא לפתוח נושא חדש אני מתעניין ברכישת הרכב המדובר,

אם אפשר לדעת בבקשה מה יש בGT SPORT שאין בדגם הרגיל חוץ מפגוש מיוחד וגאנט שונה?

מדובר על דגם 2008 מנוע 2.0

תודה מראש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מה זה "דגם רגיל" ? ה1.6 שבא עם 102כ"ס ?

אם כן אז ההבדל בינו לבין ה GT-SPORT כנראה מסתכם באבזור ויותר כח,זה הכל.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...