Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף trendline 1.6 or Gt sport 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לעשות שאתם שקרנים שסוגרים בעלפה על מחיר מסויים ואחרכך מעלים את המחיר בשביל להוציא עוד מהלקוח...

אני מהגולף ירדתי. מה גם שהמחיר ההזוי של 170 הוא כבר חופף עם עם הדגם הכי חזק שלכם של ה1.4 160 כוח סוס עם רמת גימור של highline. היום הייתי אצלכם באולם תצוגה והתרשמתי לרעה מהיחס המטעה שלכם.

למכור את הרכב ככה כמו במחירה פומבית לכל המרבה במחיר ועוד מבלי להודיע ללקוח שסגר על עסקה רק יומים לפני כן זאת נבזות.

טוב אבל צריך להסתכל על הצד החיובי גם, לפחות אתם הפסדתם עכשיו מכירה של שני רכבים, ואני יוסיף עוד קצת כסף וילך על אודי A3

יום טוב.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקי, אז למעשה עכשיו השרשור הזה עושה תפנית למציאת רכב חלופי

מה נכנס לי לקטגוריה ב 160K ספורטיבי שלוקח את הגולף

יש לכם הצעות לגבי חיפוש רכב חדש?

פורסם

"חותך גופות" - לפחות לא גנבו ממך אה? :idea:

ועכשיו קצת ברצינות - אין לי מושג באיזה אולם ביקרת ואצל מי ישבת (בטוח לא אצלי!).

היו 2 רכבים ספיציפיים שהיו קרובים ל"12 חודש" מהדור הקודם אשר עליהם נעשתה הנחה ספיציפית (אחת מהם היתה אפורה- סביר להניח שעליה דיברת.. לא מכירה פומבית ולא נעליים!).

הרכבים הנ"ל נמכרו ולא היו אקטואלים יותר כבר מאתמול.. ככה שהמחיר שעליו דיברו איתך כבר לא אקטואלי מכיון שהרכב לא אקטואלי..

בלי קשר לדעתי האישית עדיף לך להוסיף עוד קצת ולהשתדרג משמעותית ל160 כ"ס שטוב יותר בכל נתון אפשרי! וצא מהסרט שגונבים אותך , אף אחד לא מחייב אותך בכלום. לא מתאים לך ונראה לך שאודי עדיף , על הכיפאק - שיהיה המון בהצלחה.

עומר.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

כמי שהחזיק את הדגם הקודם (140 כ"ס) ועכשיו את החדש (160 כ"ס), אני יכול להעיד שהוא שווה את הסכום שלו, משום שבאופן יחסי אין שום דבר שמשתווה אליו מבחינת המחיר, גם מעט מעליו, אם מה שאתה מחפש זה רכב שכולל גם בטיחות ברמה גבוהה (לאאודי רק ארבעה כוכבים, למשל), אבזור מעל לכולם (אין מסך מגע באאודי למשל), וגיר שאינו ידני (כי אז המיטו באמת קורצת אם אתה לא צריך להוביל גם אנשים ו/או ילדים ממקום למקום).

בכל מקרה, מדוע שלא תשתף אותנו בחווית הרכישה (או אין רכישה) שלך? אני משוכנע שכולם רוצים לשמוע על מה התלוננת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כבקשתך, הנה ב"קצרה" החוויה, זה קצת יוצא מגדר יעוץ רכישה ליותר סיפורי טרגדיה אבל אני בטוח שהנהלת הפורום תבין

לשם הצדק אני אציין שלא מדובר "בגנבים" אלא בתחמנים.

שבוע שעבר הלכתי לאולם התצוגה והזמנתי את את הרכב הראשון -הגולף 1.6 טרנדלין 102 כוחות סוס.

בשעת שהושלכה הצעה לגבי הGT SPORT (באותו הזמן שתיים פנויות נדמה לי.)

לקחתי את הסופ"ש לחשוב על ההצעה כאשר במהלך השבוע הזה חזרתי לאולם התצוגה לדון גם בנוגע לרכב הנ"ל.

ההצעה שהוצעה לי לגבי הגולף GT SPORT הלבנה היא 160K (ועדיין רלוונטית נכון לאותו הזמן)

המחיר של 160K הוצע ע"י סוכן אחר שביקש שלא אספר על המחיר הזה להנהלה כי הם לא מקבלים על זה עמלה בכלל.

(תרגיל יפה מאוד מצידו)

כאמור, המחיר מתקרב כבר לזה של הדגם 1.4 160 כוחות סוס, (כאשר הוא מדור מתקדם יותר 6), ככה שהנחה הלא משמעותית מתקזזת בשל הירידה במחיר העתידי על הרכב.

בדיעבד נודע לי שזה גם היה רכב "אדום" שהחברה באמת ניסתה להעיף כמה שיותר מהר(שנח אצלם הרבה זמן), ככה בשקט בשקט מבלי לידע אותי מחרה את הרכב המדובר ב 162K לאדם אחר.

ואני שואל , האם זאת דרך להתהג ללקוח נאמן שלהם כבר הרבה שנים שחוזר ורוכש רכבים?

היום 18.6 אחרי שיחה עם הסוכן ועם המנהל תצוגה יצאתי עם הרגשה באמת רעה, מה זה פה מחירה פומבית שאלתי- ותשובת אחד הסוכנים שם- בשביל הדגם הספציפי הזה, כן. כל הקודם זוכה-

התמהמת עם ההזמנה- הפסדת. "מי שמהסס מפספס."

עכשיו יש משהו שאני לא מבין , לפני שבוע היה רק עוד GT SPORT לבנה אחת נשארה להם. וכאמור אותה אחת נמכרה ב 162K (למרות הבטחת הסוכן מחיר מסויים איתי ונאמר לי במפורש שהוא יחזיר לי תשובה בנוגע להנחה נוספת)

והיום שהייתי שם נאמר לי שיש אחת אחרת אבל פתאום המחיר שלה 170K אחרי ההנחה.-("מאוד אטרקטיבי" בציניות)

איך זה שפתאום יש עוד רכב אם שני הרכבים הראשונים נמכרו?

לא צריך לציין שאת הרכב השני לא רכשתי וכמובן ביטלתי את הזמנת הגולף מדור 6 הפשוטה שנועדה לאחותי.

מכל העסק הזה יצאתי מאוכזב, אם לא יהיה שינוי בפרטי ההצעה, בספק אם אחשוב לרכוש שם משהו יותר ממחזיק מפתחות.

פורסם

אני לא מאמין שאני הולך לעשות את זה אבל אני הולך להגן על יבואן.

לא ברור לי מה אתה רוצה מהם.

ללא שום קשר לעצם היותך לקוח ותיק או לקוח חדש שמביע עניין ברכב ספציפי. כל עוד לא התחייבת לעיסקה אתה, ואני מניח שעוד כמה כמוך, הם ציפרים על העץ מבחינת היבואן שכל רצונו הוא למכור ובכמה שיותר. אין לו ולא אמורים להיות לו סנטימנטים אליך אלא אך ורק אל הכסף שלך או של משהו אחר ועדיף כמה שיותר.

התשובה של "מי שמהסס מפספס" נראית לי בדיוק במקום.

פורסם

ברגע שאתה קובע מחיר מסויים ופתאום שמישהו מציע מחיר גבוה יותר אז הוא מקבל את הרכב למרות שאתה קדמת בעסקה

וכאשר נאמר לך במפורש מהנציג שהוא יחזיר לך תשובה בנוגע לעסקה ושאתה ממתין לתשובה ממנו בשביל לסגור את העסקה ובנתיים משנים את התנאים.

בצרפת גם הסכם בעלפה יש לו תוקף משפטי מחייב ואם התחייבת למחיר מסויים או לקנות דירה כלשהי נסיגה כלשהי מההסכם המילולי יכולה להוביל להליכים משפטים.

טוב ברור לי שפה זה לא תקף ולא חרטה וכלעוד שלא חתמתי בפועל והזמנתי את הרכב אני יכול לחפש אותם בסיבוב, אבל כל ניהול העסקה נעשה בדרך עקיפה שאני מקבל מסרים שונים כל פעם. תאמין לי, אם הם היו פונים אלי כמו בני אדם ומודיעים לי שיש מתעניינים נוספים ברכב הייתי מוכן לשלם יותר, אחרי הכל הוא לא בא וקנה ישר, הוא התלבט בדיוק כמוני שלושה ימים.

ברגע שהראתי עניין בנוגע לרכב והם יודעים שאני רוצה אותו אז הם משחקים פה משחקים. גם אני למדתי פסיכולוגיה בתיכון אבל לא ייתכן שכל שיחה איתם מקפיצה את המחיר

טוב יש לך 3 שניות לקחת את העסקה אחרת הנחת החרטה ברטה תאבד תוקף, אופה עבר הזמן. טוב למזלך בגלל שבאת באירוע מחירות שלנו יש לנו עוד רכב ספייר במחסן, תבוא מחר ונדבר אם אתה רציני.... נשבר לי השכל מהשטיות האלה

לא מספיק שבמחיר של האוטו הזה אפשר לקנות פורשה במקום אחר או איזה מוסוטנג חדשה. כבר הזכרתי שאנחנו לא נמצאים בצרפת ארה"ב או גרמנייה. לפחות בישראל דואגים לאיכות הסביבה, עוד מעט יהיה מס ירוק ש"יוריד" את המחירים לחלק מסויים של הרכבים.

פקטור הזמן היה חלק בעניין ללא ספק, אבל אני לא מסוג האנשים שיקנה רכב מתוך פזיזות. פספתי את ההזדמנות אין בעייה

יש עוד הרבה דגים עם גג נפתח ומסך מגע.

פורסם

רק לא הבנתי למה בכלל לשקול את גרסת ה- GT המקושקשת הזו, ולא ללכת בתחום המחירים הזה ישר על ה- TSI 160 החדשה.

בלע את הצפרדע, בקש מתנה איתוראן (או ווטאבר), ותהנה. או, כמובן, שתרכוש A3 1.8T שהיא גם רכב מקסים ומהנה, בהסתייגויות שהבאתי לעיל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כי גם ככה העלתי את התקציב המקורי מ 140 ל160 , לעלות עוד לסביבות ה170-180 (תלוי ברמת גימור נדמה לי) זה כבר לא נראה לי

אין לזה סוף עוד 20K ועוד 10K.....ועוד...

ושלא יספרו לי סיפורים שכדאי לי לחכות עוד קצת אחרי המיסוי הזה וללכת על ה 122 כוחות סוס, כי אני קצת מבין את עניין המיסוי ויודע שבגדול, גם רכבים שהם 1.4 ליטר שהם לא בקבוצה מזהמת כמו נגיד אודי Q6 גם יעלו במחירים.

פורסם

אין שום הגיון בלקנות את הגולף GT דור חמש. המנוע מיושן בהשוואה לTSI, האוטו רוצה להתחפש לGTI ונכשל. זה אפילו לא DSG, אם אני לא טועה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בטח שלא ב-160K או ב-170K, כשבטווח הזה יש כבר את דור 6 בגרסאות די אטרקטיביות (גם אם יקרות אבסולוטית).

בכל מקרה, ה-1.4 122 כ"ס לא צפוי לעלות במחיר למיטב הבנתי. לא שאני יודע מה זה אודי Q6...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...