Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף trendline 1.6 or Gt sport 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני להתייעץ בנוגע לרכישת רכב חדש

אז ככה קצת פרטים בנוגע לשני הרכבים

הGT sport מנוע 2.0 טיפטרוניק 6 הילוכים 150 כוחות סוס ומאובזרת הרבה יותר מה trendline(קיימת אופציה לשדרוג לדגם יותר מאובזר של Generation ואז המחירים זהים)

כוללת חישוקי מגנזיום, חלונות כהים, מושבי ספורט,מגדש כפול נדמה לי סאן רוף

והכי חשוב, מתלים ספורטיבים.

חשוב לצייין שמדובר בדגם מהדור ה5 הישן

בנוגע לtredline 1.6 מאה ושתים כוחות סוס, תיבת DSG (לא ברור לי מה היתרונות מול ה טיפטרוניק) 7 הילוכים

ההתלבטות שלי היא שמדובר בהשוואה של דור 6 מתקדם לאומת דור 5 של פולסווגן

והרגשתי בחברה שמנסים למכור לי את הדור הישן יותר ולתת לי עליו הנחה כי המחירים שלו הולכים לרדת בשנים הקרובות בהרבה יותר מאשר הדור 6

הרכב מיועד לנהג טוב צעיר נהיגה בעיר בעיקר.

משום מה הרגשתי שמנסים לדחוף לי את ה GT כאשר אין כמעט הבדל(של כמה מאות שקלים) אם אני לוקח את החבילה המפוארת של ה Generation במקום ה tredline שגם היא דור 6.

מה דעתכם בנושא? אני חייב תשובה דחוף!!

אשמח לקבל נימוקים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא בקיא יותר מידי ברמות גימור של הגולף, אבל לידע הכללי שלך, טיפטרוניק זה לא סוג של גיר, זו צורת הפעלה שלו.

גם בDSG וגם באוטומטי הרגיל יש מצב הפעלה טיפטרוניק.

!AWDSOME

פורסם

זאת באמת דילמה מענינת .אתה צודק הגולף 5 הוא רכב שלא מיוצר יותר וזה רכב משאריות המלאי . אבל המנוע חזק משמעותית. אתה לא כתבת מה ההבדל במחיר ומה חשוב לך ברכב.

מה יותר חשוב ביצןעים או צריכת דלק? אני הייתי הולך על הדגם החזק כי אומנם הגולף 6 הוא רכב חדש ומתקדם יותר השינויים הם לא דרסטיים.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

מבחינת מחירים הGT ספורט סביבות ה 160

הגולף דור 6 רמת גימור הסטנדרטית 140 אלף

עם תוספות לרמת גימור הדומה לזו של ה GT אך ללא מתלים ספורטיבים ומנוע יותר חלש 156 אלף

חשוב לי דבר ראשון הבטיחות של הרכב, ולפי מה שהבנתי ההבדלים בבטיחות הוא הבדל של 7 לעומת 6 כריות אוויר בדור 5

כך שהמתלים הספורטיבים יבואו יותר בחשבון בסיבובים ויציבות ככה שאין הבדל משמעותי

ששאלתי מה ההבדלים המשמעותיים בין דור 5 לדור 6 נאמר לי שהטכנולוגיה יותר מתקדמת

פורסם

הדור החדש של הגולף טוב יותר מהקודם.

מנוע ה-1.6 ל' חלש למדי, בטח ביחס ל-2.0 ל', וגם עם תיבת DSG.

המלצה: חכה עד אחרי המיסוי הירוק (תחילת אוגוסט). מחיר ה-1.4 TSI DSG 122 צפוי לרדת (אם פולקסווגן לא יהיו תאבי בצע) והיא מהירה משמעותית מה-1.6.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

טוב יותר באיזה מובן?

מישהו באמת יודע במה דור 6 יותר טוב מהדור 5??

בנתיים אני ככל הנראה הולך על ה GT Sport הרמת גימור שלו גבוהה והוא מאובזר יותר

פורסם

ברוב המובנים - תחושת איכות, נוחות, צריכת דלק, ביצועים (גם ב-TSI 122, ביחס ל-2.0 FSI!). עבורך גם דור 6 תשמור על ערכה כנראה טוב יותר, במיוחד בגרסת TSI (שהיא מאובזרת לא רע) ולכן אני חוזר על המלצתי המקורית: אם אתה רוצה גולף, קנה דור 6 TSI עם 122 כ"ס.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לדעתי לך על דור 5 ותנסה להוריד אותם עוד במחיר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
הדור החדש של הגולף טוב יותר מהקודם.

מנוע ה-1.6 ל' חלש למדי, בטח ביחס ל-2.0 ל', וגם עם תיבת DSG.

המלצה: חכה עד אחרי המיסוי הירוק (תחילת אוגוסט). מחיר ה-1.4 TSI DSG 122 צפוי לרדת (אם פולקסווגן לא יהיו תאבי בצע) והיא מהירה משמעותית מה-1.6.

רוני

עומר G אמר לי בפגישה בינינו שכל הרווח של צ'מפיון הולך לתרומות למוסדות ולנזקקים.

לכן אמור מעתה הם לא תאבי בצע הם רוצים להגדיל את תרומותיהם.

במקום שהמדינה תדאג שההנחה תגיע לצרכן, היא כרגיל נותנת צ'אנס למשחקים של היבואנים .

חז"ל אמרו " פירצה שקוראת לגנב " או נותנים לחתול המפוטם לשמור על השמנת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
עצות כלשהן להתמקחות עם הגנבים האלה מפולקסווגן?

במטותא, למה "גנבים"?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בגדול, אין הרבה הנחות אצלהם. אולי כמה מתנות (וגם זה בעיקר ללקוחות חוזרים).

לא נראה לי שיש להם בעיה עם מכירות הגולף. בד"כ הנחות יש על רכבים שקשה יותר למכור אותם, או שכבר מתקרבים לשנה במחסני היבואן (כמו שהיו עם כמה רכבים של סקודה, למשל).

היו בעבר הנחות לעו"ד/רו"ח ולמועדון חבר. אני לא יודע כמה מכרו במבצעים האלה בכלל, אבל נדמה לי שהם כבר לא בתוקף ממילא.

שיהיה בהצלחה - לנסות תמיד כדאי (אבל זה לא כמו סיאט/סקודה, שם עובד הקטע של "תבוא, ואם אתה רציני נדבר".

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מכיוון שזה שרשור גולפים,רציתי לדעת מהי הצריכה בינעירונית\עירונית על

גולף אוטומטית מנוע 1600 שנתון 2006-2007 :) רב תודות לעוזרים :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...