Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחלה מורה היה לך... NOT!!! :?

אם כוונתך היית מופנת אליי,שלא תחשוב שנהגתי כך כל השיעורים.אחרי השיעור הראשון נהגתי כמו ילד טוב :).חס וחלילה והייתי עובר את המהירות המירבית או עושה טעות כלשהי בזמן השיעור.

בסוף השיעורים זה היה משתלם 28 שיעורים של 40 דק' וטסט ראשון (בלי להשוויץ) 8).

פורסם

כשאני למדתי נהיגה, השיעור הכפול הראשון עבר באמת בכבישים סביב הכנסת ומוזיאון ישראל (מי שמכיר) בניסיון נואש (שלי) לתזמן את הרגליים עם הידיים ולקבל תחושה של ההגה...

בשיעור הכפול השני, בין היתר, יצאנו לכביש 443 (עד אזור גבעת זאב, כדי לתרגל שמירה על נסיעה בקו ישר), אני זוכרת שזה מאוד עזר לי "לפענח" את ההגה ואיך להשתמש בו (אם כי מהשיעור חזרתי עם שרירי ידיים תפוסים מרוב שהחזקתי את ההגה חזק שלא יברח:-)).

לכל מורה יש שיטות משלו, ומה שקובע הוא התוצאה הסופית - שהתלמיד ייצא לכביש כשהוא מוכן ואינו מסכן את עצמו ואת האחרים - אבל יש הרבה דרכים להגיע לתוצאה זו. ובאשר ל"מורים טוטחים" יותר או פחות - זוהי התרשמותו האישית של כל תלמיד/בוגר ומישהו שהיה מצויין עבור תלמיד מסויים, עלול שלא למצוא שפה משותפת עם תלמיד אחר. אם המורה הזה טוב לך, אתם מסתדרים ומשדרים על אותו גל, זה לא משנה מה האנשים כאן או במקומות אחרים יגידו לך על שיטות הלימוד שלו (אלא אם כן, כמובן, מדובר לכל הדעות במורה לא מקצועי, חסר ידע ומחפף). בכל מקרה, בהצלחה ותהנה!

(גם אני למדתי בירושלים, אז זה קצת יותר מורכב ממקומות אחרים ולוקח טיפה יותר זמן, אבל אין עליה מבחינת מגוון המקומות בהם ניתן להתאמן, הניסיון שאפשר לצבור והיופי של הסמטאות).

פורסם
אם כוונתך היית מופנת אליי,שלא תחשוב שנהגתי כך כל השיעורים.אחרי השיעור הראשון נהגתי כמו ילד טוב :).חס וחלילה והייתי עובר את המהירות המירבית או עושה טעות כלשהי בזמן השיעור.

בסוף השיעורים זה היה משתלם 28 שיעורים של 40 דק' וטסט ראשון (בלי להשוויץ) 8).

בוודאי שהתכוונתי אליך - אתה היית בתגובה הקודמת.

לענייננו: לקחת אדם שמימיו לא ישב ליד הגה של מכונית (בהנחה שלא יצא לך לנהוג לפני שקיבלת רישיון) ולתת לו כבר במפגש הראשון שלו עם ההגה לנהוג במהירות שהיא לכל הדיעות גבוהה, וזאת מבלי שהיתה לו שהות מספקת להתרגל לרכב ולכלל המערכות שבו, זה פשוט חוסר אחריות.

זה לא משנה אפילו באיזה שלב של השיעור הדבר הזה בוצע - תלמיד נהיגה בשיעור הראשון שלו לא צריך לנהוג במהירויות כאלה, נקודה.

אם היית כותב שהדבר היה באחד השיעורים האחרונים - ניחא. בשיעורים האחרונים התלמיד כבר אמור להכיר את כל המערכות ולהיות רגיל אליהן, כך שפקטור המהירות כאן הוא שולי למדי.

אגב, גם אני עברתי טסט ראשון... שלוש פעמים! (מכונית, אופנוע עד 500, אופנוע לא מוגבל). על מכונית עשיתי 30 שיעורים, וגם זה רק מפני שיום לפני הטסט פרצה שביתה של חודשיים במשרד הרישוי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

A3ro - לסוע על 130 בשיעור ראשון, זה חוסר אחריות מוחלט מצד המורה.

נכון שבהתחלה אתה מתלהב וחושב שזה מירוץ מכוניות, אבל זה לא. ב130 קמ"ש האלו היית יכול לקחת איתך משפחה חו"ח.

בשיעור הראשון אתה אמור להכיר ולהבין את המכלולים ברכב, איך למה ומה כל דבר עושה. בנוסף, מה ההשלכות של כל דבר שתעשה עם הרכב.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

זה שאמרתם את דעתכם לגבי המורה זה כבר לא ישנה כלום.זה שהמורה שלי החליט לתת שיעור כזה,זאת כבר דרך

הלמידה שלו,ואני לא מתערב בזה.

ד"א רוב מי שלומד אצלו אחוז גדול עוברים בטסט ראשון.

ואלעד כל הכבוד לך.

פורסם
בזמן שאני למדתי גם כן נהיגה,המורה שלי שיעור ראשון נתן לי לסגור 130 קמ"ש.ועקיפה של 2 מכוניות.

מצד אחד זה מעלה לך את הביטחון על הכביש במידה רבה,מצד שני כמו שאמרת, עדיף לתרגל איתותים וכל הדברים הקשורים להפעלת הרכב.

אני לא אתפלא אם אתה עושה את זה גם עכשיו (מן הסתם).

בגלל זה תרבות הנהיגה שלנו נראית כמו שהיא נראית

פורסם
אצלי המורה היה נותן ברקס אם הייתי מגיע למהירות גבוהה מדי...

ככה צריך. מורה קשוח.

גם המורה שלי היה קשוח, כעסתי עליו ולא הבנתי למה. עכשיו אני מבין למה צריך להחמיר.

טעות קטנה של מורה מתפרשת לא טוב אצל התלמיד ושנתיים אח'כ לך תשנה לתלמיד את אופי הנהיגה

פורסם

אתם רוצים להגיד לי שעוד לא נעלו את זה?

אין חוק שצריך רישיון בשביל לכתוב כאן?

וילד - נסעת 85! וואו!!!! איזה מגניבניבניב אתה...

ליהי - בשיעור הראשון שלי המורה שלי אמר לי לפני שבכלל החזקתי את ההגה, כשהוא הסביר לי על כל המכלולים שאת ההגה אסור להחזיק חזק ולתת לו קצת חופש, כמובן שלקח לי 15 דקות עד שהסכמתי איתו ושיתפתי פעולה...

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

ו..ו..ו..ו...המורה שלי הכי חזק בעולם! יש לו מנוף!!!!!!11

לא מבין את המטרה של הדיון.. כל אחד מנסה לצאת "גבר"?

סה"כ הילד בא לספר שהוא נהנה בשיעור הראשון שלו, אני בטוח שגם אתם הייתם ככה.

פורסם

אתה מכיר אותי? לא.

אתה יודע מי אני? לא.

מתגובה עלובה כזאת אין טעם שאני אכנס איתך לוויכוח בכלל.

פורסם

קארטר ובמהירות של 70 אי אפשר לקחת משפחה? ברור שאפשר.

זה לא הפואנטה פה בצפון כול המורים נותנים את ההזדמנות ללחוץ לכול תלמיד חדש,

תנסו לחשוב למה. אני יגיד לכם בשביל להשאיר את התלמיד אצלו, יש תחרות מאוד גדולה בשוק

בקטע של מורי נהיגה ילד בן 16 וחצי מתלהב מלנהוג 130 אפילו 85,

בשבילהם זה מהר מאוד מפתה לילד בן 16 שלא ראה הגה מעולם לנהוג במהירות כזאת.

אצלנו פה היה מורה שנתן לתלמידים שלו בשיעורים הראשונים לנהוג גם 160.

ולהגיד לכם את האמת שמעתי הרבה ילדים שמדברים על זה והלכו למדו אצלו בגלל הקטע של המהירות.

וגם מהקטע שהוא קנה לנסר ספורט עם הגה ספורט וספוילר כאילו הוא במהיר ועצבני.

הרכב לא נשאר לו במצב תקין הרבה זמן תלמיד נכנס לו במעקה בטיחות ועיקם לו את הטמבון:/.

לא יצא לי לנהוג במהירות מעל 95 קמ"ש בשיעורי נהיגה שלי ,

אך זה בגלל שלמדתי על משאית קלה שנתנה לי גם רישיון רכב.

פורסם

בגלל תגובות כמו שלך הישראלים הם מה שהם.

באנגליה כבר היו משבחים אותו, ריספקט :roll:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...