Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונית מדהימה!למי שהזכיר למעלה את זה שלקלארקסון יש את הרכב,ראית את הפרק שהאוטו התקלקל לו וצילמו את זה? חח

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן רכב מדהים. ולא הוא לא יורד מכל פרארי או למבו. למרות שאת האמת, די מבאס להגיד שיש לך רכב-על עם סמל של פורד...

פורסם
הוא כבר מ-ז-מ-ן מכר אותה וקנה גייארדו ספיידר (ובטח גם אותה הוא מכר כבר).

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=773187&postcount=1

לפי העונה הלפני אחרונה היה לו אסטון מרטין (אני רק לא בטוח אם DB9 או DBS).

לגבי ה-GT באמת רכב מדהים.

פורסם
אכן רכב מדהים. ולא הוא לא יורד מכל פרארי או למבו. למרות שאת האמת, די מבאס להגיד שיש לך רכב-על עם סמל של פורד...

אם הייתי רוצה רכב על, הייתי מתקעש שהסמל של פורד יתנוסס על החזית שלו והישבן שלו.

אחת המכוניות היותר נחשקות לדעתי, המספרים מדברים בעד עצמם...

לגבי צריכת הדלק - מי שקנה אותו לא מודאג מזה כ"כ אני רק מקווה שהיא תצליח לעכל את הדלק בארץ שמלא באצטון ורדבול וכל מה שדוחפים לנו בתחנות, ואני גם מקווה שיש לו מספיק מקום במיכל כדי להגיע מתחנה לתחנה :lol::lol:

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

אכן היתה במפגש והותירה לא מעט שלוליות ריר ולסתות תחתונות שמוטות. התמונות עושות עוול ליצירה הזו (כן, גם תמונות מקצועיות שהתפרסמו). לא פעם תהיתי למה מתלהבים כל כך מהמראה שלה עד כדי להכניס אותה לרשימת המכוניות היפות ביותר בעולם - בתצלומים הזוויות והאלמנטים הויזואליים שלה לא מתחברים טוב ויוצרים מראה לא פרופורציונאלי ולא הרמוני - אין ספק שפרארי מצטלמות הרבה יותר טוב. במציאות לעומת זאת - היא פשוט מדהימה, אין לה קווים קלאסיים כמו כמה מיצירות אסטון מרטין אבל ללא ספק נראית יותר טוב מרוב הפרארי העכשוויות. ולא מדובר רק על מראה "מרשים" אלא בפירוש יופי - בקיצור, חייבים לראות במציאות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אפילו אם זה רכב-על עם סמל של פורד, הוא מדהים...:twisted:

לרכב יש תקינה בארץ ?

עושים בעיות בארץ לרכבים כאלו עם התקינה בארץ...גם לוויפר עשו

חבלל

פורסם
אם כבר GT , האם מותר ליבאט לארץ למבורגיני ורכבים כאלה ולקבל מס' צהוב ?

כבר ניסו עם פרארי 360 מודנה ולא הלך להם עד שהרכב חזר בחזרה לחו"ל.

אז למבורגיני בטח שלא, אני בספק אם האוראקו קיבלה מספר ישראלי.

• תוכן חדש...