Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא נכון! O_O

יש למישהו מושג איפה הוא גר? ואגב אם הוא חבר מועדון החמש יש מצב שהואי בוא איתה למפגשים? כי אם כן אני הולך לגור בהיכל נוקיה

עריכה: ראיתי שכתבו בסקאלה שהיא שייכת לזה עם ה308, עכשיו השאלה, לאיזה מהם? זה עם הGTS או עם הGTB?

פורסם
כבר ניסו עם פרארי 360 מודנה ולא הלך להם עד שהרכב חזר בחזרה לחו"ל.

אז למבורגיני בטח שלא, אני בספק אם האוראקו קיבלה מספר ישראלי.

ה360 לא קיבלה רישוי ישראלי בגלל שהיא הייתה מעל לגיל שנתיים.

לגבי למבורגיני, הייתה לצ'מפיון כוונה להתחיל לייבא מכוניות שלהם עפ"י הזמנה - אבל המצב הכלכלי קצת "טרף את הקלפים".

אם מישהו יחליט בכל זאת להביא גאיירדו בייבוא אישי - לא בטוח שצ'מפיון יסרבו לתת אישור שירות (אחרי הכל, היא די דומה למכלולי הR8 ).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

וואו,

הGT פשוט רכב מטורף.

אם כבר R8 אז ראיתי אחת כסופה אתמול בת"א בבן יהודה,

הרכב פשוט מדהים, בעיקר צלילי הבוכנות העולות ויורדות :twisted:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

יש גם קצת תמונות שלה בסקאלה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

האמת דבר אחד אני לא מבין, וזה איך חלקכם אומרים שזו המכונית על האמיתית הראשונה בארץ אחרי שכבר היו פה, קאררה GT, קונטאש, דיאבלו, F430, R8, Z06, שאגב, שלושת האחרונים ברמה של הפורד GT, חבל שרובכם לא מסתכלים על הקורבט כמכונית על בגלל שיש "הרבה" כאלה בארץ

פורסם

דבר ראשון, קורבט היא לא מכונית על בדיוק כמו ש911 אינה מכונית על. כנ"ל הR8.

הF430, הקונטאש והדיבאלו לא עברו "גיור" ישראלי כהלכה ולא הסתובבו פה עם לוחית רישוי ישראלית אלה באו כאורחות וחזרו לארץ מקורן.

קאררה GT, פרט לשבוע וחצי שהיא הייתה פה בשביל תערוכת אוטומוטור (כמו גם המקלארן SLR) - אפילו לא נסעה על כבישי הארץ.

לפורד GT הזו יש סיכוי אמיתי לקבל לוחית רישוי ישראלית, ובמידה והדבר אכן ייעשה, זו כנראה לא תהיה מכונית העל הראשונה בארץ (הרי היו פה כבר פרארי של היבואן) - אבל בהחלט אחת ממכוניות העל הראשונות והבודדות שיש בארצינו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הקאררה GT אני לא מדבר על זו של האוטומוטור מתישהו תחילת השנה הייתה פה ונסעה וצילמתי גם, פירסמתי פה נראה לי או בסקאלה לא זוכר, אממ... R8 כן נחשבת מכונית על, בדיוק כמו שהגייארדו נחשבת מכונית על, בגלל שזו אוודי אז היא לא מכונית על? חוץ מזה שאנחנו עדיין לא בטוחים עם הפורד GT תשאר, אני מקווה שכן, אבל אם אתה לא מחשיב מכוניות שלא גויירו, אז כרגע אי אפשר גם להחשיב את הGT

מה זה מכונית על בשבילך?

Supercar is a term generally used for high-end sports cars, whose performance is superior to that of its contemporaries. It has been defined specifically as "a very expensive, fast or powerful car and stated in more general terms: "it must be very fast, with sporting handling to match", "it should be sleek and eye-catching" and its price should be "one in a rarefied atmosphere of its own"

אני דיי בטוח שהZ06 עונה על הדרישות האלה, היא מהירה, ספורטיבית, מושכת עיניים, בדיוק מאותה סיבה גם ה911 שציינת היא מכונית על

פורסם

גם קורבט זה חרא של ערסים שאתה יכול ליבא לעצמך במחיר לא רחוק מסיויק טייפ R חדשה (+_+_).

Z06 זה כבר משהו אחר אבל ממש לא מכונית על.

פורסם

לגבי כל הויכוחים

עד שאני לא רואה את הרכב עם לוחית צהובה...אני לא מאמין שהוא יקבל לוחית

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לא... סיוויק טייפ R זה חרא של ערסים, שלא מעניין אף אחד ולא מושך עיניים, באסה

למה אתה אומר חרא? רכב עם 200 כ"ס ויכולת ספורטיבית כלשהי זה כבר טוב, אז להגיד חרא? למה על מה אתה נוסע?

לגבי הקורבט - ZO6, מה מבדיל אותה ממכוניות העל?

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

• תוכן חדש...