Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתובבת פורד GT באזור רעננה, הרכב נראה בתמונה שחור עם ג'אנטים שחורים וקליפרים אדומים.

הרכב בא מקליפורניה, לדברי הבעלים שלה הרכב אמור לקבל לוחית ישראלית הייתכן שלרכב הזה יש תקינה בארץ?

:?

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה כל כך מלהיב? אני אישית לא חושב שהרכב הזה הוא כל כך להיט

יש פה (אילת) 3 רכבים כאלו

ולמה שהרכב לא יקבל תקינה?

פורסם

ופה בחיפה יש 20 כאלה.

וברצינות-

מה שכל כך מלהיב הוא שמדובר במכונית על בדרגת פרארי (אתה בטח מתכוון למוסטנג GT או משהו, אז אתה טועה).

ואני לא רואה סיבה שרכב כזה לא יקבל לוחית ישראלית חוץ מהעובדה שנדיר למצוא אדם שיעשה זאת עקב מחירו של הרכב (שכאמור ניתן ל"הביא" פרארי במחירו).

אם באמת ישנו רכב כזה בארץ לא נותר אלא - :ok:

פורסם
מה כל כך מלהיב? אני אישית לא חושב שהרכב הזה הוא כל כך להיט

יש פה (אילת) 3 רכבים כאלו

ולמה שהרכב לא יקבל תקינה?

מדובר על פורד gt ולא מוסטאנג!

Ford-GT.jpg

חוץ מזה אם מביאים רכב לא חדש, אלא אחד שנסע שנה +- המחיר שלהם יותר נמוך.

בחור בשם יוני מסקאלה פורום צילם אותה...

45055681.jpg

http://www.scale-forum.com/forum/viewtopic.php?t=8256&start=459

פורסם

כתבתי פורד GT ולא מוסטאנג GT ,בגלל שיש לי תמונה על המחשב של הרכב כשהוא בארץ והתמונה לא שלי לכן אני לא יכול לפרסם אותה וגם בתמונה הרכב מצולם ליד הבית של הבעלים ברעננה.

אני יודע מה אני אומר וכותב.

:wink:

פורסם

הרכב הזה הרבה יותר זול מכל פרארי וגם רמה מעליהן.

בטח לא נעים לעמוד לידו ברמזור :lol:

אם הרכב הזה יקבל לוחית צהובה זאת התקדמות.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני אהיה המום אם הוא יקבל תקינה ומס' צהוב.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הזוי לגמרי לראות רכב כזה בארץ. מי יודע, אולי אנשים יתחילו לייבא רכבים דומים(לאמבו מורצ'יאלגו, פרארי למיניהן וכו' ..)

• תוכן חדש...