Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישה מאלדן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הרבה זמן שהסיריון קורצת לי, אני נוהג בכריזמה 98 אבל מה שאני באמת צריך זה אוטו קטנטן וחסכוני (ורצוי קצת יותר צעיר)

מחר אני הולך לראות כמה סיריונים באלדן, אך משום מה, יש להם 20 רכבים מ2008 ואפס רכבים מ2007 או 2006.

אז הנה השאלה: הרכבים בליסינג לא נמכרים אחרי שנתיים וחצי או שלוש?

איך קורה שכל הרכבים הם עד שנתיים על הכביש?

בנוסף, אני כל הזמן שומע על אנשים שרוכשים מליסינג וממליצים לרכוש רק מ"אנשי היי טק" - זאת אומרת נהג יחיד שהרכב שימש אותו להגעה מהבית לעבודה וחזור.

איך אפשר לבדוק בקנייה מליסינג (או ספציפית באלדן) מי היה הנהג של הרכב?

איך אני יכול להיות בטוח שזה לא היה איזה "רכב מאגר" שעליו נסעו 500 איש בכל פעם שבאותה חברה מישהו הזדקק לאוטו? או אפילו לפני זה, איך אני יכול להיות באמת בטוח שהוא בכלל לא היה בהשכרה? :roll:

תודה!

פורסם

אתה לא יכול לדעת, נדיר שיגלו לך מי החזיק בו, ורק להתרשם ממצב הרכב.

רמז: צביעת הרכב והרכב כיסויים חדשים לא מעידים כי הרב שמור, אלא להיפך.

בקש לראות הסטוריית טיפולים.

פורסם

לא טוב.

יש חברות, בהן אינטל שמחזיקות ב"רכבי מאגר" שמשמשות אפילו עד 5 נהגים שונים ביום - הרכבים האלו מקבלים את אותו היחס שהנגמש שלי מקבל במילואים.

ליפול על רכב כזה גרוע בעשרות מונים מליפול על "השכרה לשעבר", בעצם אין לי שום דרך לגלות את זה או לדרוש את זה ובאמת לדעת לפחות שהרכב היה בשימוש של נהג יחיד במשך כל התקופה?

תודה

פורסם

אתה לא יכול לדעת את הנתונים האלה או לקבל אותם, ואני בספק אם אפילו לסוכן המכירות באלדן יש את המידע. עצתי לך - אם יש שם מבחר מהדגם הזה בקש לראות את תוצאות הבדיקות של 2-3 מהן שנראות לך (להתרשמות ראשונית ולסינון בלבד ! ), בדוק את הרכבים חזותית (כולל בתחתית ובגחון), את היסטוריית הטיפולים, בצע נסיעת מבחן, ואת אותה אחת שתבחר קח לבדיקה במכון שייבחר על ידך. אסור לסמוך על טופס הבדיקה שמוצג ע"י החברה. בהצלחה !

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

אנחנו קנינו לפני יותר משנה רכב מאלדן.

הרכב היה בהשכרה ועבר רק 35K ועוד היה באחריות יצרן וחוץ מכמה שריטות בתוך האוטו לא היה כלום.

טפו טפו עד עכשיו אין תלונות.

פורסם
אני אישית לא אוהב את אלדן, גם לא קרה ששמעתי שהם הסכימו לספר ללקוח את עבר הרכב...

אז עכשיו שמעת.

אני גם כן קניתי בזמנו רכב מאלדן שהיה בהשכרה ועבר רק כ 30 אלף ק"מ. קיבלתי מהם דף מחשב שהכיל את כל ההסטוריה הטיפולית של הרכב.

הרכב עצמו (אלמרה) היה מעולה. שרת אותי עשרות אלפי ק"מ בלי תקלה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני, היתכוונתי להיסטוריה של הרכב מבחינת באיזו חברה הוא היה, מי נהג עליו והאם היו דוחות תאונה ולא להיסטורית טיפולים.

כמו שבוודאי שמת לב, לא רשמתי שהם לא נותנים אלא רשמתי שלא שמעתי על מישהו שהם נתנו לו.

ושלא תבין לא נכון, אין לי שום דבר נגדם!

רק ציינתי עובדות ברורות עקב שיחות ועזרה עם מאות לקוחות שקנו דרכם.

פורסם

שלום לכם בתור איש מכירות בחברת ליסניג גדולה { לא אנקוב בשמה } שימו לב

כול הרבים הקטנים שזה סיריון,גטס,מיקרה,מזדה 2 אלו לא רכבים של אנשי הייטק שלא יספרו לכם סיפורים אלו רכבים שיושבים בחברה לנסיעות כלליות שבתקופה שלהם גם עברו למעלה מ 300 נהגים ..חברת הליסניג לא מחוייבת להגיד לך איפה בדיוק היה הרכב וגם אם כן הם יכולים לשקר לך מה שבטוח סיריון בהייטק אין כאלו רכבים , יש פוקוס,מזדה 3 ,קורולה רכבים משפחתיים לא מיני ...

תבדוק טוב טוב ולא לסמוך על הבדיקה שהם עושים אלא רק מכון שאתה לקחת את הרכב והיסטוריית טיפולים במוסך מורשה אך ורק הרי הרכב 2008 ...

בהצלחה בקניה ואם אתה צריך עזרה אני פה ...

פורסם

תיתפלא אבל יש לא מעט רכבים קטנים בחברות היי טק.

IBM לדוגמא, אינטל ומטריקס ואלו רק 3 דוגמאות "קטנות".

97% מהרכבים בחברות אלו הם רק של נהג יחד.

בודדים הרכבים ששימשו בתור "רכב ז**ה" של החברה.

במה שאתה כן צודק זה שחברת הליסינג לא חייבת להגיד לך איפה היה הרכב.

מה שכן עקב כמות עובדים מטורפת בחברות הליסינג ממש לא בעייה למצוא מישהו שעובד בחברה שייכנס למחשב ויגיד לך את התמונה הכללית של הרכב.

פורסם

מניסיון קניה של מס' כלי רכב מ"אלדן" - אם אתה קונה ישירות מהם בד"כ מודבר על כלי רכב במצב טוב, כלי הרכב הבעייתים בד"כ מוצאים את דרכם לסוחרים ונמכרים דרכם. (אין זה אומר כמובן ש-כ-ל הכלי הרכב שנמצאים אצל הסוחרים דפוקים...)

נכון להיום יש במשפחתי שלושה כלי רכב שקנינו מ"אלדן" במהלך השנים, כולם משרתים אונו לשביעות רצוננו כבר שנים רבות.

(חלק מהם אצלנו כבר יותר מ-10 שנים)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מהתרשמותי לאורך השנים כאחד שנהג במכוניות ליסינג הרבה זמן דווקא אלדן היא הכי פחות גרועה ומתיימרת לבצע טיפולים ואחזקה שוטפת במוסכי היבואן ולא בכל מיני מוסכי קומבינה שמשמשים לא פעם חברות ליסינג.

פורסם

טוב האמת שהתאכזבתי, לפחות מהסניף בירושלים.

בטלפון אמרו לי שאוכל לראות כמה סיריונים (גם מליסינג, שאלתי במפורש) בפועל היה רק רכב אחד ומהשכרה.

מעבר לזה, גם הבחור באלדן טען שאין רכבים קטנים בליסינג אלא רק מהשכרה, אולי זה נכון באלדן, אבל אני יודע בוודאות על כך שאינטל מחזיקה בסיריונים לעובדים (ניו קופל), שווה בדיקה.

מעבר לזה, המחירון של סיריון 2008 הוא 82,000 - ביד 2 יש מספר אופציות מיד ראשונה ופרטית עם קילומטראז' של כ25-30 אלף במחיר של 73,000-77,000 - משום מה אלדן רוצים 77,000 על רכב מהשכרה עם 50 אלף קילומטר (הייתי אומר חיים קצת בסרט:roll:)

פורסם

לא שאני רוצה לעשות פרסומת אבל קניתי פוקוס 2006 דרך קל אוטו (קניה שנייה שלי מליסינג,אגב) קיבלתי רכב עם ספר רכב מלא

מהק"מ הראשון,כולל העתקים של כל הטיפולים כאשר מצוין שם הנהגת שהיתה הנהגת היחידה מהק"מ הראשון עד סיום הליסינג.

אהבתי מאוד מאוד את השקיפות שראיתי שם.

לעומת זאת לפני זה היתה לי מאזדה 3 2004 שקניתי ב2006 מאויס,ללא ספר רכב כלל ולא קיבלתי שום איזכור לטיפול החל מ15 אלף ק"מ (הרכב היה עם 74 אלף כשקניתי אותו).

עצתי לך:

אל תתפשר.יש היום היצע גדול מאוד.קנה ממי שמוכן "לפתוח איתך קלפים" וממי שה"סחורה" שלו הטובה ביותר בשבילך

בהצלחה

בני

חבר,אתה חופר

פורסם

רכב שהיה השימוש של מספר אנשים סביר שיהיה:

א) עם ק"מ גבוהה יחיסית מצד שני אם זה רכב קטן מליסינג זה יהיה מוזר שיהיה ק"מ גבוהה בכל מקרה לא הייתי ממליץ

ב) פנים הרכב לא יהיה שמור - מצד שני אם הרכב היה של אדם אחד והוא לא שמור בפנים אז גם לא הייתי ממליץ

אם הרכב היה של מספר אנשים והוא עם ק"מ נמוך ונראה בפנים כמו בובה ומכנית בסדר - אז הוא בטח לא היה רכב "זונה" :)

דרך אגב רכב שהינו ליסינג לא יכול להיות קודם מהשכרה - יש הפרדה מוחלטת.

Tubes Rule

• תוכן חדש...