Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mercedes 380 ES

עופר_שחורי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נתקלתי בממרצדס 380ES שנת 1980 במצב נדיר.

הרכב מוצע כעת למכירה.

בעליה מבטיח לי לפחות חמש שנים של שקט ללא בעיות ותמיכה טכנית במקרה הצורך.

אני מאוד מתלבט בעניין כיוון שאני מבין מעט מאוד בתחום ונראה לי שרכב כזה דורש הבנה וטיפול ברמה גבוהה למדי.

גם לגבי עלות טיפולים וחלקים אין לי הרבה מושג.

בקיצור, אני חושש להכנס לחור שחור...

אודה לכל הארה או הערה.

עופר.

פורסם

אתה בטוח שזה ES380? אני חושב שמדובר על SE280 בודי W126 - האם אני צודק?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הרכב שבתמונה זה לא ES כפי שרשמת בכותרת, אלא SE בודי W126. ככל שידוע לי הוא היגיע בגירסאות הבאות:

SE - בסיס גלגלים סטנדרטי

SEL - בסיס גלגלים ארוך

280, 300 - מנוע טורי 6 צילינדר

420, 500, 560 - מנוע V8

מסתבר שיש גם 380 זה גם V8

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מעניין. גם אני לא זוכר W126 380 בתחילת שנות השמונים.

לפי ויקיפדיה גם רק 280 היו בשנת ה80.

W126.032 1984-1985 380 SE M116.963 3.8L V8

W126.033 1981-1983 380 SEL M116.963 3.8L V8

W126.043 1982-1983 380 SEC M116.963 3.8L V8

פורסם

זה לא עיניין של ניראה או לא ניראה. הרכב יוצר מ-79' עד 91'.

הרכב הוצא עם כל מיני רמות אבזור ומנועים. אבל יש סיכוי שהחליפו מנוע לאחד חזק יותר.

הנה נתונים שלו: http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=61446

פורסם

טוב. הרכב הוא קלאסיקה מודרנית.

הדגם השני זה של אחר 86 היה יותר מוצלח. עשו כמה שינויים. אצלנו במשפחה היה 420 שכנראה החליף אותו.

מבחינת פאר היו לו את כל השכלולים שיש היום ברכבים. אפילו מיתלים פנאומטיים בדגמים מסויימים.

אחזקתו תהיה יקרה מן הסתם כי הם לא אוהבים חלפים תחליפיים.

תצרוכת הדלק בכביש מהיר די סבירה אבל לא נראה לי שהוא יהיה חסכן בעיר.

אחרי הכל

פורסם

תודה על ההפניות.

ה 280 באה מעל או מתחת ל 380?

מהו מחיר השוק לרכב כזה? המנוע משופץ לחלוטין, הוספו חלונות חשמל קדמיים, פתח גג חשמלי עם פתיחה אחורה בזוית

ועוד הרבה מאוד שיפורים ושידרוגים ברמות שונות.

פורסם

האם אתה מעונין ברכב כרכב אספנות או כרכב שימושי ליום יום? כרכב אספנות הוא פשוט נהדר: יפה, חזק (לזמנו) ונותן תחושת פאר עם התנהגות כביש לא רעה. כך שעדיין יהיה ניתן להשתמש בו (מעט ובעדינות) לנסיעות רגילות. כרכב שימושי ליום יום (והכוונה היא לרכב שנוסע מעל 10K לשנה עירוני+בין עירוני) הוא לדעתי נחות כמעט מכל רכב ממוצע על הכביש ולא מומלץ: יחס הספק/משקל נמוך, סטנדרטי בטיחות מלפני 30 שנה ותחזוקה כנראה דיי מרובה ולא זולה (אל תשכח שברכב בן 29 כמעט כל חלקי הפלסטיק יהיו קרובים לסוף חייהם כתוצאה מהיתיבשות)

פורסם

בעליה מבטיח לי לפחות חמש שנים של שקט ללא בעיות ותמיכה טכנית במקרה הצורך.

לא כל כך הבנתי את ההבטחה.

הוא מבטיח שלא תקרה תקלה ? (לא הייתי סומך על נבואה), או שהוא מבטיח אחריות ? ויתקן על חשבונו כל תקלה ב-5 השנים הבאות ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני מעוניין בו כרכב שימושי. אני לא נוסע כמעט בעיר, רוב הנסיעות בחוץ.

בעל הרכב נתן את מילתו שהרכב במצב מיכני מעולה ולא יזדקק לטיפול משמעותי בחמש שנים הקרובות.

הוא גם הבטיח סיוע צמוד ככל שאזדקק - אפילו העברת טסט.

אני חייב להוסיף שהתחושה בנהיגה מצויינת. המנוע שקט להפליא. אין אפילו רחש קל שבקלים שמעיד על איזשהי בעיה.

• תוכן חדש...