Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי במזל פולריס ריינג'ר שנת 2004 עבור הבן שלי, לנסיעות לבית ספר וכד'.

אני רוצה לבצע בו טיפול, בדקתי ומצאתי שההמלצה מדברת על שמן סינטטי 0W40.

בשביל טרקטורון שכזה, שמיועד סה"כ עבור נסיעות קצרות במשך היום, זה משנה אם אני יוסיף שמן 15W40 או שמן 5W40 ?

אני מבין שלטווח הארוך זה יכול לגרום למשהו, אבל לזמן הקרוב, יש בעיה להשתמש בשמן מהסוגים הנ"ל ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

ההמלצה של היצרן היא כמובן שמן 0W40 וזה מכיוון שהכלי משווק בכל העולם וגם במדינות עם אקלים קר.

כמובן שאתה יכול לרכוש אצל המורשים של פולריס שמן כזה וזה ישקיט את נפשך,

אבל לא תהיה בעיה לשים גם שמן סינטטי מלא שעומד באותם תקנים וטיב אבל עם רמת צמיגות שונה 5W40 או 10W40

מכיוון שהטמפ' בארץ הם לא נמוכות אז אין שום בעיה.

*כמובן שיש להשתמש באותו "סוג" שמן ולא מומלץ לערבב שמנים

:onfire:
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בתור מכונאי עם ניסיון של 15 שנה עם טרקטורונים פולריס אני יכול להוסיף:

1. שמן מנוע 5W40 סינטטי מלא מחברות מובילות בלבד Vavoline, Mobil 1, LM ועוד רבים וטובים.
  2. דירוג איכות API SM בלבד, במקרים מסויימים אפשר SL.
  3. לא מומלץ לקנות שמן לאופנועים מכיוון שהם "תקועים" בתקן SH בגלל חוסר בתוספים (מונע החלקת מצמד).
  4. פילטר שמן מקורי מזדה מק"ט B6Y1-14-302A.
  5. תדירות החלפה בין חצי שנה למקסימום שנה.
  6. החלפת שמן רק במצב לאחר עבודה של מספר דקות (כך מתנקז יותר).

• תוכן חדש...