Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 214

nargilator
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך האוטו? איזה בעיות נפוצות יש לו?

אם למישהו יש כזה שיגיב ויסביר לי קצת על האוטו.

ד"א אני מדבר על רובר 214 שנת 99 1.6

פורסם

אני לא מכיר את הדגם הזה ספציפית אז לא אחווה עליו דעה, אבל , וזה אבל גדול - קח בחשבון אחזקה יקרה, בפרט לאור העובדה שמדובר במותג שלא משווק יותר, מה שיקשה עליך בהשגת חלקי חילוף לכשתצטרך. לא סתם המחיר של הרכב הזה באדמה.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

אני בעלים של רובר 214.

דבר ראשון אין כזה דבר רובר 214 1.6סמ"ק, אתה מתכוון ל216 נראות אותו דבר.

ממליץ על הרכב, במידה ואתה יכול למצוא אקזמפלר שמור שטופל בחברה ע"י חלפים מקוריים.

מכיוון שאת ה- 216 יש גם ידני וגם אוט', ממליץ ללכת על הידני.

יש את כל החלפים כמעט בכל חנות אביזרי רכב, אבל עדיפות לקנות מהחברה.

מה שכן, אין כל כך הרבה מוסכים טובים לרובר, שזאת הבעיה היחידה מבחינתי.

תריץ חיפוש בנושא, תמצא המון מידע שחלקו גם אני רשמתי.

בהצלחה

מאור8)

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

גם אני בעלים של רובר 216, שהוא השני שהיה לי.

כמו שמאור אמר, אפשר וצריך למצוא אחד ידני ושמור (שלי עם גיר רציף).

בעיות נפוצות הן שטויות קטנות במערכת החשמל (לא רציני), ראש מנוע שהולך אם לא שמים לו את הנוזל הנכון במערכת הקירור והבעיה הכי חמורה שלו היא מכונאים שלא יודעים מה הם עושים.

רק בשבוע שעבר שילמתי למישהו שיודע מה הוא עושה 900 ש"ח כדי שהוא יתקן את השטויות שעשו מכונאים אחרים לפני שקניתי אותו.

לא משנה מה תעשה, אם אתה קונה אחד, תשאיר בצד עוד 5000 ש"ח ליישור קו ותקלות קטנות (זו עצה טובה עם כל רכב, במיוחד עם רכב עדין כמו רובר).

• תוכן חדש...