Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מסכים איתך שסופר-מיני במחיר של משפחתית היא קנייה לא טובה. ככה עובד הראש הישראלי (יותר פח לשקל) אבל זו לא הדרך הנכונה. הדרך הנכונה היא להגדיר את הדרישות שלך מהרכב ולפי זה לקנות. לא לפי כמה עלה האוטו של השכן או כמה מקום יש בתא המטען.

אם המכונית הקטנה יותר ממלאת את כל הדרישות של פותח השרשור, אפילו אם היא עולה כמו המכונית הגדולה - היא לא בהכרח קנייה פחות טובה. אל תשכח שמכונית קטנה יותר לרוב יותר זולה לביטוח, יותר חסכונית בדלק, יותר קלה לחנייה, נהנית מעלויות שוטפות נמוכות יותר. אם היא גם מציעה אבזור טוב יותר ממשפחתית באותו המחיר - היא עשויה להיות קנייה טובה.

בכלל - לדעתי צריך להיות שוק בארץ לקטנות יוקרתיות/מאובזרות. בטח לרווקים או זוגות צעירים שגרים באזור המרכז.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא כל כך הבנתי לגבי הנחת מועדון "חבר" אני לא שייך אלהם בשום צורה.

לבקש הנחה כמובן לא שווה כסף, אך מה סיכוי באמת לקבל אותה?

אולי יש דרכים, המלצות, הצעות, איך להוציא את ההנחה?!

פורסם
האם זה מה שאמרו לך נציגי היבואן? למיטב ידיעתי אפשר לרכוש את מערכת השמע המקורית גם בנפרד, עבור הגרסה הבינונית (105 אלף שקלים). העלות בערך 3000-3500 שקלים.

רוני

זה לפחות מה שאמרו לי בנציגות בהרצליה, ושאלתי את השאלה הזו במפורש..

פורסם

אין דרך מיוחדת לעשות את זה, אבל אני אתן לך דוגמה..

הלכנו להתעניין לגבי מיצובישי לנסר שמחירה 135K ללא אגרת רישוי (כ- 2K נוספים). אמרנו להם שאנחנו מתלבטים עם בין הלנסר לרכב אחר. שאלנו אותם אם נקח את הלנסר איזו הנחה הם יכולים לתת.

הם ירדו במחיר ל- 130K כולל אגרת רישוי, אזעקה וחיישני רוורס.

בכל מקרה זה כנראה תלוי בעד כמה הם רוצים למכור. אתה בטוח יכול להשיג הנחה כלשהי ו\או שיוסיפו כל מיני דברים קטנים כמו חיישנים ואזעקה..

בהצלחה

פורסם
זה לפחות מה שאמרו לי בנציגות בהרצליה, ושאלתי את השאלה הזו במפורש..

העצה היחידה שלי אליך היא - תתעקש. משיחה עם נציג רשמי של היבואן (לא סתם סוכן מכירות) בפירוש יש אפשרות להזמין רק את מערכת השמע - רק שאז זמן האספקה יתארך. בכל מקרה, לדעתי גרסת ה-105K היא הטובה ביותר והתוספות שמגיעות עם ה-115K לא שוות את זה - חלון גג (לא נפתח! רק עולה בשני ס"מ), ציפוי עור להגה ולידית ההילוכים, חישוקים קלים ומערכת השמע. מתוך כל אלו רק מערכת השמע באמת מהותית (אלא רק אם אתה מחובבי האודיו ואז בטח תעדיף שלא לקחת אותה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לדעתי גרסת ה-105K היא הטובה ביותר והתוספות שמגיעות עם ה-115K לא שוות את זה - חלון גג (לא נפתח! רק עולה בשני ס"מ), ציפוי עור להגה ולידית ההילוכים, חישוקים קלים ומערכת השמע. מתוך כל אלו רק מערכת השמע באמת מהותית (אלא רק אם אתה מחובבי האודיו ואז בטח תעדיף שלא לקחת אותה).

רוני

מסכים לחלוטין.

בכל מקרה, אם לא מוכנים לעשות הנחה, אין כל כך מה לעשות, חוץ מלחפש קרוב משפחה עם חבר...

פורסם

שאלה מפגרת, איזה צבע היתם בוחרים, אדום, כחול, שחור, צהוב.

צהוב אני מפחד לקנות, כי זה מושך עין.

אני דלוק על: שחור, וכחול.

אשתי דלוקה על: צהוב, וקצת על אדום.

מה לדעתכם הכי מתאים לאיביזה, נגיד צבע לבן, עפור, כסף, לא נראים להיט, איביזה זורמת עם צבעים בולטים.

פורסם

יש יפה, ויש פרקטי. למראת שזה לא מנשה בשבלך כי בעוד 3-5 שנים אתה מוכר אותו, ועדין יהיה לך אחריות על צבע. מה שהיה אחרי זה כבר לא משנה לך. צבעים כהים מתחמים יותר, אבל גם זה לא בעיה , יש מזגן. אז בעצם מה שיותר נראה לך לעין.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

אם אתה רוצה צבע כהה ולא מפריע לך התחממות הרכב לדעתי לך על שחור (כמו שיש להם בתצוגה) נראה טוב אבל גם רואים כל ליכלוך.

בנוסף קח בחשבון שהם גובים עוד כ- 1500 שח עבור צבע מטאלי, כלומר כל צבע מלבד לבן (שלא מעלה את ערך הרכב כאשר אתה מוכר אותו, מקסימום מהווה נקודת זכות אצל הקונה).

לדעתי, לך על לבן (זה מה שאני הייתי קונה) גם נראה מעולה על האיביזה וגם חוסך לך קצת..

בכל מקרה צהוב (שלא ראיתי) גם נשמע טוב, (אם לא נותנים לך הנחה לפחות תנסה לא יחייבו אותך על צבע מטאלי במידה ואתה לוקח).

פורסם

בכלל - לדעתי צריך להיות שוק בארץ לקטנות יוקרתיות/מאובזרות. בטח לרווקים או זוגות צעירים שגרים באזור המרכז.

רוני

או לנשואיים שמחזיקים רכב נוסף בבית

תמצא חבר שיש לו חבר.

תפתח הזמנה על שמו.

בטופס של משרד הרישוי תרשום את עצמך כבעלים ראשיים ואת החבר בתור בעלים נוספים.

כך הם לא יכולים לעשות כלום. בן אדם זכאי ממש את זכותו.

תקבל את האוטו, לך לדואר עם החבר. תוריד אותו המהרכב. זה לא מוסיף יד.

אין צורך. בבקשה.

פורסם
אני לא מסכים איתך שסופר-מיני במחיר של משפחתית היא קנייה לא טובה. ככה עובד הראש הישראלי (יותר פח לשקל) אבל זו לא הדרך הנכונה. הדרך הנכונה היא להגדיר את הדרישות שלך מהרכב ולפי זה לקנות. לא לפי כמה עלה האוטו של השכן או כמה מקום יש בתא המטען.

אם המכונית הקטנה יותר ממלאת את כל הדרישות של פותח השרשור, אפילו אם היא עולה כמו המכונית הגדולה - היא לא בהכרח קנייה פחות טובה. אל תשכח שמכונית קטנה יותר לרוב יותר זולה לביטוח, יותר חסכונית בדלק, יותר קלה לחנייה, נהנית מעלויות שוטפות נמוכות יותר. אם היא גם מציעה אבזור טוב יותר ממשפחתית באותו המחיר - היא עשויה להיות קנייה טובה.

רוני

אני יודע שלהשוואת את השקל לעומת הפח שאתה מקבל זה לא נתון השוואה, אבל רוב הישראלים הולכים על משפחתיות גדולות ושהם רואים סופר מיני במחיר, של משפחתית זה ניראה בעיניהם אבסורד לכן הם לא יעדיפו סופר מיני.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

ואיביזה לדעתי רק באדום לוהט או צהוב מושך :wink::-P

לבן רק בקופרה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...