Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שסמל"ת תפסו שכל וירדו מהגאווה המטופשת שהיא נחלת קמור (יבואני מיני). זו לא בושה להודות שתימחרתם לא נכון ולהוריד את המחיר, אם כי זה פוגע באלו שכבר קנו וכמובן שעדיף לעשות זאת מראש. הבעיה היא שזה עדיין מוציא אותם באור רע - הם הלכו על שיטת מצליח, לא הלך, אז הם ויתרו. ב.מ.וו לעומת זאת יותר מדי שחצנים בשביל להודות שהמיני הייתה צריכה לעלות הרבה פחות, ולכן הם ימשיכו למכור יחידות מעטות מאוד בשנה (כמעט ורק לצעירות בנות האלפיון העליון).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם סמל"ת לא היו "תופסים שכל", ספק גדול אם פיאט כמותג היתה שורדת כאן.

בשנים האחרונות פיאט נעלמה כמעט כליל מהשוק, ובייחוד מפלח הסופר מיני, שהיווה עבור פיאט את עיקר המכירות שלהם.

גם מוסכי השירות של היבואן סבלו קשות מהמצב, מאחר ואין "גילגול" של מכוניות חדשות, והמכוניות הישנות יותר מבצעות טיפולים ותיקונים במוסכים פרטיים.

הפנדה ניכשלה כאן כישלון חרוץ, למרות שהיתה (ועודנה) המכונית הזולה ביותר בארץ, וגם הגרנדה פונטו לא ממש עשתה חייל כאן, בלשון המעטה.

נקווה שההוזלה הניכרת במחירי ה 500 החדשה, כמו גם הכנסתה של האלפא 159 לקבוצה 4, יראו אופק חדש עבור הסוכנות המנומנמת הזו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בהורדת המחיר מרוויחה סמל"ת פעמיים ( ולמעשה החישוב נכון לגבי כל יבואני הרכב עם מכירות קטנות )

נכון להיום מכרו נניח 50 יחידות ברווח של 50000 ליחידה סה"כ רווח לשנה 2,500.000

עכשיו ימכרו 200 יחידות ברווח של 30000 ליחידה סה"כ רווח שנתי 6,000,000 (וזה אחרי הנחה של 20,000 )

בנוסף לגידול הרווח מהמכירות יגדלו רווחי היבואן ממכירת חלקים ליותר יחידות ורווחי היבואן ומוסכיו.

WIN WIN ליבואן ולבעלי הרכב.

כדי להקטין במשהו את זעם אלה שקנו במחיר גבוה יותר , הייתי מצ'פר אותם למשל בהגדלת תקופת האחריות , קורס לנהיגה מתקדמת ושאר מיני סוכריות כיד הדמיון הטובה של היבואן

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בדיוק. אם כי הסכומים שציינת כרווח הם מאוד אופטימיים - אני מוכן להתערב שהרווח האמיתי הוא קרוב לחצי מזה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
בדיוק. אם כי הסכומים שציינת כרווח הם מאוד אופטימיים - אני מוכן להתערב שהרווח האמיתי הוא קרוב לחצי מזה.

עם המיני אני חושב שהגזמתי אולי כלפי מטה.:shock:

בכל מקרה גידול בנוכחות של מכונית X על הכביש מביא באופן אוטומטי לגידול בביקוש על ידי אחרים אלא עם מדובר בפלופ מוטורי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עם המיני - בטוח. הם גובים 180000 שקלים על מכונית שעולה בחו"ל פחות ממזדה 3 ידנית (!). נניח והם לא מקבלים עליה הנחה גדולה כי הם מזמינים כמות קטנה - עדיין מדובר ברווח של 60000 שקלים מעבר למה שדלק מוטורס עושים על מזדה 3.

מה שמדהים אותי הוא שהם מצליחים למכור - 61 מיני נמכרו ב-2008. כנראה שבמקרה הזה, איכשהוא, זה עובד להם...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ברור שיש פוטנציאל גבוה, אבל עמישראל מקובע מדי אחרי דורות של "חינוך" מצד היבואנים להסתפק במועט...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אין כאן שום קשר לאבזור, זה תמחור מחדש במסווה, בשביל לא להרגיז את הלקוחות הישנים. במקום להוריד 30K בלי שאלות, הורידו ב15K ושמו עוד גרסה זולה יותר. מהלך מבורך, על כל פנים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מנסיון עם 500 בחו"ל, דגם ה-1.2 חלש מדי. בנהיגה "עצבנית" של גוש דן עם מזגן עובד, זה לא יהיה זה, גם לא ב-100 אלף ש"ח.

מוטב היו עושים לו נתנו ריבייט לאותם בודדים שקנו ומורידים את ה-1.4 הידני לרמת מחיר זו. גם כך המדובר ברמת האיבזור הבסיסית (POP).

שתי נקודות למחשבה:

-לכל מי שחושב על 500 כברת השואה למיני, שיעצור כאן. מבחינה דינמית, מיני מכונית הרבה יותר מהנה ומגובשת. 500 היא מכונית חביבה, מלאת עזוז ואופי, אך הניהוג שלה לא מבריק.

-אם אלפא מיטו נמכרת ב-150 אלף ש"ח, מה זה אומר על המחיר הפוטנציאלי של 500 אבארת':lol::lol:? נכון, אותם 130 אלף שעד היום נתבקשנו לשלם עבור 1.4 פופ ידנית.

מר להב, הכפפה בידך. התחלת יפה, שאפו.

-הרחב את היצע הגרנדה פונטו.

-הבא את הבראוו, אפילו לפני הלינאה והכנס אותה לקבוצה 2. כן, כידנית עם מנוע 1.4 טורבו. זה אפשרי.

-לנצ'יה, מישהו זוכר? הדלתא החדשה יכולה להתחרות בסיביק הצ'באק, סיאט לאון וגולף. וכן, עם אותו מנוע 1.4 טורבו משובח.

-ועשה משהו עם איכות השירות :oops::oops::oops:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אני לא חושב שלקהל היעד של ה500 מעניין את הסבתא הנאה מנהיגה. אם אתה רוצה רכב קטן, ידני, זול, לא מסיע אנשים מאחורה ה500 מתאימה. בנוסף אתה מקבל בטיחות גבוהה יותר מהמקובל (7 כריות ושאר הבקרות) ועיצוב וקסם שאין לאף מתחרה.

מה עוד צריך מרכב עירוני? ב135 אלף היא הייתה רק למשוגעים לדבר, עכשיו כבר לא.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
אני כבר רואה את עם ישראל "רץ" לקנות לנצ'יה במקום סיוויק ...:roll:

אתה ואני יודעים מה עם ישראל רץ לקנות. ומה לעשות, אף אחד מהמותגים המיוצגים ע"י סמל"ת אינו קורץ למר ממוצע, איש הקונצנזוס האפור שהחליף ליאונה ללנסר ל-323 והיום מתהדר במאזדה 3 כסופה עם טאסות משופשפות...

אבל, בתחום הנישתי הם יכולים לעשות משהו. ראה את השינוי החיובי במכירות אלפא-רומיאו. אני מעריך שמכירת 100-120 דלתות בשנה ללקוחות אינדיבידואליסטיים שאינם רוצים סיביק או גולף בהחלט יכולה להיחשב הישג. האם זה שווה כלכלית? בהתחשב בעובדה שהמכללים המכניים לקוחים כולם מפיאט, מה גם שיבואנים אינם מחזיקים במלאי גדול של חלפים בכל מקרה(ומטיסים במקרה הצורך), אני מאמין ששווה לבדוק את הביזנס קייס. בנוסף, בקרוב תצא אפסילון חדשה, גם בגרסת 5 דלתות והיא בהחלט ראויה לבדיקתה של סמל"ת.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
מנסיון עם 500 בחו"ל, דגם ה-1.2 חלש מדי. ... :oops::oops::oops:

דגם ה 1.2 הוא הכי נמכר של ה 500.

היבואן עד עכשיו חשב שישראלים יתחילו להגיד:מה זה חלש,מה אפשר לקנות מזדה 3 במחיר הזה...

עכשיו הוא רק צריך לפרסם והרבה.

זאת מכוניות שם פירסומות,לא של להעמיד באולם התצוגה ואולי אנשים יבואו.

אייל

• תוכן חדש...