Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם מוסכי השירות של היבואן סבלו קשות מהמצב, מאחר ואין "גילגול" של מכוניות חדשות.

סיפור שקרה לנגד עיני, לחבר שלי יש מוסך מרכזי אזורי של סמל"ת.

בביקורת לאחרונה הגיעו נציגי סמל"ת ומצאו על הליפטים 306 אחת, שרייד אחת, אסטרה אחת ואפילו לא נציגה אחת לרפואה שלהם(לא כי הוא עובד על רכבים אחרים אלא כי רכבי פיאט לא נכנסים אליו).

כשהם נזפו בבעל המוסך שהוא מוסך מרכזי והוא צריך לטפל ברכבי סמל"ת בלבד הוא זרק אותם מהמוסך בבושת פנים ואמר להם שאם הם רוצים, לפני שהם עפים מהמוסך הם יכולים להוריד את השלט העלוב שלהם מעל המוסך שלו".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מנסיון עם 500 בחו"ל, דגם ה-1.2 חלש מדי. בנהיגה "עצבנית" של גוש דן עם מזגן עובד, זה לא יהיה זה, גם לא ב-100 אלף ש"ח.

מוטב היו עושים לו נתנו ריבייט לאותם בודדים שקנו ומורידים את ה-1.4 הידני לרמת מחיר זו. גם כך המדובר ברמת האיבזור הבסיסית (POP).

שתי נקודות למחשבה:

-לכל מי שחושב על 500 כברת השואה למיני, שיעצור כאן. מבחינה דינמית, מיני מכונית הרבה יותר מהנה ומגובשת. 500 היא מכונית חביבה, מלאת עזוז ואופי, אך הניהוג שלה לא מבריק.

-אם אלפא מיטו נמכרת ב-150 אלף ש"ח, מה זה אומר על המחיר הפוטנציאלי של 500 אבארת':lol::lol:? נכון, אותם 130 אלף שעד היום נתבקשנו לשלם עבור 1.4 פופ ידנית.

מר להב, הכפפה בידך. התחלת יפה, שאפו.

-הרחב את היצע הגרנדה פונטו.

-הבא את הבראוו, אפילו לפני הלינאה והכנס אותה לקבוצה 2. כן, כידנית עם מנוע 1.4 טורבו. זה אפשרי.

-לנצ'יה, מישהו זוכר? הדלתא החדשה יכולה להתחרות בסיביק הצ'באק, סיאט לאון וגולף. וכן, עם אותו מנוע 1.4 טורבו משובח.

-ועשה משהו עם איכות השירות :oops::oops::oops:

ב"הילוך חמישי" אם יש בזה איזה ענין, דווקא סברו שהמיני וה 500 בהחלט ברות השוואה. לזכרוני הם אפילו העדיפו את

ה 500 על המיני. התחום שבו באמת קשה מאוד להשוות בין השתיים, לפחות בארץ, הוא כמובן המחיר. לא לחינם כל פעם שאני רואה מיני אני מקווה בשביל בעליה שהוא "יד שנייה" עליה.

פורסם
סיפור שקרה לנגד עיני, לחבר שלי יש מוסך מרכזי אזורי של סמל"ת.

בביקורת לאחרונה הגיעו נציגי סמל"ת ומצאו על הליפטים 306 אחת, שרייד אחת, אסטרה אחת ואפילו לא נציגה אחת לרפואה שלהם(לא כי הוא עובד על רכבים אחרים אלא כי רכבי פיאט לא נכנסים אליו).

כשהם נזפו בבעל המוסך שהוא מוסך מרכזי והוא צריך לטפל ברכבי סמל"ת בלבד הוא זרק אותם מהמוסך בבושת פנים ואמר להם שאם הם רוצים, לפני שהם עפים מהמוסך הם יכולים להוריד את השלט העלוב שלהם מעל המוסך שלו".

חברך צודק אבל לא חכם, ביחוד לאור הרוחות החדשות המנשבות בסמל"ת:shock:, שיביאו לשינוי מקווה ,ואולי להעלות את רכבי הקונצרן לכבישים בכמויות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

bagira פספסת את העניין החשוב!

במוסך לא היו פיאטים פשוט כי פיאט לא רואה מוסך !!! :wink:

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

הורדה מבורכת, אבל עדיין המחיר מוגזם לעגלה מעוצבת עם מנוע של קורקינט, ועליה באדג' של היצרן הכי לא אמין בערך שיש כיום בעולם. :mm_nah:

172

פורסם

הגועל הזה עולה 98000

אז למה שלא יקנו פיאט 500 ב 110000 ?

sirion_wh.jpg

ולא לשכוח שאנשים קונים מיני ב 180000 שח

רק חברת היי טק אחת רוצה מראה צעיר לחברה ונותנת לכל ההעובדים פיאט 500 הם משנים את כל הגישה לפיאט 500

אייל

פורסם
הגועל הזה עולה 98000

לא הייתי קורא לו גועל הוא דווקא בעל עיצוב יפה מאוד ומיוחד,רק את הפנים ללא ספק חייב לשנות.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

הבעייה שחברות הייטק מראות בזמן האחרון מראה קצת שונה עבור התחבורה של העובדים שלה :

bus-(1)_wa.jpg

לכן אני לא בטוח שהישועה תבוא משם, לפחות לא בזמן הקרוב.

פורסם
הגועל הזה עולה 98000

הסיריון דווקא ממש לא בין המגעילות בקבוצה שלה, מה גם שקהל היעד שלה שונה מהותית מקהל היעד של רוכשי ה-500. מה שלא אומר, כמובן, ש-500 מתומחרת נכון לא יכולה לנגוס במכירות הסיריון ושות'.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני מודע לגרסא הזאת, בגלל זה כתבתי "רק".

ידידה שלי מקשקשת על ה 500 ברבי הזאת מאז תערוכת ברצלונה.

emotion of motion

• תוכן חדש...