Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חסמת - שילמת (כתבה מ-ynet)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האדון הזה מתפרנס מתביעות.

הוא מהאלה שמה שלא יקרה להם ישר אומר "אני אתבע אותך".

בדיוק לזה אני מתכוון.:evil:

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

העניין קצת מחשיד לאור העובדה שכנראה רק שופטת אחת הצליחה לראות שהוא שקרן. אולי באמת לא קרה מה שקרה בחנייה :?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
האדון הזה מתפרנס מתביעות.

http://www.courts.co.il/SR/shalom/ss07001602-1.htm

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3415248,00.html

הוא מהאלה שמה שלא יקרה להם ישר אומר "אני אתבע אותך".

לא אוהב טיפוסים כאלה..

אבל בעניין החניה הוא צודק.

גם בעיניין העישון הוא צודק.

emotion of motion

פורסם

בתי המשפט בישראל קבעו כי תובע סדרתי הוא עדיין תובע ויש להפעיל את אותם אמות המידה כמו עם תובע רגיל.

זה נאמר בעיקר לאלה המחפשים את "פרנסתם" בתביעות ייצוגיות.

כל הכבוד למוצא פס"ד השני, שם את הדברים אולי קצת בפרופורציה אחרת , אבל בוא ניתן את הקרדיט לשופטת שפסקה לטובתו וגם לזו שפסקה נגדו.

" מערכת צדק " הלא כן

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

המסקנה היא בעיני המתבונן:

יהיו שיגידו שמדובר באיש עקרונות שאיננו מוותר ונלחם כנגד מיני תופעות שאכן עדיף שלא יתקיימו.

יהיו שיגידו שמדובר באדם שרק מחפש עילות לתביעות.

בבית משפט אין 'צדק' במובן שאנו מתכוונים אליו, זו מערכת שהמנצח בה הוא זה שמציג רשומון משכנע יותר שרצוי שיסמך על חוק כזה או אחר.

התובע זכה כי שיכנע את בית המשפט בנכונות הסיפור שלו - זה הכל.

• תוכן חדש...