Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה לכל העונים

חבר טוב מאוד טס לאמריקה בשבוע הבא ואני רוצה שיקנה לי את הפלאגים הכי טובים (בכל מחיר) לרכב שלי.

השאלה איזה פלאגים הכי טובים (ניצוץ,אורך חיים)? -אני כבר לא יודע לגבי אירודיום,סופר בוש,פולססטאר????

www.pulstar.com --

ואיזה פלאגים אני אומר שאני צריך?

הרכב שלי הוא: BMW 318 I 1992 מנוע M40

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

בשביל מה?

קנה תואמים לרכב, אני מניח שהמקוריים הם BOSCH, והחלף על פי הצורך (10 או 20 אלף). פלאג יותר יקר לא יעשה לך את המנוע למנוע של M3. מיותר לחלוטין.

פורסם

יש משהו בדבריך אבל הפולס סטאר הזה ממש מעניין אותי,פירסמו אותו הרבה במגזינים של מכוניות באמריקה...

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

זה תפקידם של הפרסומאים, לגרום לך להתעניין בקניית מוצרים שהדבר הטוב היחיד בהם הוא מילוי חשבון הבנק של מי שמוכר אותם.

חפש בפורום על SPLITFIRE, תלמד עוד.

קרא כאן מה שכתב מוטי (הי"ד).

• תוכן חדש...