Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. השאלה מופנית לטכנאי המחשבים, אם יש כאלו בפורום.

מתוך שעמום ניסיתי היום להתקין לוח אם אחר בתוך מארז המחשב שלי. לאחר שנסיון ההרכבה נכשל הרכבתי מחדש את לוח האם הישן וחיברתי מחדש את כל החיבורים (אני חושב שחיברתי טוב).

לפני העברה, המחשב (עם לוח האם המקורי) היה תקין לחלוטין. אחרי ההחזרה של לוח האם המקורי הכל עובד חוץ מבעייה אחת:

לאחר שאני מכניס את המחשב למצב STANDBY (והוא נכנס למצב הזה בלי בעייה) ומנסה להעיר את המחשב הוא פשוט עושה RESTART. זהו בעצם מנגנון אוטומטי של הוינדוס שעושה אתחול מחדש שיש תקלה. אם מבטלים את מנגון האתחול מחדש, המסך לא נדלק והמחשב פשוט נתקע ואז צריך לעשות אתחול מחדש ידני.

מישהו יודע מה גרם לבעייה ואיך ניתן לפתור אותה? חשוב לציין שלפני פירוק לוח האם הכל עבד פיקס (כולל ההתעוררות משינה).

עריכה: WIN XP PRO SP2, לוח אם GIGABYTE ישן עם מעבד AMD XP1800

פורסם
שלום. השאלה מופנית לטכנאי המחשבים, אם יש כאלו בפורום.

מתוך שעמום ניסיתי היום להתקין לוח אם אחר בתוך מארז המחשב שלי. לאחר שנסיון ההרכבה נכשל הרכבתי מחדש את לוח האם הישן וחיברתי מחדש את כל החיבורים (אני חושב שחיברתי טוב).

לפני העברה, המחשב (עם לוח האם המקורי) היה תקין לחלוטין. אחרי ההחזרה של לוח האם המקורי הכל עובד חוץ מבעייה אחת:

לאחר שאני מכניס את המחשב למצב STANDBY (והוא נכנס למצב הזה בלי בעייה) ומנסה להעיר את המחשב הוא פשוט עושה RESTART. זהו בעצם מנגנון אוטומטי של הוינדוס שעושה אתחול מחדש שיש תקלה. אם מבטלים את מנגון האתחול מחדש, המסך לא נדלק והמחשב פשוט נתקע ואז צריך לעשות אתחול מחדש ידני.

מישהו יודע מה גרם לבעייה ואיך ניתן לפתור אותה? חשוב לציין שלפני פירוק לוח האם הכל עבד פיקס (כולל ההתעוררות משינה).

עריכה: WIN XP PRO SP2, לוח אם GIGABYTE ישן עם מעבד AMD XP1800

לא כל כך הבנתי מה כתבת שם בכל אופן

יכול להיות שיש לך בעייה בקונטרולרים

תעביר את הקונרולר של ה HD לסטנדרט במנהל התקנים

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

אם השאלה שלך היא איך לבטל את הריבוט האוטומטי של הווינדוס, אז האפשרות נמצאת ב-

לחצן ימני על My Computer

Properties

Advanced

Startup and recovery->Settings

Automatically restart

מה כללו הניסיונות שלא הצליחו? האם ניסית לבצע בוט עם הלוח החדש?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הבעייה היא לא באתחול האוטומטי. האתחול הוא רק הגנה של המערכת ולא הבעייה עצמה. הבעייה עצמה היא שהוינדוס פשוט תוקע את המערכת כל פעם שמנסים לצאת ממצב STANDBY.

• תוכן חדש...