Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר מוסטאנג שהוא שיפץ לה ראש מנוע כבר כמה שנים שהכל בסדר , לגבי לסגור מנוע , צריך נסיון איתם יש כמה דברים מאד טריקים

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 260
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי לך,

ראשית - תתחדש על הגשמת החלום !!! מבין לגמרי את ההרגשה...חוויתי את זה בעצמי...

יש לי מוסטנג מודל 67 כבר 34 שנים !!!! לדעתי אני הכי וותיק כבעל רכב זה...

ראיתי את התמונות ומבין את גודל האתגר !!!! תתמקד בעשייה נכונה...שקלל את התקציב...

רכב שעמד 18 שנים....כדאי לדעתי להתחיל עם המכניקה שלו שהיא ודאי רבה מאוד!!!

אם תרצה להתיעץ איתי אשמח לעזור - יש לי ניסיון רב בשיפוץ רכבים.

פנה אלי טלפונית 0522577303

בהצלחה!!!!!!

יורם

פורסם

מיכאל עושה מנועים?? זו יכולה להיות חדשה מענינת מאוד!! אם הוא עושה מנועים כמו שהוא מלטש וממלא ראשים אז זו כתובת מעולה. מישהו כבר התנסה בזה? איך יצא? מחירים "בגדול"?

פורסם
מיכאל עושה מנועים?? זו יכולה להיות חדשה מענינת מאוד!! אם הוא עושה מנועים כמו שהוא מלטש וממלא ראשים אז זו כתובת מעולה. מישהו כבר התנסה בזה? איך יצא? מחירים "בגדול"?

כן. אני עובד עם מיכאל ראשים באופן קבוע והוא עשה לי כבר מס' לא מבוטל של מנועים.

ביניהם מנוע של קורבט שמנגן מעולה וגם את המנוע של האסקורט שלי (התאמת קומפוננטים של קוסוורט למנוע פינטו). עדיין לא הנעתי את המנוע שלי, זה יקרה בקרוב.

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, מעדכן בנתיים שאין עדכון דרמתי...

לאחר עבודה קשה ומאומצת, הפחח סיים עם כל האזור של האוויר צח. זו הייתה מלחמה לא קטנה. בסופו של דבר האזור שוחזר למצב חדש. הוכנסו מים כדי לראות שאין דליפה מבעד לכל הריתוכים והאיטומים והכל יצא בסדר גמור.

כרגע הפחח עובד על החזרת כל החלקים שהוצאו לצורך גישה לאזורים הרקובים. זה נשמע קל, אך כלל לא פשוט....

ומתחילים לעשות פינישים של פחחות. יש עוד שתי נקודות של חלודה שצריך לתקן בדלת הימנית ומעבר לזה הכנה לצבע... נו, מתחיל להתרגש...

בנתיים, המנוע עבר שיפוץ כללי מ-א' ועד ת'. והשבוע התחילו להרכיב אותו חזרה עם כל החלקים שהוזמנו מחו"ל. המה-מה, התברר שהרינגים ששלחו, לא במידה הנכונה. אז הוזמנו שוב רינגים ונחשו מה.... שוב טעות.... אז אנו מחכים עכשיו שישלחו את הרינגים כבר בפעם השלישית... מה מסובך? להסתכל על המק"ט ששולחים להם במייל ולבדוק שהוא זהה למק"ט על הקופסא? נו.... האמריקאים האלה...

ועדכון קצר לגבי משלוח מחו"ל.

את כל החלקים שקניתי עד היום (מי שעקב אחרי השרשור יכול לספור קרוב 300 ק"ג של חלקים...), קניתי תמיד ב CJ PONY PARTS....

הם תמיד היו מהירים, יעילים ואמינים. מה גם שלי תמיד יש דרישות לא סטנדרטיות, כמו תשלחו לי חלק מההזמנה למלון שלי בניו יורק, חלק אחר מההזמנה לארץ וחלק אחר תשאירו אצלכם ויבואו לאסוף את זה מכם... (נו, אנחנו ישראלים או לא?).

המה-מה? בהזמנה האחרונה שלפני חודשיים עשו פאדיחה. הם שלחו אלי למלון בניו יורק את כל ההזמנה, שכוללת מעל 50 פריטים במשקל כולל של 80ק"ג...

כשהגעתי לארץ בדקתי את כל הפריטים ביחס להזמנה (לא יכולתי לעשות את זה במלון בניו יורק כי זו הייתה נסיעת עסקים ולא היה לי זמן. אז רק הוצאתי את כל החלקים מהקופסאות, ארזתי מהר בתוך ניירות ובד ודחפתי לשלושה תיקים ענקיים). והתברר שהם שכחו שלושה פריטים שאחד מהם הוא קיט ברקס דיסק קידמי, שמעבר למשקל שלו, הוא גם היה אחד החלקים היקרים במשלוח (כאלף דולר)...

טוב, אחרי חודש התכתבויות איתם ואחרי שעברתי אצל שלושה עובדים, שכולם חזרו ואמרו שאין מה לעשות. החלקים מופיעים במחשב שלהם כאילו עזבו את החנות והם לא יכולים לשלוח לי אותם שוב, הגעתי לבעלים של החברה. לא למנכ"ל אלא לבעלים (סיפור מצחיק איך הגעתי אליו, אבל זה כבר למקום אחר...). אחרי יומיים של התכתבויות, הוא שלח לי מייל שקרתה אצלם טעות. החלקים נמצאו והוא שולח לי אותם לישראל על חשבונו (כזכור לא שלמתי על משלוח, כי הם העבירו לי את ההזמנה המקורית לניו יורק ולא לישראל).

זהו, עכשיו אני מחכה לחלקים וכמובן שהוספתי עוד אי אלו ק"ג של חלקים להזמנה (שעליהם ביקשתי לשלם את עלות המשלוח בנפרד כמובן...).

אז מסקנה.... אין..... יכול לקרות לכל אחד. יכול לקרות בכל חברה. שהרי איך אומר המשפט? מי שלא עושה לא טועה...?!

מבחינתי הם עדיין חבר'ה סבבה ואמשיך להזמין מהם גם בעתיד.

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
תחילת ההרכבות ...

cj יותר נחמדים מאנלימיטד

היה לי מקרה דומה עם אנלימיטד והם לא היו מוכנים לשלוח לארץ על חשבונם

בסופו של דבר קיבלתי החזר מלא של הכסף והפסקתי לעבוד איתם

והמשכתי עם CJ ו מוסטנג פלוס

בהצלחה

תכין אישור משרד תחבורה לברקסים

אני בספק שזה יעבור בדיקה אוטו

חוץ מזה מכניקה עדיף להזמין מסאמיט

mustang 67 GT, 302 engine t5

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מזמן לא התראינו ובנתיים המוסטנג קיבלה חשמל. ועכשיו תור צנרת הבלמים, המנוע והגיר:

23102011010.jpg

23102011011.jpg

23102011012.jpg

23102011013.jpg

23102011014.jpg

23102011015.jpg

23102011017.jpg

23102011019.jpg

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כפי שהבטחתי הגיע תור מערכת הבלמים.

כאן בסדרת התמונות ניתן לראות הסבת בלמי התוף המקוריים לבלמי דיסק טובים ויעילים יותר.

1. בלם תוף השמאלי המקוריים לפני פרוק.
  2. פחית אבנים שתגן על הדיסק מבפנים.
  3. דיסק מאוורר כמו שצריך.
  4. הקליפר.
  5. מרכיבים את מגן האבנים.
  6. הדיסק מורכב.
  7. מבט חיצוני של יחידת הבלם השמאלית.
  8. מבט מבפנים על אותה היחידה.

ההמשך יבוא.

IMG_6608.JPG

IMG_6615.JPG

IMG_6616.JPG

IMG_6614.JPG

IMG_6617.JPG

IMG_6610.JPG

IMG_6618.JPG

IMG_6619.JPG

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

עבודה מדהימה על המרכב של הרכב! עברתי על 90 אחוז מהשרשור וכל ההערכות מצב והתוצאה הכמעט סופית זה משהו מיוחד!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...