Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה האדום שאני ממליץ עליו .

אם מתאים ל- THUNDERBIRD על אחת כמה וכמה יתאים ל- MUSTANG .

(הקוד של הצבע LY34 ALT.AL)

תמונה 1.jpg

IMG_5989.jpg

תמונה 2.jpg

IMG_5963.jpg

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

• 5 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 260
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, לקראת החגים (שנגמרים עוד מעט...), אעדכן קצת....

אז המוסטנג די מוכנה.

טוב, לא לגמרי, אבל.... תיכף הסברים....

לפני שאני מקבל 20 הודעות לשחרר קצת תמונות, אז.... בכוונה לא צרפתי. יש עוד כמה השלמות שצריך לעשות ואז יהיו תמונות סרטונים וכו'.

אז ככה.

מאז העדכון האחרון, סיימנו צבע. לחלוטין....

הרכב מתניע בנגיעה ונוסע כמו שרק מוסטנג יכולה לנסוע...

עברתי לפני שבועיים עמדה מספר "1" וזה היה בקליי קלות. הגעתי לשם בנסיעה עם לוחיות "במבחן", בשעה 07:00 בבוקר (בפועל פתחו רק בשומנה וחצי, אבל לפחות הייתי השלישי בתור...). לקח לבוחן לעבור על הרכב משהו כמו 10-15 דקות והוא שלח אותי לעשות מספר על הבלוק מנוע. נסעתי (עדיין עם הלוחיות במבחן), לחולון, משהו כמו רבע שעה נסיעה, חזרתי והוא שלח אותי פנימה לתוך משרד הרישוי עצמו לקבל רשיון רכב ואישור ללוחיות צהובות + טופס לעשות טסט לרכב.

לאחר המתנה של חצי שעה במשרד הרישוי, קבלתי את הרשיון רכב הכחול עם אישור נסיעה על כבישי הארץ ל 90 יום (לא לפני שהתווכחתי עם הפקידה שתיתן לי מספר יפה.... :-) ). מעבר לכביש נמצא דוכן שעושה לוחיות ובתוך 5 דקות נוספות כבר היו לי לוחיות רישוי צהובות למהדרין על הרכב....

הצבע יצא מטריף לדעתי. הפחחות האין סופית שעשו על הרכב (ראו תמונות מתחילת השרשור), הוכיחה את עצמה והרכב נראה כאילו יצא הרגע מהמפעל.

פחחות וחשמל - יש עוד הרבה דברים לעשות, אבל מי שעקב אחרי הבניה מחדש של הרכב, משך שלוש וחצי שנים, מבין שאין ברכב הזה שום בורג ואני לא צוחק - שום בורג, שלא פורק ושופץ. החל מהמרכב והפנים ועד לחלונות, מנוע, גיר וכו'. הרכב הזה פורק לרמת האומים וחובר מחדש....

נכון, היו קצת חבלי לידה עם ההתנעות הראשונות.... אבל זה כדאי, לא?

אז:

א. בפעמים הראשונות שהתנענו, הסטרטר הרעיש כאילו ששני חלקי מתכת משייפים האחד את השני. הרכב התניע, אך מיד כבינו אותו מחשש שיגרם נזק. לאחר התייעצויות, התגלה כי חסרה פחית (ספייסר), בין הסטרטר לתושבת שלו. גם בארה"ב לא ידעו להגיד לי על זה, אז עופר (שאמון על הרכב שלי במוסך דרך השטח), ייצר פחית כזו והפלא ופלא, הסטרטר עובד לתפארת ישראל....

ב. בנסיעה הראשונה שלי מחוץ למוסך, אלי הבייתה (יום לפני נסיעה ל"עמדה 1"), הרכב עלה באש.... חחח.... לא צוחק... מסתבר שהמדיד שמן של הגיר לא היה המדיד הנכון. לא ידענו את זה כמובן ולכן מלאנו שמן מעבר למידה. השמן פרץ החוצה מהטיוב של המדיד לכל אזור המנוע לאחר נסיעה של חצי שעה הוא פשוט התלקח מהחום..... מזל שהצלחתי לכבות את זה בזמן..... ובאמת כדאי לנסוע עם מטף כיבוי. היום אני כבר יודע שהמדיד שמן גיר אמור להיות 48 סמטימטר ולא 28 כמו ששמנו בהתחלה...

ג. בעמידה בהילוך סרק (ובעצם, גם בנסיעה), הרכב רעד ברמה שאפילו החלונות היו רועדים בתוך התושבות שלהן. בשלב כלשהו חשבנו שזה תושבות מנוע למרות שהן הוחלפו לחדשות. אח"כ עלו עוד השערות. בסוף, פורק הטורק מהגיר ונשלח לשיפוץ. התברר שהמניפות שבתוכו היו שבורות/מנותקות. החלק שופץ והוחזר למקום והרכב עובד היום חלק כמו בסרטים...

ד. הזוית של הרכב הייתה באלכסון כלפי מעלה, היות והחלק של הסרן האחרוי היה נמוך מאוד. ידעתי שנצטרך לעשות חידוש לקפיצי עלים שבסרן האחורי, אך לא האמנתי עד כמה שזה יעיל. כשנסעתי על הרכב בנסיעות הראשונות, אנשים היו שואלים אותי מה שמתי בתא מטען.... היום, לאחר ה"ערגול קפיצים מחדש", הוא קיבל צורה ישרה וסמטרית.

ה. בפעמים הראשונות שהתנענו, המסנן שמן התפרק. שמן החל להשפירץ מהחיבורים של המסנן או מהרווח של ההברגה. בהתחלה חשבנו שזה המסנן עצמו. החלפנו לסוגיםשונים. בשלב כלשהו, התברר שהבעיה הייתה שהמשאבת שמן החדשה שהבאתי מארה"ב, פשוט הייתה תפוסה ולא ניתן לשפץ אותה. אז לקח עוד שבוע והבאתי חדשה כזו מחו"ל....

וככה.... עוד ועוד ועוד תקלות קטנות של פינישים.....

נשאר לעשות כמה דברים:

א. להרכיב מד טעינה

ב. להחליף תושבת "עניבה" של הממסר הגה.

ג. לחזק בולם ימיני שרועד ומרעיש מאיזושהי סיבה בלתי ברורה.

ד. לעשות כיוון פרונט

ה. לגשת לטסט.

ו. לסדר מנגנוני חלונות (שלא הצלחנו להחזיר למקומם המדוייק לאחר הפירוק בשל הפחחות).

ז. להחליף את כל הגומיות איטום. הבאתי סט שלם מארה"ב ונשאר לחפש משהו שיעשה בצורה מקצועית.

ח. לסדר כיסוי ריצפה. גם את זה הבאתי מקורי, אולם הוא לא מתאים במדוייק וצריך להוסיף לו רצועה של שטיח שחסרה.

ואחרי זה.... עוד כמה פרוייקטים קטנים...

זהו בנתיים....

תמונות אצטרף בימים הקרובים כמובן, כמו שהבטחתי...

אשמח אם תשלחו לי המלצות (בפורום או בפרטי), למשהו מקצועי שיודע לכוונן חלונות ולהתקין גומיות איטום....

אלירן

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

פורסם
שיפוץ מדהים כל הכבוד!

אם אתה מוצא פרטים לגבי מישהו שיודע לכוון חלונות, גם אני אשמח לפרטים.

אויש כמה שעות ישבתי על החלונות האחוריים עד שהצלחתי להרכיב אותם

יש 2 אופציות להרכיב ושזה יעבוד

אחד שיורד עד למטה ( כמו שצריך להיות )

ועוד סידור שנשאר קצת מהחלון בחוץ

תנסה לחפש באינטרנט סרטוט של זה ,

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

שיהיה בשעה טובה, תתחדש.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

בתור אחד שבשנתיים האחרונות ראה מקרוב את חבלי הלידה מחדש של המוסטאנג הזו ובתור אחד שנמצא בעצמו בתוך שיפוץ מורכב שכזה, אני חייב להגיד שאכן לפעמים זו מסע שיפוץ שכזה נראה כדרך שאינה נגמרת. אבל גם הייתי במוסך באותו יום בו ביצע אלירן את הנהיגה הראשונה שלו וחבל שלא צילמתי את החיוך הענק שלו.

אז אלירן, תהנה מהאוטו! מזל טוב ואל תשכח: אחרי ישור הקו - אני רוצה סיבוב....:-D

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

• תוכן חדש...