Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחרונה נתקלתי בתופעה שיש לי רעידות כאשר אני עומד במקום (מונע כמובן) ו- D משולב.

כאשר אני מעביר ל- N הרעידות מפסיקות, כמו כן ישנן רעידות כאשר אני מגיע ל- 100קמ"ש.

התושבות מנוע תקינות.

למשהו רעיון וניסיון?

פורסם

ניקלתי בבעיה דומה ,אם תושבות המנוע הוחלפו (התחתונות) אז הן לא מורכבות נכון ,אני עצמי ניתקלתי בבעיה הזו כאשר 1000 איש אמור שאין מצב שדבר כזה קרה ,כולל דוד בעל מוסך . מוסך מורשה ישר עלה על זה שהתושבות התחתנות (קידמית וגיר) הפוכות. ואם זה לא התושבות אז זה המנוע צעדים .

בהצלחה תעדכן .

פורסם

השאלה היא מהו הסל"ד ב D כאשר יש רעידות, שכן, יתכן וייצוב הסיבובים אינו עושה פעולתו נאמנה.

גם אם זו הבעיה, הרי שאין לה קשר לרעידות במהירות של 100 קמ"ש, אז, יש לבדוק האם הרעידות מפעולת מנוע לא מושלמת, או אף רעידות אחרות לחלוטין, כמו מהגלגלים אף האחוריים, זה מעבר לשאר הבדיקות שיש לעשות ו/או צויינו קודם.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שהנושא נידון לפני זמן מה, אך נתקלתי בדיוק באותה הבעייה. רעידות בעמידה כאשר D שלוב, ורעידות בין מהירויות 80-90 קמש (בהאצה).

אני לא מבין איך צריה גרמה לרעידות בעמידה?!

בכל מקרה אצלי הוחלפו שלוש תושבות לפני כשבוע - עדיין רועד.

נ.ב. אני לא יודע אם יש קשר, אבל גם דולקת לי תקלת מנוע 400, (EGR Flow )

ניקוי שסתום EGR לא עזר.

רעיונית יתקבלו בברכה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון.

לאחר החלפת תושבות מנוע הרעידות במהירות גבוהה (80-90 קמ"ש) נעלמו.

עדיין נשארו בעמידה. כאשר הילוך שלוב הרעידות מתחזקות.

ב N רעידות קיימות, אך פחות בולטות.

עדיין קעעמת תקלת PO400.

אני כבר אובד עצות.

רעיונות יתקבלו בברכה!

פורסם

גם אני עים דיי אותה תקלה

רעידות בסלד של 800

זה רעידות של שניה כן 2 שניות לא

התושבות מנוע חדשות בנסיעה בין עירונית האוטו לא רועד עד סביב ה 140 ששם זה נראה לי איזון גלגלים פשוט לא מספיק טוב

לפני חודש עשיתי אינפוזיה בתקווה שזה פיח שהצתבר במנוע ובכל המערכת

זה הוריד את העוצמה של הרעידות אבל הם עדיין שם

הצעות מישהו ?

פורסם
באיזו מכונית מדובר ומה הסל"ד בסרק ?

בלאנו 2002.

סלד סרק יציב על כ800 (כרגע לא זוכר בדיוק, אני אבדוק)

שסתום EGR נוקה ואני בדקתי שהציר של השסתום נע בחופשיות (ניתן עם מברג קטן למשוך אותו כלפי מטה ואז הוא מוחזר על ידי הקפיץ)

ברמזור אם אני מעביר ל N הרעידות הופכות להיות חלשות יותר, אך לא תמיד מפסיקות.

• תוכן חדש...