Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

פטר סולברג הודיע כי הוא לא מתכוון להמשיך ולהשתמש בסיטרואן קסארה שברשותו, בגירסתה הנוכחית באם לא יקבל חבילת שדרוג של המכונית לקראת ראלי סרדיניה בסוף החודש.

סולברג משתמש בסיטרואן קסארה WRC משנת 2005 ומבקש מקבוצת הראלי של סיטרואן את חבילת השיפורים שביצעו למכונית לקראת עונת 2006 אולם עדיין לא קיבל תשובה חיובית מהצרפתים.

חבילת השיפורים כוללת בין השאר רדיאטור גדול יותר, אינטר-קולר שונה ומערכת קירור מנוע משופרת יותר וכל זאת לקראת מירוצי הראלי החמים של הקיץ בסרדיניה ויוון .

סולברג כבר הודיע כי במידה ודרישתו לא תענה הוא שוקל לעבור ולהתחרות עם פיז'ו 307 WRC שנבנתה במיוחד עבור אליפות צרפת בראלי, גירסה חזקה יותר מזו שקבוצת הראלי של פיז'ו השתמשה בעבר .

בעברית קוראים לזה - עם האוכל בא התיאבון .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אני חושב שזה יעשה רק טוב לעניין ב-WRC אם סיטרואן יתנו חבילה משופרת של C4 WRC של שנת 2009... אולי יהיה שווה לראות מרוצים.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

ירון שבת שלום

סיטרואן לא יתנו לפטר סולברג ולאף אחד אחר חבילת 2009 לשום C4 ולו רק מהסיבה הפשוטה שהם לא ירצו לעורר מהומות היכן שלא צריך.

מה הכוונה ?

קבוצת סיטרואן "דופקת" כמו שעום שוויצרי ומתן מכונית בעלת פוטנציאל כזה לנהג בעל פוטנציאל ענק ומוכח כמו פטר סולברג עשוי לעורר בעיות בתוך אימפריית הראלי הצרפתית. בשביל מה הם צריכים כאב ראש ?

גם אני, באם הייתי מנהל קבוצת סיטרואן, הייתי חושב פעמיים אם לסייע ברמה כזו.

דובי

פורסם

שבת שלום,

לדעתי פטר יעשה טעות אם יעבור ל 307 שמוכחת כפחות תחרותית מהקסרה,זו תהיה יריה ברגל לעצמו...

קובי

פורסם

קובי

עצם זה שהוא שוקל את זה מוכיח שני דברים -

הראשון ואת זה הוא אומר - גירסת ה-307 הצרפתית , זו לא המכונית שהכרת מאליפות העולם אלא גירסה שפותחה לאחר מכן, חזקה משמעותית מהקסארה. הספקנו לראות בשלושת המירוצים שבהם התחרה סולברג עם הקסארה שהיא חלשה ואיטית משאר יריבותיה לאליפות - הסיטרואן C4 והפורד פוקוס - נתוני המהירות בסטייג'ים הראו את זה ותיסכלו את הנורבגי .

הנקודה השנייה - משמעותית או לא , פטר מנסה להפעיל לחץ קטן על סיטרואן במטרה לקבל סיוע מהם. הקסארה נתפסת כגימיק מעניין באליפות העולם והחזרתה לחיים על ידי סולברג נותנת לסיטרואן עוד מנת פרסום טובה , כבר נאמר שכל פרסום הוא פרסום טוב, לא ?

פטר סולברג עדיין מחכה לתגובה .

דובי

פורסם

דובי ,אולי הגרסה הצרפתית חזקה מכנית,אבל השלדה ארוכה ומסורבלת כמו שהייתה,לא?

דבר נוסף,אני בטוח שלפטר יש מלאי חלקים גדול ויקר עבור הקסרה כולל סרוויס מתאים,

הוא מכיר כבר את הרכב,אז למה הוא צריך להחליף רכב או "טובות" מסיטרואן,נראה לי,

שהספונסר שלו והוא בעצמו יעמדו במימון קיט השידרוג?

פורסם

קובי

כנראה שהכסף הוא לא בדיוק הבעיה בכל הנוגע לסולברג מה גם שהספונסרים מקבלים בהחלט תמורה מלאה לכספם, הוא זוכה ליופי של חשיפה מאז שחזר לאליפות העולם.

לגבי המכונית והשלדה - אני מניח שהוא יודע טוב מאד מה הוא עושה והחליט לבחור בפיז'ו למשל ולא בפורד פוקוס ישנה .

בראיון איתו הוא אמר שהיתרון הגדול של הפיז'ו הזו הוא כוח המנוע אז רוב הסיכויים שעם השילדה אין לו בעיה .

אתה צריך לזכור גם שהוא נהג בסובארו WRC07 וגם שם השילדה היא לא קטנה במיוחד...אז הוא לא צריך לשנות הרגלים.

דובי

פורסם

רק לידיעה

הבעייה העיקרית של ה307 אז ובזמנו היתה שמהנדסי פיג'ו החליטו שאפשר לנהוג ברכב רק עם תיבת הילוכים בת 4 מהלכים,זאת מכיוון שהמנוע מספיק גמיש.

גרונהולם אכל הרבה חצץ עם הרכב וכל הזמן התלונן על הבעייה.

כיום הרכב הזה משופץ בסדנאות פרטיות והורכב בו גיר אחר בן 6 הילוכים, הבעייה היא שהם צריכים לקבל אישור הומולוגוצייה מהFIA כדי שהרכב יחזור לסבב.

פה בא הספק הגדול אם הדבר כדאי לרכב שהופסק ייצורו ואין ליצרן שום אינטרס לעשות זאת.

אם תשימו לב גם ה206 WRC שהיה אלוף עולם רצוף לא מתחרה יותר גם לא ע"י מתחרים פרטיים.

נראה לי קטע של הפרחת ברווז עיתונאי.

מירוצי מכוניות

פורסם
..נראה לי קטע של הפרחת ברווז עיתונאי.

דני

ממש לא ברווז עיתונאי ולא דונלנד-דאק .

פטר סולברג התארח אצל דני סנובק הצרפתי שבנה את המכונית הזו, התאמן איתה ויש לו כוונה רצינית לשכור אחת, לפחות למירוצי הקיץ באליפות העולם. נושא ההומוליגציה נבדק מבחינתו והוברר כי החלקים ששופרו על ידי סנובק מאושרים. גם בשנה שעברה המכונית לקחה חלק במונטה-קרלו וקורסיקה .

דובי

פורסם

דובי

המכוניות שהתחרו אז היו תחת ההומולוגצייה

אם סנובק קיבל אישור ה307 המשופרת מכונית חזקה יותר מהקסארה.

נדב

על איזה בעיות נוספות אתה מדבר?

אני לא יודע חוץ מתיה"ל על בעייה נוספת ברכב.

מירוצי מכוניות

פורסם

שלום לכולם

היום מתפרסם באתר של פטר שהוא שוקל ברצינות להחליף את הסיטרואן שלו בפיגו, במידה וכותבים שהוא שוקל נראה לי שהוא עשה את כל הבדיקות לפני שהוא רוכש אותה או משכיר אותה. מה שבטוח נראה שפטר עושה גלים וזה טוב לספורט המוטורי, כמו שדני כתב פעם הוליווד סולברג חוזר. ודרך אגב גם הזקן מרטין סקאנקן הודיע שהוא חוזר להתחרות בראליקרוס בשנה הבאה והוא כבר בן קרוב ל70אתה מאמינים? וכן פטר והניג הם הילדים שהוא גידל בחממה שלו.

בברכה המטיףף

פורסם

זלמן

ספר לנו מה זה "הופ" גופ" "טופ" "הף זירו" ,וואללה אתה מצחיק:-D:-D:-D

הלוואי ונראה פיג'ו יחד עם סיטרואן בWRC היפנים והאנגלים יחטפו סטירה צרפתית זוגית.

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...