Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בשבילי,אלא בשביל חבר(למרות שגם אני ,אם הייתי בוחר סט,הייתי הולך על אחד מהם).הקומפוננט יהיה מחובר למגבר z4200 של מאק אודיו והוא יהיה מורכב ביונדאי קופה.את ההרץ שמעתי כמה פעמים ולפי מה שראיתי(או יותר נכון שמעתי),ההבדל בהגברה בהרץ הוא מאוד מאוד חשוב.כשהוא מוגבר כראוי הוא נשמע מדהים,אבל כשהוא מוגבר ע"י איזה זבל סיני הוא נשמע כמו איזה סט של דמבוס.את הקלארוס לא שמעתי,אבל כולם יודעים את הביקורות של האנשים כאן עליו..

הקלארוס קצת יותר יקר אבל אם ההבדל כ"כ משמעותי הוא מוכן להשקיע עוד קצת.אגב,החבר שומע מזרחית,שחורה וטראנסים...

תודה.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על האף שההרץ סט משובח - אני לא חושב שיש כאן מקום להשוואה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

את ה HERTZ שמעתי והוא לדעתי סט טוב מאוד, לגבי ה קלארוס לא שמעתי אך כמו שאמרת יש עליו ביקורות מעולות בפורום, אך גם על ה HERTZ.

מה שכן לדעתי ההנחת יסוד שלך בעייתי מיסודה, כל סט יישמע טוב על מגבר טוב ויישמע רק על מגבר פחות איכותי, אתה לא יכול לקנות סט יותר טוב על מנת לכפר על איכות המגבר, זה לא עובד כך.

אני מציע לך לשמוע את 2 הסטים ולהחליט, אם אני זוכר ממה שכתבו פה בעבר האופי צליל שלהם שונה ולכן אין כמו משמע אוזניים.

בהצלחה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

איך האופי של הקלארוס לעומת ההרץ?אם אני זוכר אז ההרץ היה מאוד חד והטוויטר היה לעיתים קצת צורם(אבל מה הצרימה שלו לעומת הטוויטר שלי:-)).ואגב,מגבר כמו המאק אודיו יוכל להגביר את הסטים הנ"ל בצורה ראוייה?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

שמעתי את ההרץ אצל רוני (חבר פורום) ברכב והטוויטרים ממש לא צרמו והיו נעימים מאוד לאוזן, הכל עניין של כיוונים.

אני לא הייתי שולל את ההרץ ולא את הקלארוס, אם יש לך את הסבלנות, תגיע למפגש הקרוב בתקווה שתוכל לשמוע את שניהם ולהחליט מה נשמע לך יותר טוב, כמובן שישנם עוד רכיבים שמשפיעים על הסאונד כמו חיווט ומגברים או פרוססור אך עדיין תוכל לשמוע ולקבל אמת מידה האם הסט מתאים לאופי הסאונד שאתה מחפש.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

למה דווקא ההשוואה הזו ? אין בכלל מקום להשוות . לא במחיר ולא ברמה . הקלאורוס סט יקר יותר וטוב הרבה הרבה יותר .

אם זה משיקולי תקציב אז בסדר , ההי אנרגי רמקול טוב מאוד , אבל אם נוציא את עניין העלות אז ברור שהקלאורוס לוקח בכל פרמטר.

ואומנם קצת אופטופיק , אבל תודה לאלוהים (או אנייסטה במקרה הזה) שהביא צדק לעולם.

פורצה בארסה !

פורסם

אני חולק עליך, ההי אנרג'י לא נופל מהקלארוס עם הוא משולב במערכת כראוי...

אתה מוזמן להגיע למפגש ולהתפעל מה סט.

הקלארוס הוא סט מעולה בעל אופי סאונד שונה.

אני אישית מתחבר הרבה יותר להיי אנרג'י מאשר לקלארוס (חובב אלקטרונית ושחורה) שבהם הוא הרבה יותר חזק מהקלארוס!

ובנוסף לא מבייש בתחום הווקאל והקלאסי.

כך שכל אחד והטעם שלו, לא תמיד הכסף מנצח.

שיבוא ישמע ויחליט

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

אני מעדיף את הקלארוס ,וופר שיורד נמוך ועולה גבוה,טוויטר שחשבתי הנקודה החלשה של הסט אתמול הפתיע אותי בגדול,מבחינתי הסט המושלם,היתי מעדיף אותו אבל בבי אמפ ולא עם הקרוס המקורי.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אם כבר דובר על סגנונות מוסיקה, דווקא באלקטרונית ושחורה הייתי הולך על הקלארוס, ולא על ההרץ.

המידבאס יורד נמוך מאד, אולי נמוך יותר מרוב המידבאסים בשוק, הגבוהים דומיננטיים ונוכחיים והתוצאה הסופית לכשתהיה מכוונת תהיה נפלאה.

אגב, כל סט רמקולים, היי-אנד ככל שיהא, יישמע כמו דומבוס כשהוא מוגבר על זבל סיני. ענין של אחוז עוות גבוה ולכלוך.

אי אפשר לקחת סט ברמה גבוהה ולהגבירו בצורה נחותה משמעותית, כפי שלא ניתן לקחת סט ברמה ירודה, להגביר אותו במגברי היי-אנד ולצפות לניסים ונפלאות.

פורסם

אני לא חושב שיש פה מנצח חד משמעי. שניהם סטים טובים מאוד ושמעתי ואהבתי אותם מאוד!

לדעתי הדרך לבחירה הנכונה זה רק שמיעה כי פה משחק כל הקטע של טעם וריח. אחד אוהב את הסאונד של ההיי אנרג'י והשני

אוהב את הסאונד של הקלארוס.

לדעתי תביא את חבר שלך למפגש ושישב וישמע את שני הסטים.

פורסם
אם כבר דובר על סגנונות מוסיקה, דווקא באלקטרונית ושחורה הייתי הולך על הקלארוס, ולא על ההרץ.

המידבאס יורד נמוך מאד, אולי נמוך יותר מרוב המידבאסים בשוק, הגבוהים דומיננטיים ונוכחיים והתוצאה הסופית לכשתהיה מכוונת תהיה נפלאה.

אגב, כל סט רמקולים, היי-אנד ככל שיהא, יישמע כמו דומבוס כשהוא מוגבר על זבל סיני. ענין של אחוז עוות גבוה ולכלוך.

אי אפשר לקחת סט ברמה גבוהה ולהגבירו בצורה נחותה משמעותית, כפי שלא ניתן לקחת סט ברמה ירודה, להגביר אותו במגברי היי-אנד ולצפות לניסים ונפלאות.

+1

המיד באס של הקלארוס באמת יורד נמוך מאוד, כמו סאב קטן , והפתיע לטובה.

בעניין הטויטר, בכיוונים נכונים ישמע יפה מאוד אחרת הוא באמת קצת צורם

אלי

פורסם

מסכים בהחלט - כל אלמנט ישמע גרוע בכיוון לא נכון,

ודווקא פה - ככל האלמנט בעל פוטנציאל גבוה - כך הוא רגיש יותר.

פורסם

אפשר לדעת על איזה כיוונים אתם מדברים (כשאר מדברים על הטוויטיר) ?

במידה ומדובר בהגברה פסיבית , הרי הטוויטיר חתוך ע"י הקרוס- אילו עוד אפשרויות נותרו לכיוון?

• תוכן חדש...