Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

א.גיין

ב.נקודת חיתוך\מתלול

ג.פאזה

ד.מיקום (עניין של החזרים\השתקפויות וכו').

ה.אקולציה.

אם אתה עובד פסיבית האפשרויות יותר מצומצמות אבל בכל זאת יש הרבה מה לעשות.

דני.

פורסם

תודה על התגובות,רק משהו אחד-עדין לא עניתם לי אם מגבר כמו הZ4200 הוא מגבר שמתאים להגביר כאלה קומפוננטים?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

לדעתי כן וגם אם לא תאהב את התוצאה תמיד אפשר להחליף מגבר :wink:

הרי אתה בונה מערכת, חוזקה של השרשרת היא כחוזק החוליה החלשה...

ואם אתה כבר קונה סט (החבר) שיקנה את הרמקול שלו נשמע הכי טוב, נקודה!

ואם מחר יחשוב שהוא שמע את הרמקול בסטאפ דומה (מגבר שונה) והוא אהב.. שיחליף!

לכל הח'ברה, על טעם וריח אין מה להתווכח, יורד נמוך סאו וואט?

לי יש במה גם בלי חיתוך ב 35 Htz אני חותך ב 80-90 אז...?

אם מותקן ברכב סאב טוב ומכוון הסאונד יכול להיות מדהים גם בחיתוך גבוה.

אני יודע שגורל אוהב שהסט יורד נמוך, שיבוסם לך

אני באמת מאמין שכל אחד צריך לבנות את המערכת לפי ההשקפת עולם שלו, אנחנו שונים אך לכולנו מחנה משותף...

האהבה לסאונד נקי ומדויק!!

אני בהחלט מאמין שגם היי אנרג'י (במיוחד עם הוא זול יותר) שווה יותר מהקלראוס רק מאחר ואני אוהב את הסאונד שלו.

גם את הקלארוס מאוד אהבתי! באמת שכן אך יותר התחברתי להיי אנרג'י שלי

אין ספק שזהו רמקול משובח שמפיק צליל יפיפה ומכאן והלאה זה כבר עניין הטעם.

ולכן חשוב שהחבר יבוא למפגש (הלו לא מדובר ב 50 ש"ח שיוחלפו בקרוב, אנחנו מדברים על 1.8-2K )

ישמע את שני הסטים, עם דיסקים שהוא אוהב לשמוע.

ואז יהיה לו דעה

ועד אז אנחנו יכולים להתווכח שנים על גבי שנים איזה סט טוב יותר

היי אנרג'י?

מורל דוקאט אוביישן?

HAT קלארוס?

אין תשובה אחת

אלקסנדר שאוהב את המורלים... אלך לכיוונו

אני הלכתי לכיוון ההיי אנרג'י...

וגורל שאוהב את הקלארוס הלך עליו.

ליגיטימי לחלוטין.

השוק הוא חופשי ויש יותר משני מוצרים!

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

רוני, עד היום נמנעתי בתר'דים שקשורים למוצרים שלי אבל הפעם אני אוסיף משהו מתוך נסיון אישי שלי

ההשוואה שלך היא לא נכונה מהבסיס.

הקלארוס מתעלה על ההיי-אנרג'י בכל פרמטר.

ואני אומר את זה מנסיון, והחלפת כמה היי-אנרג'י בקלארוס במספר רכבים שונים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

שני סטים נהדרים.

שני סטים שאי אפשר ממש להשוות אותם אחד על השני משום שהם הולכים לשני כוונים נפרדים.

אני גם נוטה לכוון הקלארוס כי אני גם אוהב מידבאס עם באס עמוק נעים וגם חזק והקלארוס פשוט יוצא מן הכלל בקטע הזה.

למען האמת - בהיי אנרג'י ובכלל בהרץ - כמעט בכל הסטים שלהם מה שהכי חסר לי - זה מידבאס.

אבל בסופו של יום - מדובר בטעם אישי, החבר שלך צריך להחליט עם האזניים ולא עם העיניים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מצטרף לאליקו ואדי, נסיון עם מוצרים של הרץ\אודיסון לא חסר לי, ברכב הקודם היה לי SPACE ולאחר מכן High Energy וכל זה על מגבר VRx.

לדעתי רוני אתה ממעיט בחשיבותה של במה קדמית מלאה ומפורטת ככל שאפשר, להגיד "סו וואט" על 50HZ ביחס ל-90HZ זה שמיים וארץ, אנשים בפורומים בחו"ל, תחרויות ואפילו פה בארץ עושים שיינוים, התאמות וקסטומיזציה ברמות משוגעות לחלוטין בשביל לדחוף אלמנט 8" בדלת וכל זה על מנת לסחוט עוד קצת מהבמה הקדמית בתדרים הנמוכים, להגיד על זה "סו וואט" זה טעות.

אם נשווה את האלמנטים אזי המידבאס של הקלארוס טוב יותר בכל פרמטר, יורד נמוך יותר ועולה גבוהה יותר, אם כבר נעשתה השוואה היא צריכה להעשות ביחס למילה.

אם אתה מתחבר יותר לאופי הצליל של הרץ זה כבר עניין אחר לגמרי ושיקול אישי שלך.

זאת דעתי בכל אופן.

דני.

פורסם

מה עם מורל הייבריד? ממליץ בחום, בכיוונים נכונים והגברה בריאה ( ראה חתימה ) הם נותנים תמורה לא פחות ממעולה.

אצלי הם בלי איטום בדלתות שיגיע בקרוב והם נשמעים מצויין, אם חבר שלך יתחבר לאופי צליל "המורליסטי" הוא לא יתאכזב.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

פעם אחת יצא לי לשמוע קלארוס, אצל גורל, והוא היה נשמע סט טוב.

המון פעמים יצא לי לשמוע היי אנרג'י, רוב הפעמים שמעתי אותו והוא ממש לא היה מותקן כמו שצריך ונשמע בית שימוש. טוויטרים צורמים, מידים חלשים ואנמיים. לא מזמן לפני חודשיים יצא לי לשמוע חלקים מהסט הזה ב-2 מערכות שונות,ופעם אחת את כל הסט מותקן באיזה אופל לא זוכר שנשמע ממש טוב. המידים בנפרד היו בעלי באס חזק, ירדו נמוך ונתנו באש בצורה שלא ציפיתה לה בכלל בגלל מה שהייתי רגיל מהסט הזה, והטוויטרים היו מפורטים ו"קריספיים" מאוד והשתלבו נהדר.

משום מה, זה נראה, ואולי גם נכון שמי שקונה את הHAT משקיע יותר בהתקנה נכונה יכול לביות בגלל היבואן שכנראה גם שם דגש על זה ולעומת זאת מי שקונה היי אנרג'י יכול להיות שעושים לו התקנה חפיף במקום...

בכל אופן ההי אנרג'י סט טוב מאוד ויש לשים דגש על התקנה ראויה שלו, ואז גם המידבאס הזה יודע לתת.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

לי האמת יצא מעט לשמוע משניהם ושניהם סטים טובים ללא ספק, מתעלה אחד על השני? לא יודע, אופי סאונד שונה אבל שניהם סטים טובים.

פורסם
אני מצטרף לאליקו ואדי, נסיון עם מוצרים של הרץ\אודיסון לא חסר לי, ברכב הקודם היה לי SPACE ולאחר מכן High Energy וכל זה על מגבר VRx.

אם נשווה את האלמנטים אזי המידבאס של הקלארוס טוב יותר בכל פרמטר, יורד נמוך יותר ועולה גבוהה יותר, אם כבר נעשתה השוואה היא צריכה להעשות ביחס למילה.

אם אתה מתחבר יותר לאופי הצליל של הרץ זה כבר עניין אחר לגמרי ושיקול אישי שלך.

זאת דעתי בכל אופן.

דני.

דני,אני חושב שקצת הגזמת עם המשפט של ההשווה של ההרץ מילה עם הקלראוס.

אני שמעתי את הקלארוס אצלך והוא נשמע טוב מאוד!!!

אבל להשוות אותו למילה???

ממש לא אין מקום להשווה בכלל אני מדבר מתוך זה שהייה לי את המיד באס של המילה.

אני חייב להגיד שזה המיד באס הכי טוב ששמעתי עד היום.

יותר מהסופרימו אפילו.

אני לא משווה את הסקאן ספיק שהייה לי כי הוא הייה וופר.

אז לסיכום:

הקלארוס טוב יותר מההיי אנרג'י ללא ספק אבל ממש אין מה להשוות אותו למילה.

זו דעתי מנסיון,עם הרכיבים.

רועי.

פורסם

אני מאוד מעריך את מה שדני ואליקו כתבו ואני כבר אמרתי שזו דעתי האישית, ואני בטוח שניתן להגיע לבמה קדמית טובה עם כיוונים נכונים, ואני מקווה שאני אסיים לרפד ולכוון להשמיע לכולם את המערכת..

אני מצוטט חלקים ממה שאמרתי והמלצתי

ואם אתה כבר קונה סט (החבר) שיקנה את הרמקול שלו נשמע הכי טוב, נקודה!

אני בהחלט מאמין שגם היי אנרג'י (במיוחד עם הוא זול יותר) שווה יותר מהקלראוס רק מאחר ואני אוהב את הסאונד שלו.

גם את הקלארוס מאוד אהבתי! באמת שכן אך יותר התחברתי להיי אנרג'י שלי

אין ספק שזהו רמקול משובח שמפיק צליל יפיפה ומכאן והלאה זה כבר עניין הטעם.

ולכן חשוב שהחבר יבוא למפגש (הלו לא מדובר ב 50 ש"ח שיוחלפו בקרוב, אנחנו מדברים על 1.8-2K )

ישמע את שני הסטים, עם דיסקים שהוא אוהב לשמוע.

ואז יהיה לו דעה

אני באמת מעריך את הציוד, וממש לא מזלזל בקלארוס.

אני יודע שזהו מוצר ברמה גבוהה מאוד ואני בטוח שלא אחד ולא שנים אוהבים ומתחברים לסאונד שלו.

קרוב לוודאי שאם אני ארצה לגוון ואחליט שאני רוצה סאונד "טיפה" שונה אני אפזול לכיוון ה HAT למיניהם.

מקווה שלא פגעתי במישהו כי בהחלט מדובר בציוד ברמה!

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם
דני,אני חושב שקצת הגזמת עם המשפט של ההשווה של ההרץ מילה עם הקלראוס.

אני שמעתי את הקלארוס אצלך והוא נשמע טוב מאוד!!!

אבל להשוות אותו למילה???

ממש לא אין מקום להשווה בכלל אני מדבר מתוך זה שהייה לי את המיד באס של המילה.

אני חייב להגיד שזה המיד באס הכי טוב ששמעתי עד היום.

יותר מהסופרימו אפילו.

אני לא משווה את הסקאן ספיק שהייה לי כי הוא הייה וופר.

אז לסיכום:

הקלארוס טוב יותר מההיי אנרג'י ללא ספק אבל ממש אין מה להשוות אותו למילה.

זו דעתי מנסיון,עם הרכיבים.

רועי.

רועי עם כל הכבוד,

אתה על כל אלמנט שני אומר הכי טוב בעולם, ועדיין חצי שעה אחרי הוא כבר לא ברכב שלך - אז איך זה מסתדר ?

פורסם

גורל,

הוא לא אשם, הוא פשוט חולה...

הוא לא שולט בזה, הוא פשוט חייב לנסות כל סט שקיים בעולם.8)

יום יבוא ואולי הוא "ימצא" את מבוקשו ואז הוא בטח ישתגע.:wink:

רוני נ.

נ.ב

במפגש צפונכז נעשה יום התרמה מיוחד לכל נפגעי אודיופילזם

אנא ממכם פיתחו את ליבכם ואת כיסכם...

הטיפול הוא ארוך ומייגע, כרוך בטיפול ברמקולים של קליפורניה בום והוא טיפול יקר מאוד...

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תוכן חדש...