Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גנבים טיפשים, נוסעים במגאן לשוד :roll:

ומה אם היא תתקע באמצע הבריחה?

ואם כבר מגאן, לפחות שתיהיה "משוברת" עם "פילטר בטוח"

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המאבק הנצחי בין הרגש לשכל.

מצד אחד, הרגשת הסיפוק האדירה כתוצאה ממעשה ההירואי סטייל הוליווד,

ומצד שני, כימות העניין לשקלים, כשבשורה התחתונה, האישה הפסידה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כל הכבוד לה:mm_yeah:. למי איכפת מה1000 שקל?! בזכותה תפסו את אחד הגנבים ואולי יתפסו את השאר, ואם הם יפלו על שופט נורמאלי אולי גם יקבלו קצת זמן בכלא.

באמת מוריד בפניה את הכובע!

פורסם

אם היא תיפול על אותה שופטת ששחררה את העבריין מהחוף,

היא תחטוף כפליים. בעצם, המגמה הכללית במערכת המשפט בארץ

היא לעשות הכול הפוך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
כל הכבוד לה:mm_yeah:. למי איכפת מה1000 שקל?! בזכותה תפסו את אחד הגנבים ואולי יתפסו את השאר, ואם הם יפלו על שופט נורמאלי אולי גם יקבלו קצת זמן בכלא.

באמת מוריד בפניה את הכובע!

עם המערכת המשפטית במדינה הוא יטייל שוב ברחוב תוך שבוע\ שבועיים.

פורסם

האירוניה היא שבתור נפגעי תאונת דרכים הגנבים יכולים לתבוע סכום הרבה יותר יפה מה-1000 ש"ח שהיו לה בתיק.

כל אחד מהם.

ואם הביטוח של האישה יתנער ממנה (סביר והגיוני - כי זאת תאונה שנגרמה בכוונה, וציטטו אותה ככה בעיתון) אז גם יצא בסוף שהיא תשלם להם מכיסה הפרטי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

האמת היא שגם אני הייתי רודף אחרי הגנבים - אבל בטח ובטח שלא הייתי נכנס בהם. פשוט מודיע כל הזמן את מיקומי למשטרה כדי שהם יבצעו את המעצר...

פורסם

senda, אתה כל כך צודק. נכון, המשטרה לא עושה את עבודתה, אבל במקום לעשות בעצמנו את העבודה שלהם, אולי נעזור להם לבצע את העבודה ונמשיך במעקב בזמן שהמשטרה על קו הטלאפון בדרך לאותו מקום, הם כבר יכולים לבצע מרדף אחרי אותם גנבים. מדוע להיות כל כך טיפשה ולהתנגש בהם ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

את האמת,היא כן עשתה את עבודתה - עובדה שהצליחה לתפוס את אחד הגנבים (אמנם לאחר שהאשה נכנסה בהם),אבל זה אומר שהם הגיעו למקום לא הרבה זמן אחרי ההתנגשות כי עובדה שהגנבים לא הספיקו לברוח, כלומר הם כבר היו קרובים למקום,וכנראה היו מוצאים את הגנבים גם ככה.

פורסם

איך שהתקשורת אוהבת לעשות כותרות. בערים הגדולות ישנם הרבה מקרים כאלה, אזרחים שתופסים גנבים, בעיקר "כייסים" על חם ואף נוסעים אחריהם עם הרכב ועושים תאונה. ממש "כוח ה-Ynet".

Xbox12341

פורסם

לא יותר חכם היה לסוע אחריהם ברוגע ולרשום את מספר הרכב?

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

לדעתי האישה עשתה מעשה טיפשי, מסוכן וחסר אחריות.

אבל - היא לא אשמה !!

ולפני שמתחילים להריץ דאחקות שוביניסטיות על זה שהיא יצאה מהמטבח, אז לא זו כוונתי.

כוונתי היא שלאור העובדה שהמדינה שלנו מגלה אוזלת יד בטיפול בפשע, מכל סוג, האזרח שזה אומר אתם ואני, כבר מרגישים חסרי עונים. כלומר, אפשר לעשות לנו כל מה שרוצים ואנחנו חייבים לשתוק. מה שמחמיר את התחושה הזו היא העובדה שגם הממסד אינו שונה בהרבה וגם הוא דורש לא פעם מהאזרח לסתום את הפה כשנעשה לו עוול בירוקרטי כזה או אחר.

לכן, אני משער שהאישה הזו אמרה לעצמה שאין שום סיכוי בעולם שמשטרה או המדינה תגן עליה ותשיב לה את רכושה ולכן לקחה את גורלה בידיה.

הבעיה היא כמובן עם הביצוע שהוא כאמור טיפשי, מסוכן וחסר אחריות.

דני G.

פורסם

המקרה הנ"ל הוציא אותי משלוותי לגמרי.

בינינו, אם היא הייתה דורסת מישהו או אם הרכב של השודדים לאחר שאיבד שליטה (ועף מעבר למדרכה) היה עולה על מישהו, איך היו מגיבים על זה במשטרת ישראל??

איך לא עצרו אותה בסוף המרדף על כל העבירות שהיא ביצעה?? (המשטרה רדפה אחרי הגנבים ביחד איתה, הם בטוח ראו הכל...)

איך לעזאזל משטרת ישראל הוציאה אותה נקייה רק בשל תוצאות המרדף???

על סמך מה הפכו אותה לגיבורת היום?

מה לגבי שי דרומי? ורבים אחרים?

רנ"צ דודי כהן, לשיפוטך.

יום נעים ובטוח.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...