Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס 2003 ידנית 1350

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה מכרתי את הרכב הקודם.

מעוניין לדעת מה צריך לבדוק ביסודיות ביונדאי גטס מודל 2003 1350 סמ"ק ידנית?

מה "המחלות" המיוחדות ,מה ניתן לבדוק לבד ומה במכון הרישוי?

תודה רבה לכל העוזרים

פורסם

המחלה העיקרית שלה שהיא עגלה ולא כיף לנהוג בה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

היה לי את הרכב הזה

גטס 2003 ידנית מנוע 1400

הרכב היה ברשותי כחצי שנה

הרכב חמוד, אמין במיוחד, אך שותה דלק כמו מטורף, מציע לך לא לגעת ברכב הזה

וכן אני מדבר על ההילוכים! עשה לי 1 ל 8 בממוצע וזה בדוק, ושלא יעבדו עליך.

פורסם

אני חושב שרוב אלו שכותבים על היונדאי גטס לא נסעו בחייהם על הרכז הזה ורק ניזונים מכל מה שהם קוראים עד שהם הצליחו לגבש לעצמם דעה כל-כך מוצקה מבלי לנסוע עליו פעם אחת.

אז לי יצא דווקא לנהוג ביותר מאחת כזו.

הרכב לא מציאה, לא מפנק במיוחד, ולא מהנה, אבל הוא לא עגלה שלא סוחבת, נכון אין לו ביצועים, אבל כמו יונדאי אחרות הוא עושה את העבודה. הוא באמת זולל יחסית דלק, אבל אפשר להגיע לתוצאות סבירות בנהיגה רגועה. תלוי מה הצרכים שלך בדיוק.

בסה"כ זה רכב אמין מאוד, ואפשר לקנות שנתון חדש שייתן הרגשה מצויינת למי שמעוניין להתקדם כמה שיותר בשנתון ולהוציא כמה שפחות כסף. ולפעמים זה שיקול חשוב מאוד. כי מי שמתעניין בגטס מלכתחילה כנראה מחפש רכב אקונומי ולא רכב מהנה, ואפשר "לקפוץ" איתו הרבה שנים ולקבל תמורה סבירה בהחלט לכסף.

פורסם

אוטו מצויין יש לי כזה שנת 2005 ידני עשה כבר 109K אני מאוד מרוצה אני מצליח להגיע איתו לצריכת דלק של 1-16 בנסיעה רגועה כמובן שמחוץ לעיר (אני גר במושב) אצלי כבר חצי שנה אולי קצת יותר פשוט בובה.

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

פורסם

חבר שלי נוהג על אחת בצבא אוטומת הוא אמר לי שהוא לא ראה מכונית ששותה כל כך הרבה למנוע 1400 .

נ.ב

fizban

הוצאת לי את המילים מהפה...

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם
היה לי את הרכב הזה

גטס 2003 ידנית מנוע 1400

הרכב היה ברשותי כחצי שנה

הרכב חמוד, אמין במיוחד, אך שותה דלק כמו מטורף, מציע לך לא לגעת ברכב הזה

וכן אני מדבר על ההילוכים! עשה לי 1 ל 8 בממוצע וזה בדוק, ושלא יעבדו עליך.

היתה לנו גטס ידנית מנוע 1350 במשך שנה וחצי עם תצרוכת ממוצעת של 1:13 ובבין עירוני היא הגיעה ל1:15 בלי בעיה.

הבעיה היחידה של הרכב הוא בור בהילוכים בין שני לשלישי שלוקח זמן להתרגל אליו ולהבין מתי להחליף כדי לא ליפול במהירות בעיקר בעליות

ידנית שעושה 1:8 זה או אוטו עם תקלה במערכת ההזרקה או נהג בהמה.

• תוכן חדש...