Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי אתר HNN נהרגו בכבישי הארץ 101 אנשים מתחילת השנה

http://www.hnn.co.il/memboard.php כאן תראו פירוט לפי ימים וסוגי רכבים

צילום: בני ישראלי - HNN

צילום: א. שרייבר

צילום: בן מזרחי, יחידת הצילום - כבאות חילוץ והצלה

כביש עוקף אילת: בתאונת דרכים קשה נהרג אדם אחד ואישה נפצעה באורח קשה

23.04.09 / 04:38 תגובות: 26

צילום: דן לוין - מרכז הענינים

פתח תקווה: שלושה בני אדם נפצעו קל עד בינוני בתאונת דרכים ברחוב נחשון

23.04.09 / 08:19 תגובות: 2

צילום: ella

צילום: אהרן ברוך ליבוביץ - HNN

חיפה: בתאונת דרכים ברחוב גאולה בין רכב לאוטובוס נפצעה אישה באורח קל

22.04.09 / 11:41 תגובות: 8

צילום: דן לוין - מרכז הענינים

כביש גהה: בסמוך למחלף קוקה קולה התהפך רכב - שלוש נשים נפצעו קל

21.04.09 / 06:27 תגובות: 31

צילום: דוד סגל ודוד חנונה - HNN

אשדוד: משאית מנוף שהרימה חומרי בניין התהפכה ברובע ז' - איש לא נפגע

21.04.09 / 04:28 תגובות: 10

צילום: אמבולנס 'ערן'

צילום: איחוד הצלה - תל אביב

כביש 20: בסמוך לגשר יצחק שדה פגע רוכב אופנוע ברכב ונפצע קשה

19.04.09 / 04:55 תגובות: 9

צילום: להב, דודו וענונו - כבאות חילוץ והצלה

מחלף אור עקיבא: ערבי תושב ג'אסר א-זרקא נפצע קשה בתאונת דרכים וחולץ ע"י כבאי איגוד חדרה

19.04.09 / 09:28 תגובות: 16

עכשיו אני יכול להמשיך COPY PASTE שעה ועדיין לא תראו אף רכב ספורט בין ההרוגים או הפוגעים, לא ביום יום ולא במירוץ רייס ראלי או אחר - אז למה לעזזאל תמיד רודפים אותנו כהדבר הכי מסוכנים בכבישים ??

:x

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו כל דבר בעולם, מאז ומעולם: כסף.

לא מעניין אף אחד בטיחות (גם אם מבלבלים את השכל על זה). הכל למראית עין.

כמו שטוענים עוד הרבה מומחים לתחבורה, הדוגמא שהבאת מוסיפה לכך שמהירות היא לא בהכרח דבר רע ומזיק.

אבל כל מה שמעניין את כולם, כולנו וכן, גם את "המדינה" זה לנפח את החשבון בנק, והדרך הכי קלה למדינה לעשות את זה זה לקנוס "עברייני מהירות".

לכן תמיד! אבל תמיד! ירדפו נהגים ספורטיביים.

Nothin really matters to me

פורסם

יוקרה של המשטרה, אם היא תופסת אופנוען על 250 או פורש על 200 זה גורם לה להראות כאילו היא עושה את מה שהיא אמורה לעשות, הרי היא תופסת פראי אדם שנוסעים במהירויות מטורפות!

אבל בפועל פורש ב200 זה כמו מאזדה 6 ב150, פשוט פורש נתפסת נשמע טוב, הנה העשיר הזה עם הרכב האקזוטי שלו נתפס ע"י משטרת הסקודות שלנו.

או תפיסת אופנוע, הכלי רכב הזה שיכול לברוח לכל סמטה או פתח הכי קטן, זה בכלל נשמע טוב.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

1. מי רודף? מה זה "רודף"?

אני נוהג ברכבים ספורטיבים מעל 15 שנה ואף פעם לא רדפו אותי.

2. המדגם שהבאת לא מייצג ולא רלוונטי לטיעון (לא ברור ככל שיהיה). כדי לדעת אם רכבי ספורט מסוכנים ונהגיהם מועדים יותר לתאונות אתה צריך:

א. להגדיר מהו רכב "ספורט".

ב. למצוא את אחוזי רכבי הספורט מכלל הרכבים.

ג. למצוא את אחוז התאונות עם נפגעים בהם מעורבים רכבי "ספורט" ביחס לכלל האוכלוסיה.

ד. אם אתה רוצה להיות מהמהדרין, למצוא את הנסועה הממוצעת של רכב ספורט לעומת רכב רגיל ולשקלל גם את הנתון הזה.

לאחר קבלת התוצאות נסה למצוא הסברים נוספים להן. למשל, אם גילית שרכבי ספורט מעורבים יותר בתאונות מרכבים אחרים (שוב, באופן יחסי לכמות שלהם), האם זה בגלל הרכבים או בגלל סיבה אחרת?

למשל, שנהגי רכבי ספורט הם לרב נהגים צעירים יותר שססטיסטית מועדים יותר לתאונות?

[אני מזכיר, זאת דוגמא תיאורטית, לא קביעת עובדות]

בקיצור, העבודה עם הקישורים לא תורמת לטיעון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מציע לכ"א שעומד להגיב בשרשור הזה, להביט קודם במראה (רצוי לא פנורמית, כי היא מעוותת) ולחשוב על ההתנהלות היומיומית שלו בכבישים. יש סיכוי לא רע שהתשובה שם ו/או בעיני המשתמשים האחרים בכביש.

אם זה לא הספיק - נסו לחשוב על אחוז הספורטיביות בארץ שעברו שאסי ושאר מרעין בישין.

שימו לב - אני לא אומר שהרדיפה מוצדקת (ההיפך, אני חושב שהתנהלות המשטרה מחורבנת ולא מוצדקת), אבל כדאי לחשוב גם מהו חלקם של נהגי המכוניות הספורטיביות בעניין.

פורסם

אני לא מדבר על שאסי פה ושם - זה אולי מראה שמכוניות ספורט יותר בטיחותיות מרכבים אחרים (וכן או לא זה בינינו לבין הסוכן ביטוח ואולי שווה הוזלה בפרמיה למי שיש כזה 8) ) , אני מדבר על הרוגים 101 הרוגים ב 4 חודשים האחרונים מעל 500 שנה שעברה מעל 500 בשנה לפני זה ...

ושם היחידים שאני מכיר שמרכזים אינפורמציה זה HNN ואני לא רואה בין כל הדיווחים שלהם פורשה אימפרזה איוו איביזה מיאטה טייפ R או כל ספורטיבית אחרת

פורסם
1. מי רודף? מה זה "רודף"?

אני נוהג ברכבים ספורטיבים מעל 15 שנה ואף פעם לא רדפו אותי.

2. המדגם שהבאת לא מייצג ולא רלוונטי לטיעון (לא ברור ככל שיהיה). כדי לדעת אם רכבי ספורט מסוכנים ונהגיהם מועדים יותר לתאונות אתה צריך:

א. להגדיר מהו רכב "ספורט".

ב. למצוא את אחוזי רכבי הספורט מכלל הרכבים.

ג. למצוא את אחוז התאונות עם נפגעים בהם מעורבים רכבי "ספורט" ביחס לכלל האוכלוסיה.

ד. אם אתה רוצה להיות מהמהדרין, למצוא את הנסועה הממוצעת של רכב ספורט לעומת רכב רגיל ולשקלל גם את הנתון הזה.

לאחר קבלת התוצאות נסה למצוא הסברים נוספים להן. למשל, אם גילית שרכבי ספורט מעורבים יותר בתאונות מרכבים אחרים (שוב, באופן יחסי לכמות שלהם), האם זה בגלל הרכבים או בגלל סיבה אחרת?

למשל, שנהגי רכבי ספורט הם לרב נהגים צעירים יותר שססטיסטית מועדים יותר לתאונות?

[אני מזכיר, זאת דוגמא תיאורטית, לא קביעת עובדות]

בקיצור, העבודה עם הקישורים לא תורמת לטיעון.

אני מבין מה אתה מנסה להגיד אבל אני לא מסכים איתך. לא צריך לעשות פה שום מחקר בשביל להבין את הטענה (וגם לקבל אותה לאור מה שראינו בשבועות האחרונים) של פותח השירשור.

ברור שלא מדובר ב- "רדיפה" במובן הקיצוני של המילה, אולי אפשר לכנות את התופעה הזו כ-"אצבע קלה על ההדק" של המשטרה בכל מה שקשור לרכבים הספורטיביים. יכול להיות שאתה לא נתקלת בזה ואני מניח שיש עוד לא מעט נהגים של רכבים ספורטיביים שלא נתקלו בזה - אבל זה לא אומר שזה לא קיים. אני דווקא חושב שמה שפותח השירשור עשה הוא פשוט משהו יותר מוחשי לעובדה קיימת שאי אפשר לערער עליה שכולנו מכירים כבר שנים: אחוז התאונות שנגרמות כתוצאה ממהירות מופרזת הוא זניח (אם אפשר להגיד את זה) לעומת אחוזי התאונות הנגרמים מעבירות אחרות. וזה כן דבר שנבדק ונחקר והוכח.

אם מה שקורה פה בשבועות האחרונים הולך להפוך לנורמה בפעילות של משטרת התנועה - אני לא מקנא (או שאולי כן...?) בנהגי הספורטיביות אם בטעות ייצא להם לחלוף ליד איזו ניידת תנועה שמא היא תתחיל לעקוב אחריו "וללמוד את שגרת יומו"...

ואני חושב שהקישורים שהוא הביא מאוד תורמים לחידוד הטענה והם ממחישים זאת בצורה יותר טובה, כמו שבאחת התגובות שלי בנושאים האלו הבאתי את הקישור למדור "פוטו-רצח" באתר וואלה! רכב, ששם אפשר לראות עשרות עברייני תנועה הרבה יותר מסוכנים, הם מצולמים - אבל הם חיים את החיים שלהם בשקט. הם לא צריכים לחשוש מהמשטרה שעוקבת אחריהם.

אפילו הקטנועיסטים של היום כבר לא מסתכלים סביב בשביל לראות אם יש איזו ניידת בקרבתם לפני שהם עולים על המדרכה לחצי מטר-מטר בשביל לדלג על רמזורים אדומים.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
אני לא מדבר על שאסי פה ושם

גם אני לא. אבל מכונית ספורטיבית מטבעה תמשוך יותר תשומת לב (תחשוב מה קורה כשאתה רואה מכונית עם סממנים ספורטיביים, ומה קורה כשאתה רואה מזדה 3 לבנה או כסופה), כשיש לה אגזוז פתוח שמוסיף רעש היא תמשוך עוד יותר תשומת לב, אם הנהג שבה נוסע במהירות גבוהה, בטח אם הוא מזגזג - היא תמשוך עוד יותר תשומת לב, ואם היא מעורבת בתאונה או שהמשטרה עוצרת אחד כזה - אז מייד התגובה של האדם הממוצע ברחוב תהיה שונה (הרבה פעמים היא תהיה שמחה לאיד) מאשר אם אותה מזדה 3 תהיה מעורבת באירוע כזה.

מכיוון שכל הדברים שכתבתי קורים - זה מעורר את אותו אנטגוניזם מצד הציבור והמשטרע מתכופפת לפי הכיוון שהרוח נושבת ממנו.

אם כולם חושבים שבעלי המכוניות הספורטיביות הם חוליגנים מועדים - הם אלה שצריך לטפל בהם ראשונים ובחוזקה (זו ההלכה הנהוגה אצל משטרת ישראל).

99 אחוז מבעלי הספורטיביות יוצרים שם רע לכל השאר...

פורסם

אני לא פעם ראיתי נהגים של רכבים ספורטיביים עושים שטויות.

גם על מגרש חניה/מפגשים וגם בכביש ציבורי.

אבל גם נהגים של רכבים רגילים/מוניות/אוטובוסים/משאיות לא כולם מלאכים.........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
אני מבין מה אתה מנסה להגיד אבל אני לא מסכים איתך. לא צריך לעשות פה שום מחקר בשביל להבין את הטענה.

קראתי את כל מה שכתבת ולא הבנתי עדיין: מה הטענה?

במשפט אחד, בבקשה.

פורסם

הינה הרגע חזרתי מסידורים בעיר,לפתיע הבחנתי בכביש ראשי אצלינו בעיר כי ניידת חבויה שם אורבת לטרף[כמובן שעומדת על אי תנועה קטנטן[ממש מקום מסתור מושלם יש לומר]

אני חיכיתי לחבר בדיוק באותו איזור,תוך כדי הסתכלות למתרחש באיזור הניידת,רואה שוטר עם הקסקט על הראש מחכה לטרף,חצי שעה לא עוצר אף אחד עד שהגיע קולט עם אגזוז וג'נטים[יש לציין שהיא נסעה רגוע כמו שאר המכוניות] אבל השוטר ,איך לא ,היה חייב לעצור ולשחק אותה "שוטר עלק" .לא יודע מה ניסגר שם,אבל העובדה ששוטר עומד שם כמו פסל[בזמן שהוא יכול לתרום קצת יותר עם המדים הכחולים שלו ]כמו ילד קטן ומתוסכל אורב לפתיון האהוב שלו.

תסכימו לא תסכימו מתנ"א את כל כוחה העלוב מגייסת בכדי להציק לנו אוהבי הרכבים.גם אני בדיעה שרוב התאונות בכלל ניגרמות ע"י רכבי אחרים המוגדרים ככשרים למהדרין,אז יש פה ושם נהג שיש לו רכב ספורט והוא קצת לוחץ.אבל כמה שהוא ילחץ הסיכוי שהוא יהיה מעורב בתאונה ובתאונה עם ניפגעי צד ג ,נמוך יותר מאדם ממוצע שישבית גטס עגלתית ויגרור לתאונה עם ניפגעים.

המשטרה בארץ הדפוקה הזו מגייסת את כל כוחה בזיבולי תנועה כדי להגדיל את הקופת חיסכון שלה עלינו,ובצד הפלילי ,הכוח שלה שואף לאפס..

מתגאה ומתברברת בפשיטות העלובות שלה על פורש שנוסעת 200,מערבים על אופנוע עלוב שנוסע 200,איפה תשמעו על המשטרה שלנו שתעשה פשיטה רצינית בנושאים פליליים,רק למשטרה כמו שלנו בני סלע יעשה בית ספר,העולם התחתון יחגוג להם ולנו על התחת והביטחון האישי,איש ירצח את רעהו ואיש פוליטי יאנוס וימשיך לחיות כרגיל.

רק עם משטרה כמו שלנו יכול להיות מצב שבו העונש אם תדרוס אדם למוות יהיה קל יותר מאם תתפס נוהג שיכור.

כניראה זה מתאים לארץ הזו שבה מה שמותר בדר"כ אצלינו אסור ומה שאסור אצלינו בדר"כ מותר במדינה הגיונית ונורמאלית.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הטענה של פותח השירשור: למרות אינסוף תאונות (מהפשוטות ביותר ועד המחרידות ביותר) שנגרמות מעשרות סיבות ועבירות שונות - המשטרה תופשת את נהגי הספורטיביות כפצצות מתקתקות, ונוהגות בהתאם.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

הבנתי את הטענה.

עכשיו, תגדיר רדיפה, כי כאמור, אני נוהג בספורטיביות לא מעט שנים ואני לא מרגיש נרדף.

• תוכן חדש...