Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא די מסכים עם הטענה-עובדה-כשאני נוסע בקופה אני רגיל שבכל פנייה אם עומד אחריה שוטר הוא מיד קופץ לכביש כנשוך נחש ועוצר אותי לבדיקת רשיונות,כבר קרה לא פעם שבנסיעה מנהלתית על כביש 1 או כביש אחר הורידה אותי ניידת תנועה לשוליים ,זה יום יומי ותמיד החשש שם,בסקודה RS אני מרגיש רגוע יותר,למרות שהוא ספורטיבי ומהיר,ועוד לא קרה שעצרו אותי,

אין כנראה מה לעשות זה לא כמה ספורטיבי האוטו אלא כמה ספורטיבי {או"משופר"}הוא נראה....

דבר נוסף-אני גם מסכים עם העובדה שנהג באוטו מהיר יסע "קצת" יותר מהר בכל מצב וכשאפשר,זה קורה מכמה סיבות-

1- הוא יכול.

2-בכבישים הררים ,עליות,פיתולים הרוב נוסעים יותר לאט מהמהירות המותרת כי הם לא יכולים\מפחדים.

3-אין מה לעשות-מכונית ספורטיבית הינה בעלת יכולות דינמיות גבוהות יותר המשרות ביטחון יתר על הנהג.

עם זאת אני מעדיף נהג פורש שנוסע 200 קמש בכביש טוב ע"פ הנהג טמבל בדיהטסו סיריון מושכרת {מהגר}שנסע עם 4 אנשים באוטו על +140 קמש במוצאי יום העצמאות בכביש החוף דרומה תוך עקיפות וסטיות מנתיב לנתיב בנסיון נואש להדביק איביזה קופרה {ואותי}---------איפה היו מתנ"א כשצריך אותם...........

ולסיום וכתובנה מהנ"ל--מכיוון שאין מודעות מוטורית בישראל לרוב האוכלסייה מהי תנועה{זרימה}מה ההבדל ביכולות הדינמיות של אוטו ספורטיבי חזק לליסינג 1600 אטו,מה זה בכלל כביש.......המסקנה הברורה של "העם" היא שאתה חוליגן שמתפרע על הכביש וכך גם השוטרים.

ועד שזה לא ישתנה ימשיך עם ישראל לנסוע בשמאלי על 89 קמש,להזדחל בעליה בעקיפה של מזדחל אחר או לסטות לפניך לעקיפה מבלי להבין-"מה לעזעזל אתה רוצה-ימשוגע--גם האוטו שלי מגיע ל150 קמש.....................חכה לישורת...."

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם זאת אני מעדיף נהג פורש שנוסע 200 קמש בכביש טוב ע"פ הנהג טמבל בדיהטסו סיריון מושכרת {מהגר}שנסע עם 4 אנשים באוטו על +140 קמש במוצאי יום העצמאות בכביש החוף דרומה תוך עקיפות וסטיות מנתיב לנתיב בנסיון נואש להדביק איביזה קופרה {ואותי} ---------איפה היו מתנ"א כשצריך אותם...........

עכשיו תגיד לי, במה אתה יותר טוב מאותו אחד בסיריון?

בעיני כל אחד אחר מהנהגים על הכביש (וגם בעיני מתנ"א) ההתנהגות שלך על הכביש היתה מזעזעת בדיוק כמו זו של הסיריון, רק שאתה בולט יותר על הכביש ולכן כולם, כולל מתנ"א, זוכרים בעיקר אותך.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אתה משווה סיריון לפיאט קופה? ברור לך שסיריון עם 4 אנשים על 140 קמ"ש זה לא פיאט קופה עם שני אנשים במקרה הרע?

מה גם שלסיריון בלמים גרועים ביותר בקבוצה שלה וזה עוד לפני שהשוונו אותה לקופה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הבנת? מה הבנת?-----לא הבנת...!

תגיד....מה אתה קופץ?אתה יודע איך נסעתי?אתה ההית שם? אולי אתה אותו נהג?

אתה שואל במה אני יותר טוב?

אני לא חתכתי אף אחד,,לא נידבקתי לתחת של אוטו עם 200+כס כאילו הוא מעקב אותי,ואני יכול להמשיך עוד ועוד,אבל אני אסכם את זה בכך שגם שאפשר לא תמיד צריך להוכיח ששלך יותר גדול ובטח לא עם 4 אנשים באוטו בכביש מהיר אבל מפוצץ תנועה.

,, וכנראה שלא הבנת עד עכשיו מה ההבדל בין אוטו ספורטיבי לקופסת נעליים יפנית ........

פורסם
הבנת? מה הבנת?-----לא הבנת...!

תגיד....מה אתה קופץ?אתה יודע איך נסעתי?אתה ההית שם? אולי אתה אותו נהג?

אתה שואל במה אני יותר טוב?

אני לא חתכתי אף אחד,,לא נידבקתי לתחת של אוטו עם 200+כס כאילו הוא מעקב אותי,ואני יכול להמשיך עוד ועוד,אבל אני אסכם את זה בכך שגם שאפשר לא תמיד צריך להוכיח ששלך יותר גדול ובטח לא עם 4 אנשים באוטו בכביש מהיר אבל מפוצץ תנועה.

,, וכנראה שלא הבנת עד עכשיו מה ההבדל בין אוטו ספורטיבי לקופסת נעליים יפנית ........

יש לך אוטו ספורטיבי - אז לך מגיע יותר מאחרים :idea: אתה יותר חכם ,יותר מבין , והעיקר אתה יותר טוב מאחרים

עיקרון השיוויון הדמוקרטי - אולי משפט קצת קשה להבנה אצלך אומר - זכות השוויון , זכות הבחירה , וזכות השימוש בדרך .

עבר עבירה המשתמש בדרך - יטופל ע"י רשויות החוק .

לא אתה ולא אני קובעים לאדם את הזכות הנתונה , ולפי התשובות שלך - צר לי מאוד , אבל טוב שהמשטרה שמה על משתמשים בדרך כמוך עין

( וכמו שנכתב - המסמר הבולט - מעלה חלודה יותר מהר :lol: )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מה הקשר מחט לסלט פירות?

הרכב "הספורטיבי" בדר"כ בטיחותי יותר (בלמים מחוזקים וכו') יציב יותר (בולמים, קפיצים, צמיגים רחבים וכו') ובנוי למהירויות גבוהות יותר ולכן "רק" בשל עובדות אלה הוא אכן "טוב" יותר מאחרים.

לכן אין לנו צורך להוכיח כי אנו יותר טובים מאחרים, בטח ובטח מכל מני קופסאות פח שמשום מה אנשים עדין מתעקשים לכנות אותן כרכב.

ב'נת?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לא נידבקתי לתחת של אוטו עם 200+כס כאילו הוא מעקב אותי

אני הרי בערך באותה דעה איתך, אבל רק משהו קטן, אם הוא נדבק אליך, אולי באמת עיקבת אותו?

ניסיתי לזוז לנתיב הימני ולתת לו לעקוף אותך או שזאת כבר הייתה פגיעה באגו?

תמיד, לא משנה באיזו מהירות אני נוסע, אם מישהו מגיע כשאני בשמאלי ונראה יותר מהר ממני או נדבק אלי אני זז ימינה ונותן לו לעבור, לפחות שאני גם אראה אם זאת לא איזה סמוייה.

יש אנשים גם במכוניות פחות טובות משלך שינסעו יותר מהר ממך ולא מתפקידך להגיד להם משהו בנושא.

פורסם
מה הקשר מחט לסלט פירות?

הרכב "הספורטיבי" בדר"כ בטיחותי יותר (בלמים מחוזקים וכו') יציב יותר (בולמים, קפיצים, צמיגים רחבים וכו') ובנוי למהירויות גבוהות יותר ולכן "רק" בשל עובדות אלה הוא אכן "טוב" יותר מאחרים.

לכן אין לנו צורך להוכיח כי אנו יותר טובים מאחרים, בטח ובטח מכל מני קופסאות פח שמשום מה אנשים עדין מתעקשים לכנות אותן כרכב.

ב'נת?

עידן

אני ראש קשה , נכון , ולא הבנתי :roll:

העגלה שהייתה לך בגיל שנה - הייתה דגם ספורט , ובקבוק הפלסטיק היה עם חותמת פורש הה - אה הבנתי .

אם כך - אז כנראה הגיע הזמן שתתבגר :wink: טעם וריח וברור שאיכות - זה לא התחום שאתה יכול לשפוט אחרים .

כיף לך בדרכך , נהדר - תן לנו לפשוטי העם לחיות בדרכנו .

תובנה וחוכמה - זה לשתף אחרים כדי לקדם את החברה ולשפר , ולא להראות כמה אתה מבין , או האחרים גרועים .

אדם השופט אחרים לפי צעצועים - לעולם לא יהיה לו טוב ויהיה מתוסכל תמידית - כי גם הוא נשפט בדרכו :idea: ותמיד יהיה

אחר שיהיה לו יותר כסף ממך או כלי יותר חזק - חייה את חייך ותן לאחרים לחיות ( סלט פירות , מאוד מרענן ומרגיע )

- ראה את הסרט - האיש שרצה להיות מלך - יש שם תובנה חכמה - ויש עוד ..

התלונה הבסיסית של הכפריים , שהמים מלוכלכים - כי הכפר למעלה משתין בנהר היורד לכפר שלהם -

המלך ( אשליה לרגע ) עולה לכפר העליון , מספר על התלונות של ההשתנה למים :lol: ומקבל תשובה - אז מה

גם הכפר מעלינו משתין לנו למים ..

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אני הרי בערך באותה דעה איתך, אבל רק משהו קטן, אם הוא נדבק אליך, אולי באמת עיקבת אותו?

ניסיתי לזוז לנתיב הימני ולתת לו לעקוף אותך או שזאת כבר הייתה פגיעה באגו?

מי אמר שההיתי בשמאלי?הבחור נסע כמו בגימקנה רק על 100-140 קמש כשכל התנועה נוהגת ישר ואופקי על 100-110,ואני אגיד עוד משהו -בגרמניה על האוטובן גם שאתה נוסע 200 קמש בבמוו 520-אתה לא מתחרה או נידבק לפורשים ו"אובר-אודיז" {תעשה הקבלה לישראל על 100-120 קמש},כי אתה מבין את המגבלות של הרכב שלך ואז מה אם מותר ואפשר לנסוע יותר מהר.

ולזה התכוונתי-אני מרגיש יותר רגוע כשפורש עוברת אותי על 200+ מאשר אוטוליסינג עם צמיגי אופניים וברקסים של קורקינט עובר אותי על 140, ושאני רואה מישהו בא מאחור אני זז ,אבל באמת---במקרה הזה גם אם היו מתקיימים כל הכללים שהזכרת נראה לך שיכולתי לעכב אותו---נו באמת .הנה למה עפ אוטוקאר האצה 50-113 קמש סיריון -9.4 שנ,קופה-5.4 שנ.

ולכל חברי משמרות הזהב---בהצלחה וכל טוב.

פורסם
זה נכון שרכבים ספורטיביים בכלל ורכבי ספורט בפרט "נעצרים" יותר לבדיקות (שגרתיות או הצקות).

אבל זה גם נכון באותה המידה שאם תדבר כמו בן אדם ובאמת לא עשית שום דבר רע (חוץ מלנהוג כחוק ברכב שלך, בהנחה והוא תקין),

אתה תשוחרר אחרי מס' שניות / דקות, תוך איזה משפט מטופש מהשוטר של "אז סע לאט... הא?" וכו'.

הכל טמון (לדעתי) בגישה שהנהג מפגין כלפי השוטר.

.

נעצרתי על ידי בוחן תנועה על אופנוע, לא היתה מלכודת בדיקה אלא נעצרתי באמצע פקק, דיברתי אליו הכי יפה שאפשר ובכבוד, הרכב שלי כלל לא מוחצן ותמים למראה, שום בעיה בטיחותית, אפילו לא אגזוז פתוח, סיימתי עם הורדה מהכביש בגלל אינטרקולר חזית ופילטר פתוח, החוק נתן לו כלים לטפל ברכבים שהם סכנה לציבור והוא הוריד אותי מהכביש בגלל פילטר ואינטרקולר, מיותר לציין שהרכב שלי טורבו במקור כולל אינטרקולר.

אולי הוא לא ישחיל לך עוד, אבל תהיה בטוח שחלק לא תצא מזה.

את המיתוס הזה אני רוצה לשבור.

פורסם
אני מעדיף שהם יסעו 200,מאשר ידקרו אחד את השני ברחוב..

200 קמ"ש כמו דקירה

עלולה לעלות בחיים רבים

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

פורסם

אני חושב שזה די פשוט.

תרשים הזרימה שעובר במוחו של השוטר הוא כזה:

1. רכב ספורטיבי או כאילו ספורטיבי הוא בולט יותר גם כשהוא עומד בחניה. זה יכול להיות עיצוב, רעש ועוד הרבה סממנים. הקליאו האדומה שלי למשל הינה בעלת פוטנציאל למשוך את תשומת ליבו של השוטר מאשר קליאו כסופה. היגיון פשוט.
  2. אחרי שתשומת הלב של השוטר נמשכה, כבר 50% מאחורינו.
  3. רכב ספורטיבי מתקשר לנהגים צעירים, זאת עובדה. כאשר עוצרים רכב ספורטיבי או כאילו ספורטיבי יש סיכוי גבוה יותר למצוא בתוכו נהג בן 25 מאשר נהג בן 35. שוב היגיון פשוט.
  4. אוכלוסיה צעירה מתקשרת לקלות דעת. אין מה לעשות, ככה זה. יכול להיות שפה בפורום כולם היו בגיל 25 הכי בוגרים בעולם, אבל זה לא סוד שרובנו לא היינו עושים היום הרבה דברים שעשינו לפני 10 שנים. עניין של ניסיון חיים.
  5. קלות דעת מתקשרת בחשיבה האנליטית של השוטר לסמים, אלכוהול, נהיגה ללא רישיון\ביטוח\טסט, רכב לא תקין, נהיגה מהירה ופרועה וכו'.

לכן...אם מר שוטר רוצה לעצור רכב הוא ימשך אוטומטית לרכב ספורטיבי ולא לעוד רכב חברה (שסיכוי גבוה שיש לו ביטוח ורישיון רכב בתוקף). זה חזק ממנו והאמת...די הגיוני מנקודת המבט של עבודתו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אני דווקא די מסכים עם הטענה-עובדה-כשאני נוסע בקופה אני רגיל שבכל פנייה אם עומד אחריה שוטר הוא מיד קופץ לכביש כנשוך נחש ועוצר אותי לבדיקת רשיונות

כן, זה קורה עם הקופה (הסתובבתי איתה שנתיים...) אבל זה יותר עניין של סקרנות גרידא מאשר רדיפה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מנסיוני רוב הנהגים המסוכנים ,הם נהגים מבוגרים ,נשים צעירות קלות דעת, סבתות או ערסים בד"כ ביפנית חבוטה .

הקבוצה הראשונה מפחידה אותי הרבה יותר , משום הנטייה שלהן להמנע מאיתות בכל מחיר בזמן מעבר נתיב .

השבוע זה קרה לי: נהג מבוגר בפאסאט נוצצת בימני מחליט לפתע לסטות לשמאלי על גשר הולץ כשאני בשמאלי מתקרב במהירות

במקביל , בלימה חזקה וצפירה נזעמת הוציאו אותו מהבועה .

• תוכן חדש...