Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

 

אני מחפשת רכב אוטומטי וקטן יחסית ב10000. אם אפשר, עדיף שלא יהיה ישן יותר מ1995.

 

חשוב שיהיה משהו שישרת אותי לפחות 3 שנים ואני לא אצטרך להיפטר ממנו בגלל כל תקלה קטנה.

 

אני לא אוהבת רכבים צרפתיים, אז פיז'ו ורנו לא באים בחשבון. גם לא סקודות למיניהן או פורד כי היה לי ניסיון מאוד רע עם שניהם.

 

עדיף שלא יצרוך יותר מדי דלק, אבל אפשר לחיות עם זה אם אין אופציה אחרת.

אמרו לי שבמחירים האלו יש שתי אפשרויות:

1) לקנות משהו נוח, חזק ושנראה טוב (רכב גדול) אבל שאוכל המון דלק.

2) לקנות משהו קטן שייתן המון קילומטרים לליטר אבל שיהיה עדין (פיאט אונו, ג'אסטי, סוויפט).

 

כרגע יש לי פורד פיאסטה שנת 95.

 

האם רכבים אחרים (אולי ישנים יותר) יהיו יותר נעימים לנהיגה?

האם כדאי לי לרדת בשנה ולקנות משהו יותר טוב?

כמה יותר דלק צורך אוטומטי ביחס לידני?

פורסם

יש את המאזדות 121, 323- אישית אני מחבב את ה-121 אבל היא נדירה יחסית והן נחשקות. זה רכב קטן ובגירסתו האוטומטית הוא ממש נחמד. צריך רק לבדוק טוב שהרכב טופל ולא הוזנח. גם ה-323 נחמדות אך צורכות יותר דלק, כמו כן, הן נפוצות יותר.

 

טויוטה קורולה 93- אחלה אותו שיכול בערך להיכנס בתקציב שלך. ידוע באמינותו. גם רכב קצת נדיר שקשה למצוא. בטויוטה יש גם את הסטרלט שהיא הגירסא הקטנה יותר ואותה ממש ממש קשה למצוא.

 

זה ההמלצות שלי אבל תצטרכי להתפשר בשנה.

פורסם

הלכתי היום להמון מגרשים באזור שלי.

המצב לא ממש טוב.

 

מצאתי פיאט בראבה במצב די טוב (1.4), דייהטסו אפלאוז (יש לנו כבר אחד בבית ואני לא אוהבת אותו), מיצובישי לאנסר שחור עם צביעה מחדש ועוד כמה זוועות.

 

מחר בבוקר אני נוסעת עם אחי לראות כמה רובר 216. במשפחה פשוט מתים עליהם.

×
×
  • תוכן חדש...