Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, דוושת הברקס יורדת עמוק ויש לה מהלך ארוך עד שמקבלים תגובה מהבלמים, מע" הבלמים עברה שיפוץ לאחרונה דראמים רפידות ודיסקים, מוסכניק אמר לי שיש איזה שהוא בורג בבוסטר שצריך לפתוח אותו (להאריך אותו) על מנת שאקבל תגבור בלימה משמעותי יותר. אם תוכלו לעזור לי בנושא הזה עם תצלומים או הסבר מעשי איך לטפל בבעייה אודה לכם מאוד, דודו

פורסם

שלום רב !

האם מערכת הבלמים תוקנה /שופצה במוסך מורשה?

אם כן גש לשם שיבדקו את מערכת הבלמים שוב, ויש להתמקד במשאבת בלם מרכזית.

מעבר לכך כל עצה ויעוץ שתקבל, היא עצה לא חוקית ועלולה לסכן אותך ואותנו ההמשתמשים בכביש, ובאים מולך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אולי בשנת 95 אם אני לא טועה הרכב נכנס למוסך מורשה לאחרונה, הוחלפה בו משאבת בלם מרכזית ולמעשה הדבר היחידי שלא עבר שיפוץ הוא הבוסטר אין נזילות שמן אין ויזואלית שום בעייה.

פורסם

אני יכול להרגיע אותך. יש לי אוטו כזה כבר קרוב לעשר שנים וזה המצב הקבוע. הדוושה של הבלם מאד נמוכה, אבל, האוטו בולם היטב. עבר את כל הטסטים ללא בעיה (בבלמים). ייתכן ואצלך ישנה בעיה כלשהיא ואם כן, אותה חשוב לתקן. מישהו פעם אמר לי שהחליף את המשאבה המרכזית (לא את כל הבוסטר, רק את המשאבה) למשאבה של אוטו אחר (אני לא זוכר איזה) וזה פתר את ה"בעיה".

פורסם

זה לא המצב התקין.

הבלימה ברייסר ובסופר רייסר היא לא משהו בלשון המעטה,

אבל עדיין, הדוושה במצב תקין אמורה להיות גבוהה יחסית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הדוושה עד לאחרונה הייתה תקינה לחלוטין מבחינת הגובה שלה והתגובה ללחיצה - כלומר זה מצב ממש לא תקין ומאוד מפחיד מבחינת ההרגשה- איזה מוסכניק אמר לי משהו על בורג בבוסטר שגורם לתגובה משופרת של הדוושה אין לי מושג אם זה נכון או לא - יש למישהו המלצה על מוסך שמתמחה בבלמים באיזור חיפה צומת קרית אתא ביאליק? תודה דודו

• תוכן חדש...