Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע... שמתי 15 רק זמנית, כדי לאתר את הביעה. אני לא מתכוון לנסוע עם הנזילה- היום כמעט גמרתי את המנוע ככה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 148
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתם חושבים, שאוכל להחליף משאבה לבד- היא יושבת בפנים, מתחת לטיימינג, צריך לפרק חצי-אוטו בשביל זה!:?:roll:

תבדוק אם אפשר להגיע אליה מלמטה.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
קודם כל בהנחה שהפיוזים הם באמת של 5 אסור לשים פיוז בערך יותר גדול כי אז מה שאתה עושה זה מבטל את ההגנה בעצם.

בקשר למים עשית גם טעות-אין ברכב הזה שעון חום וכשהנורה נדלקת זה כבר בסביבות 110 מעלות שזה מאוד מאוחר.

המנוע עשוי כולו מאלומיניום כולל הבלוק ואפילו הקרטר ורגיש מאוד להתחממות.

הדבר הכי טוב זה להתקין שעון חום וכמובן לפתור את הנזילה.

ב-BX יש שעון חום בדגם TRS , בדגם RS אין שעון חום !

פורסם

הייתה לי TRS 88.

בTRS יש שעון טורים ,שעון חום אין,יש מד גובה שמן מנוע שפועל בהתנעה.

בRS במקום שעון טורים יש שעון זמן ואין מד גובה שמן.

בGTI יש לוח זהה ל205 GTI שכולל חום מים,חום שמן ולחץ שמן

מד גובה שמן בTRS נמצא מעל מד הדלק בצד שמאל של הלוח.

בצד ימין יש נורה אדומה קטנה לחום מנוע וכשהיא נדלקת ביחד עם הSTOP הטמפרטורה כבר בקו האדום שבסוף הסקאלה ברכב עם שעון וזה מאוחר מידי-המנוע כבר רותח.

זה אותו סיפור כמו בפיג'ו 205 ועוד צרפתיות מהשנים ההן.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

OK, לא רציתי לפתוח נושא חדש (וגם קצת לרענן את הישן:wink: ): מהו סדר פרוק/הרכבה של הבומבות ב בי איקס? ועוד שאלה: בתכלת שלי בזמן האחרון כמעט אין בלימת זעזועים- האוטו פשוט "קופץ", ומצד שני- כל הזמן שומעים נקישות של המשאבה (באדומה זה ממש לא ככה!)- מה הלך ראשון: בומבה המרכזית, או שכל הבומבות כבר גמורות? והאם שווה לנסות לקחת בומבות מה"תורם", שאמור לפחות להיות במצב הרבה יותר טוב, ולנסות לשים אצלי?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
OK, לא רציתי לפתוח נושא חדש (וגם קצת לרענן את הישן:wink: ): מהו סדר פרוק/הרכבה של הבומבות ב בי איקס? ועוד שאלה: בתכלת שלי בזמן האחרון כמעט אין בלימת זעזועים- האוטו פשוט "קופץ", ומצד שני- כל הזמן שומעים נקישות של המשאבה (באדומה זה ממש לא ככה!)- מה הלך ראשון: בומבה המרכזית, או שכל הבומבות כבר גמורות? והאם שווה לנסות לקחת בומבות מה"תורם", שאמור לפחות להיות במצב הרבה יותר טוב, ולנסות לשים אצלי?:roll:

הי

תתחיל בהחלפה המרכזית לדעתי. תשקיע בחדשה כי לכל בומבה יש אורך חיים מאוד מוגבל. ויש עליה תאריך תוקף.

אחרי זה תראה בכלל אם אתה צריך להחליף עוד בומבות

ורוב הסיכוי שקודם הולכות 2 קדמיות ורק אחר כך שתיים אחוריות

אבל כאמור קוד תשקיע במרכזית (הנקישות)

אגב אתה עושה נזק רציני מאוד כל עוד אתה ממשיך לנסוע עם הנקישות, אחרי זה תאכל אותה עם צינורות וכד'. לכן אל תחסוך, החלף עכשיו. יש אפשרות מילוי, אבל כמה תחסוך...

אילן

פורסם

בזמנו שיפצתי ווויזה 1986 מנוע 1360 סמ"ק עם 2 מאיידים כפולים ווברים ,40 חישוקי מגנזיום ,הגה ספורטיבי, פנסים ראשיים כפולים

צבע אפור מטלי מזגן.

סתם סקרן לדעת אם הרכב עוד נוסע,בזמנו זה היה הרכב הכי יפה בארץ

מירוצי מכוניות

פורסם

אם אני לא טועה החלפה של בומבות מבצעים רק כשהרכב במצב הכי נמוך כדי למנוע סכנה של עבודה עם לחץ גבוה.

וחוץ מזה נסיעה עם בומבות גמורות גם הורסת את התושבות של הבולמים מקדימה שעשויות מגומי ואז מגיע בסוף מצב שהבולם פורץ לכיוון מכסה המנוע.

פורסם

אני יודע, בגלל זה אני נמנע מלנסוע במצב כזה!:?

פורסם
יש לך גם בי איקס אדומה?

יש לי שתיים: תכלת- "רגילה": 1.6TRS עם גיר רגיל, ואדומה: GTI1.6, גם עם גיר רגיל.

פורסם
אם אני לא טועה החלפה של בומבות מבצעים רק כשהרכב במצב הכי נמוך כדי למנוע סכנה של עבודה עם לחץ גבוה.

.

הרכב חייב להיות במצב הנמוך. לפני שנוגעים במערכת, מוכרחים לשחרר את לחץ הידראולי ולצורך זה קיים בורג/פקק על גוף המשאבה. רק לאחר מיכן אפשר לפרק בומבות בבטחה.

הקדמיות ומרכזית אפשר להחליף על הקרקע. האחוריות צריך על ליפט (מסילות, לא עמוד) או על בור משום שכאשר המערכת במנוחה, לא נותר מקום להשתחל מתחת לאוטו.

זאת הייתה שלי :-(

bx1.jpg

שמוליק

Citroen Mehari 1970

פורסם
יש לי שתיים: תכלת- "רגילה": 1.6TRS עם גיר רגיל, ואדומה: GTI1.6, גם עם גיר רגיל.

אז האדומה "ההיא" שדיברנו עליה גם שלך? סחתיין 8)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...