Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סממק, איך מפרקים את הפנס מאחורי- אני מפחד לשבור...:? למרות, שלא נראה לי, שזה הפנסים עצמם- הרי הכל לא עובד!

הפנס מקבל את המינוס בנקודה אחת אם אינני טועה, בדוק אם אין שמה קורוזיה - אבל בשביל זה צריך לשלוף את כל הפנס החוצה.:roll:

(למנורות הברקס הדרך והאיתות נקודה אחת ולרברס אחת נפרדת? - ככה זה אצלי על כל פנים)

נשמח לראות עוד תמונות, במיוחד מהפנים.:-)

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תגובות 148
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זהו, גם אני חושד במינוס- אבל שני פנסים בו זמנית? -אלא אם יש להם מינוס משותף, אני לא אתפלא!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
זהו, גם אני חושד במינוס- אבל שני פנסים בו זמנית? -אלא אם יש להם מינוס משותף, אני לא אתפלא!:roll:

אני מתאר לעצמי.

אצלי הפנסים מקבלים את המינוס מבורג שיושב בתוך הברגה חשופה... פעמיים קרה שהם לא עבדו - שייפתי את האזור והכל חזר לקדמותו.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

טוב, נבדוק...:-D8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תבדוק קודם כל שאתה מקבל פלוס עם טסטר 12V או עם מולטי מטר וגם את החיבורים של הצמות לפנס -הקונקטורים הכוונה.

פורסם

הפנסים האחוריים תפוסים למקומם עם קליפסים שהגישה אליהם היא מתוך הרכב.

כשתפתח אותם תבין בדיוק מה קרה שם - זו בניה חד-פעמית באיכות עלובה במיוחד.

אם אתה מעוניין אתה יכול לקבל ממני יחידה חליפית (וגם פנס איתות קדמי) בתעריף הרגיל (1000 ש"ח ליחידה, עם החזר מלא על הסכום אחרי שתוכיח בעלות על BX).

ארנון יכול להיות שהיה לה (BX4TC )מנוע של טלבו מטרה (TALBOT MATRA )?

אכן אותו מנוע, אך בגרסת 4TC הוא היה חזק הרבה יותר.

פורסם
סממק, איך מפרקים את הפנס מאחורי- אני מפחד לשבור...:? למרות, שלא נראה לי, שזה הפנסים עצמם- הרי הכל לא עובד!

אין לי ניסיון עם BX, אבל:

אם זה כמו בקסנטיה, אז כשפותחים את הבגאז' יש מאחורי הפנסים מין מכסים שנפתחים, ואז כל היחידה נשלפת החוצה מתוך הרכב. אם זה כמו ב-ZX - אז פשוט מפרקים 2-3 ברגים, מורידים את הבקלית, ואז יש לך גישה למה שאתה רוצה.

לגבי התקלה - דבר ראשון בדוק שכל החוטים מאחורה בסדר. הייתה לי בזמנו תקלה דומה עם אורות רוורס בקסנטיה שנפתרה ע"י החלפת חוט. אבל זה BX וזה קסנטיה... :roll: (הכוונה לכך שבכל דגם זה יכול להיות משהו שונה לגמרי)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הפנסים האחוריים תפוסים למקומם עם קליפסים שהגישה אליהם היא מתוך הרכב.

כשתפתח אותם תבין בדיוק מה קרה שם - זו בניה חד-פעמית באיכות עלובה במיוחד.

אם אתה מעוניין אתה יכול לקבל ממני יחידה חליפית (וגם פנס איתות קדמי) בתעריף הרגיל (1000 ש"ח ליחידה, עם החזר מלא על הסכום אחרי שתוכיח בעלות על BX).

אכן אותו מנוע, אך בגרסת 4TC הוא היה חזק הרבה יותר.

לבוא עם ה-BX- מספיק הוכחה?:wink::twisted: (אגב, היא עלתה פחות!8) ) מה איתך- יש לך כבר BX, או שאתה עדיין בתהליך חיפוש?

פורסם

גם לי הייתה בעיה באורות מאחורה בBX הראשונה שלי, כשפתחתי את הפנסים מאחורה ראיתי שכל הקונקטורים שרופים לגמרי, כנראה בגלל משחקים של הבעלים הקודמים עם מערכת החשמל (אחרי הכל BX GTI עם 14 ידיים...)

כבר חתמתי...

פורסם

זהו, על השלי אני יד שלישית מזקנה- אבל עדיין, מישהו בוודאות שיחק עם החשמל- כאמור, מצאתי טסטר מאולתר (נורית על הדוקרן) זרוק בבגאז'! מעבר לזה- כל הפלסטיקה של הכיסויים "חדשה", ככה שלפחות עשו זאת די בעדינות, מבלי לשבור משהו! בגלל זה אני מפחד...

פורסם

אם אינני טועה, בBX הראשונה שלי פשוט תפסתי את הפנס האחורי מהבסיס התחתון ומשכתי כלפי מעלה.

כאשר הפנס עלה כמה סנטימטרים הוא פשוט נשלף החוצה.

בBX הנוכחית, ניסיתי את אותו הטריק, הפנס עלה למעלה ונשלף חלקית, לא שלפתי לחלוטין כי היא עדיין מכוסה ואני מתעצל להוריד את הכיסוי לגמרי ובאמת לראות מה אני עושה :roll:

אם תתעקש, אני אוריד את הכיסוי ואבדוק את הנושא לעומק.

כבר חתמתי...

פורסם

אני גם אשמח, אם תצלם:-D- בהיינס אין הסבר ברור בעניין...:?

פורסם

בדוק אצ הקישור הזה:

http://cx.podolsk.ru/bx/docum/bx2_19.pdf

ממליץ בחוץ להחזיק את הקובץ על המחשב בבית.

תראה בעמוד 282 את הסכמה של הפנס האחורי, כפי שתראה אין שום ברגים שמחזיקים את הפנס.

יש לפנס האחורי מגרעת (בעמוד 282 בחלק הימני העליון ביותר של הפנס היא נראת בבירור) שמחליקה את הפנס למקומו, אטם הגומי (מספר 4 בעמוד) מחזיק את כל העניין בלחץ.

לחץ את הפנס מעט פנימה ומשוך בעדינות כלפי מעלה (אחרי הכל זאת סיטרואן), כל העסק אמור להשתחרר בקלות.

ייתכן שהיום אני אהיה בפירוקייה שמחזיקה BX, אז אני אפרק ואצלם עבורך את התהליך (יותר בטוח מלסמוך על מה שכתבתי למעלה :lol:)

כבר חתמתי...

פורסם

תודה!:-D8)

פורסם
ברחובות יש סיטרואן נדירה מאוד!!!!!!!!!

מדובר בסיטרואן ויזה GT TONIC שנת 86

לזמנה הציגה נתונים מרשימים מאוד 100 כ"ס

התנהגות קארטינג

ויפיפיה אמיתית

הצעתי לבחור(מבוגר) מחיר מסויים וסגרנו

אבל מבדיקה מתברר שהמנוע לא מקורי

אלא של סיטרואן ויזה רגילה 1300 סמק

אז ירדתי מהעניין

לאלו ששואלים האוטו נראה כך

לדעתי אתה מפסיד, אז מה אם המנוע לא מקורי, תמיד אפשר לשפר או להחליף, וחוץ מזה מה רע בלהרגיש ספורטיבי אבל לסוע כמו ויזה רגילה ?

לי יש דייהטסו שרייד טורבו שנת 87 עם מנוע רגיל שממש נהניתי ממנה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...