Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יובאה לישראל אף פעם ויזה 1300 .

הויזות שיובאו היו בנפח 652 או 1124 ,הרוב 1124 עם מנוע "שוכב" כמו שהיה ב205 וב104 בשנות ה80.

אני לא חושב שיש בעיה לשתול את אחד מהמנועים היותר חזקים בויזה 1124 ,לדוגמא ה1400 של ה205.

הגיע ב205 ב1984 בגרסת GT עם 85 כ"ס, לאשר את זה כדי שיהיה חוקי אין לי מושג אם אפשר.

גם השלדה והמתלים של הויזה וה205 דומים מאוד או אפילו כמעט זהים.

הייתה בחו"ל גם ויזה GTI עם מפרט דומה ל205 GTI 1600 .

• תגובות 148
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זהו, על השלי אני יד שלישית מזקנה- אבל עדיין, מישהו בוודאות שיחק עם החשמל- כאמור, מצאתי טסטר מאולתר (נורית על הדוקרן) זרוק בבגאז'! מעבר לזה- כל הפלסטיקה של הכיסויים "חדשה", ככה שלפחות עשו זאת די בעדינות, מבלי לשבור משהו! בגלל זה אני מפחד...

גנה, אמרתי לך שאני אסדר לך את זה, רק תקנה ציוד.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

טוב, אז זה הולך ככה:

A - החורים במרכב של המגרעות הפנס

B - מגרעות הפנס

C - עושה הצרות האמיתי

כמו שאמרתי קודם, ללחוץ מעט את הפנס פנימה ולהרים למעלה, זה ישחרר את המגרעות (B) מהמרכב (A) וייתן לך מרחב משחק עם הפנס והשוונץ האחרון שמחזיק אותו ©.

כעת משוך את בסיס הפנס מעט החוצה ואז את כל הפנס מטה - זה אמור לשחרר את הקליפס של C מהמרכב.

כמובן שכל זה לא הלך הכי חלק ומומלץ לעשות זאת בעדינות תוך כדי בחינת המצב וקצת משחקים.

מקווה שעזרתי

DSC_0188.JPG

DSC_0190.JPG

כבר חתמתי...

פורסם

השיטה הזו היא המקבילה המוטורית לחיטוט באף דרך האוזן... :-)

כדאי לנסות לעשות זאת נכון: ללחוץ על הקליפס שאתה מכנה "עושה הצרות" ולשחרר אותו. הגישה אליו היא מתוך תא המטען.

ברגע שהוא משתחרר כל הפנס יוצא החוצה.

השיטה שלך היא מתכון בטוח לשבירת כל הפלסטיקים.

פורסם
תבחן את הצד החיובי, לפחות סיפקתי תמונות :cry:

תודה!

אז, אני צריך להכין טונה של ספריי מגעים ולשפוך אותו לשם, אני מבין נכון?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בשביל מה לשפוך ספריי מגעים? במה בדיוק זה יעזור?

אם יש נתק בחיווט צריך לעשות במקום של הנתק חיבור חדש ותקין עם בידוד טוב.

אם הנתק נגרם מלכלוך צריך לנקות.

ובאופן כללי בחשמל לא משחקים אם יש בעיה פותרים אותה בצורה יסודית.

זה לא יעזור שתשפוך ספריי מגעים במקום למצוא את הבעיה ולסדר אותה.

פורסם

ברור, שבודקים- אבל אחרי, שמנקים (אם זה רק מגע רופף)- תמיד טוב להוסיף ספריי מגעים! אלא מה חשבת- אשפריץ ספריי על הפנס מבחוץ, עד שיעבוד?:wink::twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לא יובאה לישראל אף פעם ויזה 1300 .

הויזות שיובאו היו בנפח 652 או 1124 ,הרוב 1124 עם מנוע "שוכב" כמו שהיה ב205 וב104 בשנות ה80.

אני לא חושב שיש בעיה לשתול את אחד מהמנועים היותר חזקים בויזה 1124 ,לדוגמא ה1400 של ה205.

הגיע ב205 ב1984 בגרסת GT עם 85 כ"ס, לאשר את זה כדי שיהיה חוקי אין לי מושג אם אפשר.

גם השלדה והמתלים של הויזה וה205 דומים מאוד או אפילו כמעט זהים.

הייתה בחו"ל גם ויזה GTI עם מפרט דומה ל205 GTI 1600 .

אני חושב שאתה צריך לקחת אותה א-בגלל שזאת סיטרואן ב-בגלל שזה דגם מיוחד :-D:-D:-D

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם
:smilecolrגינאדי- בדקת פיוזים ומנורות?:smilecolr

דבר ראשון, שאני רוצה לבדוק- פיוזים, אבל יש פיוז משותף אחד לברקסים וחניה משני צדדים? או נשרפו 4 מנורות בו זמנית? -נראה יותר בכיוון של ניתוק צמה איפשהו...:roll:

פורסם

לא חייב להיות שנשרפו פיוזים יכול להיות גם קורוזיה בקופסת פיוזים מה שגורם לחוסר מגע ולנתק.

יש קופסת פיוזים מתחת להגה, צריך לפרק פנל פלסטיק קטן עם ברגי רבע סיבוב.

כנראה שיש גם קופסת פיוזים בתא המנוע אבל אני לא חושב שזה קשור לאורות.

אורות קדמיים תקינים?,ידית אורות תקינה?

נורות שרופות זה הדבר הראשון שצריך לבדוק.

פורסם

אובכן, ממצאי התחקיר, שארך כחצי-יום:-D:

1) סממק של ספר היינס, במיוחד כשהם שייכים לגרסה עם הגה ימין!:evil::lol:

2) פרוק והרכבה של הפנסים לא נוראה כ"כ, כפי שחלק פה מתאר אותה, והם לא חד-פעמיים, אם עושים זאת נכון.

3) לוח פיוזים די נח ונגיש- כשמוצאים אותו סופסוף (ראה סעיף 1:x ).

4) ספריי מגעים- אחלה דבר, שעוד אף אחד לא ביטל!8)

5) למה פיוזים של 5 אמפר למה?!?!?:x:roll::?

ויותר מפורט: לאחר שפרקתי את הפנס, וגיליתי, שאין בעיה במנורות (בהזנה ישירה דלקו כולן), וגם גיליתי, שחשמל לא מגיע לשם בכלל- התחלתי לבדוק את הלוח פיוזים (כשמצאתי אותו, סופסוף!)- וגיליתי שני פיוזים של 5 אמפר שרופים- הוחלפו בינתיים ב-15 שהיו לי ביד- מה שהחזיר לחיים את האורות חניה בשני הצדדים. כמו כן, גיליתי פיוז שהתיך את עצמו (אבל נשאר "שלם" חשמלית) והדביק את עצמו לתוך הלוח עד כדי כך, שלא הצלחתי לשלוף אותו בשום צורה- אבל הצלחתי לשבור אותו, ואז גיליתי, שזה היה הנתיך הראשי של הלוח שעונים!! ואין איך לתקן את זה- פשוט שמתי את השאריות ככה, שנוגעות (כשבא להן!:? ) אחת בשניה, אז מדי פעם הכל נכבה.:cry:

אחרי, שעברתי על כל הפיוזים ווידאתי את תקינותם- גיליתי, שעדיין אין לי אורות ברקס, אף על פי, שליונית הגיע חשמל. אוקיי, שוב פירקתי פנס- וגיליתי חוסר מגע. "משחק" קצר, ספריי מגעים- ואופס- הכל חזר לעבוד!:twisted:8):-D

ואז הגיע ה"שוס" האמיתי- משאבת מים נוזלת הרבה יותר חזק, ממה שתארתי לעצמי- אחרי כמה דקות של העבודה, כל ההתרעות מתחילות "לצעוק"- אחת שאין מים, והשניה שמנוע מתחמם!!! בקיצור- צריך להוסיף מים כל שניה, ולנסוע יותר מ5 דקות מבלי לבדוק- התאבדות...:? מה עושים? אתם חושבים, שאוכל להחליף משאבה לבד- היא יושבת בפנים, מתחת לטיימינג, צריך לפרק חצי-אוטו בשביל זה!:?:roll:

פורסם

קודם כל בהנחה שהפיוזים הם באמת של 5 אסור לשים פיוז בערך יותר גדול כי אז מה שאתה עושה זה מבטל את ההגנה בעצם.

בקשר למים עשית גם טעות-אין ברכב הזה שעון חום וכשהנורה נדלקת זה כבר בסביבות 110 מעלות שזה מאוד מאוחר.

המנוע עשוי כולו מאלומיניום כולל הבלוק ואפילו הקרטר ורגיש מאוד להתחממות.

הדבר הכי טוב זה להתקין שעון חום וכמובן לפתור את הנזילה.

• תוכן חדש...